Tip na nějakou dvanáctinu až osmnáctinu pro kluka 6 let, nejspíš monster truck nebo něco jako e-revo vxl, to se mu líbí asi tak nejvíc, samo stačí stejnosměrnej motor, nemusí to jezdit závratně rychle, akorát by to někde vorval o patník. Když to bude mít nějakej training mode, bude to jedině plus. Co se tak dívám, tak je trochu problém v tom, že se snad všichni výrobci předhánějí komu to jede rychlejš, což já zrovna nepotřebuju.
Napadá mě takhle z hlavy - economy čínská volba:
GP Toys 9116/9115/s912/s911, což je furt totéž, jednou jako monster, podruhé něco jako truggy, pouze jiná kastle, je to 2WD, takže se to možná bude hůř ovládat pod plným plynem, ale venku to snad nebude tolik vadit, nevím, nemám zkušenost. Ve videích to celkem chválí, že to i celkem drží pohromadě a tak, a je to relativně levný,
a nebo jakože značkový auto:
Himoto Centro/Mastadon, což je 1:18, výhoda je zřejmě 4WD, takže se bude líp řídit - nebude se to tak motat v driftech, má to dle popisu i olejový tlumiče, a vůbec je to asi trochu blíž "dospělým" modelům. Další výhoda asi bude dostupnost dílů, pokud něco klekne.
Nebo ještě něco dalšího? Je toho samozřejmě mraky, bazar jsem taky trochu procházel, ale nic moc dle požadavků jsem nenašel - spíš velký auta od závodníků, co končí, nebo dost expedice apod., což ale zas je zbytečně drahý. Díky.