• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    vtipny je jak se straseni ruskem a komunismem casto pouziva, pritom v rusku maj komunisti min procent nez u nas. to by se spis rusaci meli bat, ze jim tam ten komunismus prineseme my :)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KEMAL: Ovšem řešení z "klausovského fóra" neodpovídá názoru Ing. Mloše Zemana.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LONESTAR: ja zapomel :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ANDY_WARHOL: Rusko je přece fuj, protože Putin a Pičiriotky. Čína je přece fuj, protože dalajláma...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DREAMCASTER: clovece, to opravdu myslis vazne ? ja sem tedy ten prispevek nepsal, ale takhle to urcite mysleno nebylo. nikdo tady po komunismu netouzi.
    ty si opravdu myslis, ze je dobre vynechavat rusko jako obchodniho partnera a nechat vsechny ty moznosti co tam jsou nemcum ? vzdyt to je prece blbost
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    SPLNYX: To jo nejlepsi by byla pani Bobosikova!!...
    A bylo by fajn kdyby soudruch Filip vyhral volby at uz tu mame zas ten komunismus a muzem ekonomicky slapat jak ta Cina!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: boze v zivote sem o ty babe neslysel. ale kope kolem sebe narame
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no ja bych dal tu anketu :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ANDY_WARHOL: Hřebejk
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mohli bychom udelat anketu. soutez o nejvetsiho povolebniho trageda.
    zda se ze Le Fay by se musela umistit hodne vysoko :)
    Monitor | Aréna | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Reziserka-v-CT-sokovala-Mohla-bych-rict-ze-Zeman-je-zdegenerovany-idiot-261260
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SPLNYX: ja sem si z voleb odnesl to, ze cim vetsi masirka mains tream medii, tim vice lide vyheldavaji nezavisla media (zvedavec, freeglobe i parlamentni listy hlasi rekordni navstevu behem voleb)
    coz je dobre. ac samozrejme to neznamena ze na dotycnych serverech by byla vzdy pravda...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    TOM: tak to neni nic spatneho.

ne vyjadreni podpory opravdu neni nic spatneho a nikoho to v mych ocich nediskvalifikuje, byt je ten nazor treba jiny nez mam ja. co je naopak hruza, to jsem tu daval priklad dole (viedo my jsme zemani jedna rodina)
    LALINA
    LALINA --- ---
    do kampaně se bohuželvá zapojila i moje (do té doby) nejoblíbenější undergroundová kapela - měla plakát a trička s čírem i na vánočním koncertě a to mě teda sundalo... no ale říkala jsem si, že holt mají jasnej a silnej názor, tak co... Ale že to neměli tahat na vánoční večírek

jak reagujou po volbách teda nevím, ale pevně doufám, že rozumně
    TOM
    TOM --- ---
    ANDY_WARHOL: naštěstí jenom podporovali :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    TOM: no jak sem psal, pokud vyjadrili jen podporu, je to ok. nic proti nicemu, pokud po skonceni voleb zacali vytvaret nenavystna dila proti vitezi, je to trapne, nevim co z toho delali uz sme doma.
    TOM
    TOM --- ---
    ANDY_WARHOL: Už Jsme Doma bohužel nejsou zrovna mainstream - u nich mě to celkem zarazilo
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: asi si do mě něco projektuješ... To, že každej člověk má svůj názor -a dokonce svoji vlastní pravdu, je základ mého evangelia:-)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LALINA: vic nez lehce....
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: pobavils.-))))

já mainstream sice nesleduju, ale odhadla bych, že tam ke kulturnímu pozvednutí společnosti nedochází, spíš naopak.
    Ale z vedlejších kulturních proudů nevím o mnoha lidech, kteří by kulturní úroveň v lidech nějak pozvedali. Nejen měnili, ale pozvedali od primitivního kunzumentismu trochu výš.
    Pro mě je třeba techno kultura stejně spotřební jako pop kultura a dark kultura taky. Dělám si tím osobně dobře, ale nějak dvakrát lepší a hlubší mě to nedělá. U toho techna přiznávám jakési základy kmenové sociální struktury, ano - ale takové, která do celospolečenského klimatu nezasahuje, spíš se před ním uzavírá.
    Já mám ale na mysli něco jinýho a..ale nemám už čas a chut to dál rozpitvávat:-)
    ostatně je to už lehce OT
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LALINA: vis co znamena slovo fundamentalista ? ne to rozhodne neni islamsky radikal, je to clovek, kterej bere svoji pravdu doslova. fundamentalne, a nepripousti ruznost nazoru, sorry ale takto na me pusobis a to uz dost dlouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam