• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    BONGI
    BONGI --- ---
    PAULMUADDIB: anglicane na to rozliseni pouzivaji accountability a responsibility. Sef nemusi krast ale je "accountable" za sve pozdrizene, kteri jsou responcible za konkretni skutky. V pripade kradeze by se mel sef (pokud konkretne nekradl ani o tom nevedel - nekryl ani se nepodilel) zpovidat pouze z manazerskeho selhani (ruzne velikosti), kdezto clovek primo se podilejici na kradezi - "responsible" by mel nest plne trestni stihani.
    Ale nejsem pravnik a to je muj laicky vyklad - nicmene tak nejak to chodi ve firme. My na to mame jen zodpovednost ci odpovednost s nejsnym prirazenim Nicmene cisty z toho ten sef vyjit nemuze.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    RAGNAROK: Rozdíl mezi vědomým a účelovým individuálním kradením a mezi tím, kdy je člověk kradení odsouzen přehlížet (doporučuji edukativní seriál Jistě pane ministře a Jistě pane premiére) je dosti značný.

Nebo je tu někdo přítelem obludného konceptu "objektivní zodpovědnosti", což je popření několika ústavních principů, účelově používané z důvodu lenosti ouřady poctivě stíhat viníka?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ANDY_WARHOL:
    nevim jeslti je nejak podstatny rozdil v tom jestli nekdo krade nebo rozkradani umoznuje at uz svoji hlouposti nebo nedbalosti, ve vsech pripadech je za to zodpovedny.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ECLECTICA: možná myslel Breny (doufal jsem, že je jen jeden).
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LOPIK: kdo jsou to ti Benové?
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Bodyguardi budou zřejmě střežit i „první slečnu“ – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/291830-bodyguardi-budou-zrejme-strezit-i-prvni-slecnu.html

Je dobré vidět, že národ si svoje elity hlídá. Říká se že jablko nepadá daleko do stromu, a jen idiot by nechal mladou dámu s takovým zděděným potenciálem bez ochrany.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GRANTORINO: Špatná citace. Zeman to sice řekl 21.1. 1992, ale citoval to z projevu Cyrila Höschla z 24.9. 1991
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ANDY_WARHOL: Já bych věděl, kdo by věděl :)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    ANDY_WARHOL: To je snad očividné, synku.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LOPIK: akorat kdo jeste rozhodne kdo je kreten a kdo je chytrej :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Podívejte se. Jako demokrat plně respektuji právo vyjádřit se i pro idioty a kretény i přesto, že idioty a kretény hluboce pohrdám. Proto toto jejich právo hájím a bráním se Benům, co znamenají pouze omezení jejich přirozeného práva ztrapnit se. Jo?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JONY: Nechat tuto diskuzi nemoderovanou by mohl jenom naprostý pitomec, a já pana moderátora za naprostého pitomce nepovažuji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    jako začíná mě to bavit, je fakt, že je to taková osobnost, co nenudí... :)
    jinak tohle je taky vcelku pravda žejo :D

JONY
    JONY --- ---
    PATISLAV: Samozřejme jsem mohl napsat, že ten a ten uživatel je idiot a kreten, ale to bych se snižoval na tuhle mediální úroveň a to opravdu nehodlám. Pan moderátor je jistě inteligentní člověk a poradi si s tím, že ano...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JONY: Plně souhlasím, pane kolego. Tato diskuze by si zasloužila kvalitnější osazenstvo. Začínám některé zdejší podezřívat z toho, že jsou zaměstnáni v médiích.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to jsou běžné "porodní bolesti"
    JONY
    JONY --- ---
    Myslím, že tahle diskuze by se obešla bez žumpy, která se sem bohužel natáhla, že ano...
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    KEMAL: Je to troll.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    sory všem, že sem tu rozjel tohle OT.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ty už prosímtě radši nereaguj na nic, s výrokovou logikou si zjevně netykáš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam