• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator Run Praha fajn. Počasí vyšlo, nepršelo. Byly zde dlouhé a rovné běžecké pasáže, takže skutečně "run". Oproti Plzni to městské nebylo vůbec. Vodní překážky dali naštěstí až někdy ke konci, tak to nebylo tak o zdraví. Byl překvapivě vysoký Irish table. Odpal golfovým míčkem na siluetu Predátora se zařadilo mezi další povedené vtípky organizátorů, které nedal skoro nikdo (podobně jako střelba prakem v Býkově či trefování do hokejové branky v Plzni). Pěkná dětská trasa. Mně se líbilo.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Jeste neni. Ted dostanu druhou sadu rehabilitaci. Sehnal jsem sportovniho doktora, tak uvidim. No tak to doufam ze budu OK, protoze podle toho co pises to bude zajimavy.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: ještě není? myslím, že sis to udělal měsíc po mě a já před měsícem už měl za sebou UB a pár dní před HH... a jestli se chystáš na UB, tak se můžeš spolehnout na to, že bude daleko těžší, než letos. Ve Valče jsem byl a s Vechcem se to nedá srovnat.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Ten zimni jsem prehlidl. Pokud bude noha ok, tak je to skoro povinnost :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: Ano. HH startuje v 5.00 a dokud nevyběhnou lidi na UB, tak se operuje na trati, pak okolo.

    Jinak tuším, že o HH12 bude hodně velký zájem a míst bude něco mezi 50-70 bych řekl... takže kdo chce jít, musí být zatraceně hodně ve střehu. A zajímavostí je zimní HH, který asi ještě nikde ve světě zatím nebyl, docela mě to láká...
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Kdyz je tam Ultra beast a HH6 v jednom dni, jsou to dva ruzny zavody?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Litovel si rád zopakuju a Liberec také.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: Hurricane Heat 6 hodin a 12 hodin
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Co je HH6 a HH12?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    jestli je tu nekdo kdo nesleduje fesjbuky, tak tady je kalendar... s informaci, ze neni komplet (budou nejaky workout tours treba) a ze kde neni spustena reg, tak je jeste moznost zmeny

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: to snad ani nechceš :D Jinak na SR sezonu mám permici za práci, co pro ně dělám, proto tam jezdím skoro pořád. A až si spravím fyzičku, zkusím třeba nějaký PR, jsem docela sračka na překážky :)

    TAURUS: v Tokaji jsem byl, ale nakonec nestartoval, protože mám od Liberce pravděpodobně zánět v zápěstí. Jinak trasa se líbila, až na pár failů, který se stávat nesmí (fronty a občerstvovačky bez vody). Tohle byla velká ostuda a naprosto chápu, že jsou lidi naštvaný. Ptal jsem se, jak je možný, že tak zkušený tým, jako SR má udělá takový chyby. Jediný, co se ke mě dostalo je to, že mají problém s komunikací s Maďary, což není žádná novinka.. ale ani žádná omluva. Prý se to ve 2017 stávat nebude a to pevně doufám, protože už tak si uřízli pořádnej kus ostudy.
    Ale taky pozitivní věci se děly: Maďaři jsou sice v mnoha případech tataři zabědněný, ale mají k přírodě daleko větší úctu, než my, protože trať byla nebývale čistá a najít tam odpadky bylo fakt vzácné. To potvrdili všichni, co běželi.
    A druhá věc: jeden člověk z elity se zranil tak, že nemohl pokračovat a zůstal ležet. Skončil zrovna na místě, kde se prý nebylo možné díky bahnu dostat málem ani po svých, natož nějakým vozítkem. Okolo zrovna operoval Hurricane Heat, tak borce sebrali a odnesli do bezpečí (nevím, jestli až do festivalky, ale zdrželo je to dost), takže se jedna z těch warrior ethos naplnila: I will never leave a fallen comrade. A takových věcí běhá mráz po zádech.

    Jo a z tokajskýho jsme se včera docela ožrali - víno dobrý, ale opíjet se s tím raději nezkoušejte :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Výsledky Tokaj zde... prej tam bylo hodně bahna, promočená trať, nebezpečn seběhy a brodění a dunk-wall v jezírku po pás.

    On line System Results :: Index
    http://www.results.onlinesystem.cz/ResultsOverall/Index/570
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Stačí, když si jednou za sezónu zlomíš nohu a náklady na závody se ti vrátí ;)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Chystáte se někdo příští víkend na Predátor? Chystaj docela hutnou trasu... bahenní valy, skluzavka do vody. Žádná měkota, na to, že to bude městský závod pro začátečníky.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: jsou věci, se kterýma místní crew nic neudělá, jako třeba tohle... spíš doufám, že se zlepší propustnost trati, nebo v případě, že to nepůjde, tak se tam pustí méně lidí. Tohle naopak mají zcela ve svých rukách.. Začátkem listopadu bude další setkání vedení s trenérama, kde budu taky a doufám, že tohle se tam taky bude diskutovat.

    btw. za ten můj crash v Nitře mi přišlo od pojišťovny 24 860 Kč :) 3.5 týdne v sádře, po 2.5 měsících návrat na trať ,po 3 měs. úspěšně zvládnutý UB, po 4 měs. v cíli HH... docela dobrej byznys :D každopádně do Nitry jedu znova, ale na kladině už si dám větší pozor :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Je to oficiální. Fotka hrdinů včetně zafačované Zuzky Kocumové úplně dole http://www.mudrunguide.com/...e+%28The+Ultimate+Mud+Run%2C+Obstacle+Race+and+Adventure+Race+Guide%29
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Jestli je to půl napůl nebo jinak, zjistíte právě dotazníkem :) ale jestli už je o tričkách rozhodnuto, tak je to jedno.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Kdyby to triko bylo opravdu "funkcni", nereknu ani popel...Ale jinak diky za tip s otvirakem .-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: v tomhle těžko najít komromis, ono je to skoro snad půl na půl, kdo by chtěl bavlnu a kdo funkční. Jo a s medailema jdou suprově otvírat lahváče :D
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Nejsem blazen, abych cekala funkcni tricko za tisicovku, ale tohle je proste levny ksunt - potisk predpokladam, ze bude ok (jen predpokladam, jelikoz po lonskem zavode v Koutech mi z celenky zmizel po prvnim prani .-), ale material je velke zklamani.
    Samozrejme, sportovat muze clovek v extremnim pripade v cemkoliv, ale tohle je na noseni neprijemny material, pri kontaktu se suchym zipem (reflexni vesta napr.), nebo jinym hrubsim materialem pousti nite a trha se. O vuni, ktera se z cloveka zacne linout pri zapoceni v tomhle PET modelu, se nebudu obsirneji rozepisovat.
    Tricko se pri spartan zavodech dostava v cili - beru ho tedy jako suvenyr, ktery by mel chvili vydrzet a byt pro uzivatele prijemny - medaili si, co si budem povidat, v civilu clovek moc neuzije. Bavlna byla v tomhle ohledu za me proste lepsi a dustojnejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam