• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: Perfekt. V Litovli se v jeden moment po skoku do reky plavalo asi 15 metru a i kdyz mam metr devadesat, na dno jsem nedosahl. Klasicky brodeni bylo asi 3x
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: jasné, dáme si vědět :) a v Nitře loni bylo vody tak nějak podobně, jako Litovli, ale teď si nejsem jistý, že něco vyloženě plaveckého, myslím, že jen brodění
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: jinak ohledne Nitry to vidime s vikendem stejne, tak muzu par dnu predem poslat echo a vecer otocit na Mostne par panaku na baru.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    aaha uz to ctu v propozicich - nejdriv jsem mel pouzit google-fu nez se ptat :)

    Jedinou výnimkou nepovinnej prekážky, kde sa jeden pokus vynecháva je vodná prekážka pre neplavcov. Neplavci oznámia traťovému rozhodcovi, že nevedia plávať a on im skontroluje vykonanie trestných cvikov. Neplavci dostanú určite viac ako 30 burpees.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: jj dival jsem se na street view. Mimochodem v tomhle ohledu resit drobnej detail ohledne jednoho kolegy v teamu, kterej je neplavec. Podle map je v arealu nekolik vodnich ploch, takze jsem se chtel zeptat, jestli se na SR handicap neplavcu nejak konkretne resi. V Litovli byly na rece alespon cluny, tak si rikam, jestli je naberou, prevezou aby to meli nasledne za tricet. Netusis?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Agrokomplex je výstaviště - nečekejte nic nevídaného - převýšení tam skoro žádné není. Přes to na Nitru nedám dopustit, mělo to svojí atmosféru, areál je pěkný a navíc je to neskutečně živý a pařmenský město, takže tam jedu na celý víkend a chci si to užít stejně jako loni. Protože kdo nezažil Mostnou ulici (taková slovenská Stodolní), nezažil Nitru :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Good for you. Mně to takhle funguje taky. A taky to tak radím všem, co tvrdí, že nemají kondici na Spartan. Že postup je opačný: 1) je potřeba se přihlásit, 2) potom se tréninkem na závod kondice získá :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: naprosto chapu. plany jsou vetsinou od toho, aby nevychazely, ale takhle jsem si to rozvrhnul na vicemene kazdy dva mesice a je pro me vzdycky lepsi mit pred sebou datum s akci, coby strasaka diky cemuz se drzim urcitejch treninkovejch planu lip, nez objednavat akce nadivoko :) Kazdopadne mam v planu nejakej ten Army Run, v kvetnu Wings for Life, nejaky ty triathlony, tak uvidim co vsechno vyjde.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: přemýšlel jsem, jestli mám taky nějakej plán, ale po loňsku už radši moc předem neplánuju :) Zatím jsem přihlášenej na Prahu, dáme asi s lidma i Košice, následně to vidím na Kouty a Liberec. Do toho Predator Run a Challenge, Toughest Malmo, ten Runmageddon... uvidíme, co z toho všeho nakonec bude.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Dobrej plán. Ten agrokomplex by mohl být zajímavý. Ve světě se dělaj různý postapo a zombie závody; tohle prostředí k podobnému tématu přímo vybízí :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Muj plan na letosni rok. Nitra bude podle vseho diky lokaci trochu bizarni, ale tim padem to bude alespon zmena a na Valcianskou dolinu coby slovenskou verzi Koutu se pomerne dost tesim, protoze fotky z roku 2013 vypadaly paradne a jestli tam bude v srpnu 35 stupnu, tak to bude v kopcich celkem masakr.

    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Runmageddon Classic 27.08.2016, Česká republika, Liberec - Runmageddon
    https://www.runmageddon.com/cz/udalosti/ceska-republika-liberec-27-08-2016
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Za mě Jakuszyce super! Souhlas s tím, že to nebylo náročné, ale za mě určitě ne nudné, já si to běhání po stezkách dost užíval, bylo to zase něco nového, co jsem na SR nezažil. Což po 18 odběhnutých závodech potěšilo.

    Pár slov k Winter Super v Jakuszycích - Spartan Race Czech Republic
    http://spartan-race.cz/latest-news/par-slov-k-winter-super-v-jakuszycich/

    TAURUS: z Pardubic nás jede 7.. a prý tam přijede i vedení z USA, jsou zvědaví, jak bude první zimní Beast vypadat
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Tak klasika... na začátku říkám, že ze zimních maximálně na Sprint... a teď už uvažuju i o Donovalech.
    Chystáte se někdo do Donoval?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Podle měření měla trasa necelých 13 km a převýšení asi 250 m. Peter Žiška doběhl první s časem 1:01:42. Celá trasa vedla na běžkařských trasách, cesty široké cca 4 m, krásný rovný povrch. Počasí 3 stupně nad nulou, mírný vítr, nahoře trochu v mraku, dole sluníčko a obleva. Žádná nová překážka, skladba překážek v cíli jako v Liberci. Navíc tam byly nějaké pytle, kláda a pár přeskakování.
    Shodli jsme se, že byl tenhle závod snazší než Sprint v Liberci. Bylo tu sice víc běhu, ale běh byl po v podstatě nudných rovných cestách.
    Jinak vše OK. Organizace perfektní, trasa skvěle vyznačená, ve 2/3 občerstvovačka teplý čaj s nějakým cukrem či co.
    Vysvětluju si to tím, že organizátoři připravili závod, který by se dal dát třeba i ve sněhové vánici... to by byl slušný záhul. Takhle z toho vyšel hodně pohodový závod, který ale ve výsledku nebyl vlastně ničím zajímavý.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: Jakto? Zadny prevyseni ani ubijejici brodeni se snehem?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Takže Jakuszyce byly z mého pohledu velmi snadný a svým způsobem až nudný závod.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Kdo jedete Jakuszyce?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Registrace na Army Ještěd

    http://bit.ly/jested2016
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam