SITH: Za mě (dalšího total laika): jezdit to asi bude, ale bál bych se, že to je ta kategorie aut, kterou by ti v seriózním RC obchodě ani neprodali. Já se kdysi ptal na auto pro kluka do litru, a v obchodě se mně tak nějak vysmáli, že za tyto peníze to je hračka, a že když na tom něco klekne, tak se to neopravuje, nýbrž komplet vyhazuje, protože díly stejně neseženeš. Já nakonec koupil
Micro Car 2.4 GHz za ten litr, ale stejně to žádná výhra nebyla - nejezdilo to špatně, ale jenom chvílu, pak tomu několikrát po sobě kleknul akumulátor, a už mně to bylo blbý furt dokola reklamovat, už se na mě v obchodě dívali jako na trotla. A na mou radu co teda koupit levnýho, aby to šlo i opravit v případě poruchy, mi doporučili HPI Q32 za nějakých 1500, což je taky mrně, ale už jsou na to díly.
Tady ten crawler bude mít výhodu, že to nejezdí rychle, takže snad nehrozí ulámaný kolečka nebo zlomený ramena, nápravy, šasi od trefených zdí a židlí, ale i tak. No ale ten rok by to možná dát mohlo, když se to nebude přehánět :)
Si to tak po sobě čtu, tak jsem ti asi hovno poradil :)