Sparta naprosto skvělá! Atmosféra, tratě, překážky, všechno na A1. Hlavně duch toho místa tady fungoval výborně. Spousta našich na stupních vítězů.
Negativa: pořád ty samé faily s tričkama - buď nejsou velikosti, nebo nejsou vůbec. Pořád si řikám, proč se na to nevykašlou, nedají nižší startovné a ať si pak lidi v shopu koupí, co chtějí. A druhé mínus je za nedostatek vody na občerstvovačce. Pro mě osobně snad v té nejhorší chvíli. Ale zase chválím bleskovou reakci - o cca 2 km dál byla narychlo udělaná provizorní water station pro ty, co tohle postihlo.
V roce 2025 bude TWC v USA a 2026 opět ve Spartě. Jestli na to někdo máte chuť/možnosti, určitě se sem přijeďte podívat, stojí to za to. Já říkal jednou a dost, ale nikdy neříkej nikdy.
Jinak je tu kolem 25 přes den a jasno, moře má 22, je tu klid, je po sezóně, i desítky km od Sparty potkáváte spoustu závodníků. Místní všude vědí o co jde a jsme tu vítaní. Jednak je to pro ně fajn posezónní byznys a jsou tu opravdu milí a pohostinní. Takže ideální si to tu protáhnout na 10denní dovolenou. Mimo prázdných pláží je tu spousta zajímavých míst co stojí za to vidět. Já budu tady u moře do zítra, pak v Athénách a v sobotu návrat.
Tak třeba jsem někoho inspiroval na podzimní dovolenou 2026 :-)