• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ALAGAESIE: taky bych řekl, že ten projev v celku ušel, až na trochu netaktní útok na média, ale jelikož mě nedávno několik glosátorů pěkně na*ralo, tak mu vlastně můžu dát i za pravdu, do jisté míry. A to prosím říkám, jako zarytý odpůrce Miloše Zemana, pro mě to bude prostě TEN PREMIÉR z dob nádherné opoziční smlouvy. Prostě jeho premiérské angažmá ve mě nechalo silnou pachuť....
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    CHORCHE: nejsme správci, ale nedá mi to: neměly by být "ostrovy deviace" v záhlaví tohoto klubu?

mně se ten projev líbil ...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALAGAESIE:
    Tři ostrovy deviace podle Miloše Zemana
    Kmotrovské deviace: "Parazitují na těle společnosti, vysávají krev a nedávají společnosti žádnou přidanou hodnotu formou investic nebo placení daní."
    Neonacistické bojůvky: "Jejich členové vyznávají ideologii, která by v případě svého vítězství vedla k vyhubení českého národa a tedy i jich samých."
    Podstatná část českých médií: "Část, která se zaměřuje na vymývání mozků, na mediální masáž a na manipulaci veřejným míněním... Upovídaní komentátoři, kteří píší o všem, a nerozumějí ničemu."

ja vidim jednu zasadni deviaci, co zapomnel, politickou... a takove to okecavani, i kdyz lehce se o ni otira s tou Kmotrovskou... a sam ma Sloufa, no a to mi staci, to ostatni vnimam jako formalitu a vesmes je mi to jedno - snad nepredci Klause svou sebestrednosti, vic od nej neocekavam, sem uz skromny
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    omluvte video, ale myslím, že sem patří

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/218028-zeman-se-ujal-uradu-chce-bojovat-proti-kmotrum-a-setkavat-se-s-lidmi/

velmi pěkné, vyvážené, státnické; velmi mě potěšilo, že pan prezident Miloš Zeman mluvil zpaměti.

Ať hledám mouchy, jak chci, na tomto projevu je nenacházím. (tím neříkám, že mnozí z vás by na projevu něco našli).
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Ale jaký nasráno na hlavu, maj reklamu zadarmo.Ono je to normální, myslím že nejsou sami co někomu něco nabídnou a on to nechce, nebyl to přece nějakej blbej nápad to tam dodat. No Miloš holt nechtěl, nezapadne mu to image,taky chce aby to pero při tý inauguraci psalo a nebyl z toho trapák jako když to co připravili Kalusovi při první inauguraci stávkovalo a musel vytasit vlastní(naštěstí neměl v kapse propisku za 2,50).
    Na tom že když chtěj něco věnovat, mužou jinýmu je taky něco pravdy(asi to ale výrobce nepotěšilo).Takže docela normální příběh.

To by to ale nesmělo bejt u nás, psalo se o tom peru už od února(mimo jiný i o tom že má hodnotu milion aby čtenář viděl jakej je budoucí resident zloduch, píše perem za meloun a chudej čtenář žere tlačenku k večeři) http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/83729/budouci-prezident-milos-zeman-dostane-pero-za-milion.html ale řeší se to už od Klausovejch per http://audiklub.cz/forum/tema/4413-pero-pro-klause-neni-za-milion-jen-za-sto-tisic) a je toho na internetu jako nasr..no, a pak to pero Miloš nechtěl, takže to rozhořčování se a dobrej příběh co nabudí čtenáře proletáře narušil.Tak se hned vyrazilo že to tak bylo vždycky(to s nepíšícím exemplářem pro Kaluse nějak výrobce nerozvádí:-), že peníze za to pero mohli jít někam(kam šly ty za vostatní pera od doby rakouska nevim, nikdá sem o aukci na pero presidenta u nás neslyšel), do toho ta nejasnost o ceně(Miloš ale přece není takovej debil aby věřil třeba tomu co kdo píše v novinách, tak buďto si to přilepšil nebo myslel tržní) a byl z toho příběh kterej uživí na pár dní několik novinářů:-) a po pár letech z toho bude ta storka o Toníčkovi(když se toho chopí nějakej mediální znalec muže z toho bejt Toníčkova cena s internetovou anketou).
    Takhle se prostě u nás dělaj noviny a média:-)
    (A je to mimo jiný proto, že u nás na rozdíl od amíků nemáme upravený co se stane s věcma který třeba presidentovi někdo daruje, a taky tim že jak jedeme na závist jsme z takovejch zpráv perplex).
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: tady je ovsem treba nastolit otazku, kdo je horsi, zda sluha nebo pan.
    a medialni mrdka je jen sluha, politik ostatne take, hledejme pany....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    STAROJDA: ja to uz rikam nejakej patek, mrdky medialni tu maj podobnou povest jako politici... to selhani je tak trosku dvojite - nekdo to omlouva rad treba tim, ze si nejak musi vydelat na chleba... holt za jakou cenu
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    OTAVA: diky za koment, hned jsem o neco vic ostrazitejsi! Nicmne v tu chvili bych rad rekl, ze je problem u novinaru - ty by meli Milose hlidat mnohem vic nez my a nevypoustet hned takovou zpravu bez overeni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MANFRED: to nechapu - oni u nabizi DAR a jeste za to dostanou nasrano na hlavu.
    Vsichni si tady mysli jak si firma chtela nahrabat - ale oni to pero pak nechteji zpatky .. proste ukazka toho jak Milos umi pekne manipulovat lidi a vyuzivat zavisti.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    OTAVA:
    No, tak máme stejnej dopis..vo charitě ani slovo........
    mužem teda rozvinout dskusi na co by měl dát výtěžek dražby svých ponožek:-) případně mu jinak poradit
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MANFRED: Ano, oni si to vymysleli az pak, protoze .. protoze .. protoze prece Milos by nelhal !

V listu generální ředitel společnosti Vlastislav Bříza napsal šéfovi protokolu Hradu, že by Koh-i-noor rád pokračoval v tradici, kdy významní rakouští, rakousko-uherští, provorepublikoví i novodobí politici podepisovali významné listiny právě pery českého výrobce.
    "Jsme ochotni pero ponechat k podpisům pana presidenta Zemana po jeho funkční období, věnovat ho protokolu, případně ho po signaci inauguračních listin přenechat k dražbě ve prospěch fondu dluhu České republiky. Po podpisu je též možno pero uložit do musea druhého nejstaršího výrobce psacích potřeb - firmy Koh-i-noor Hardmuth," napsal Bříza.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/koh-i-noor-se-ohradil-proti-zemanovu-odmitnuti-pera-fhm-/domaci.aspx?c=A130305_112214_budejovice-zpravy_mbe
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Než někdo začne ječet:
    "Jo na charitu, koupili by za to Toníčkovi novou ledvinu a takhle Toníček umřééé...Zeman je vrah, obžalovat z vrahozrady!!!!"
    Ne, vážně, tu charitu si tam domysleli až pak,aby to líp vypadalo před rozhořčeným lidem, původně tvrdil generální ředitel společnosti Vlastislav Bříza:
    "Jsme ochotni pero ponechat k podpisům pana presidenta Zemana po jeho funkční období, věnovat ho protokolu, případně ho po signaci inauguračních listin přenechat k dražbě ve prospěch fondu dluhu České republiky. Po podpisu je též možno pero uložit do musea druhého nejstaršího výrobce psacích potřeb - firmy Koh-i-noor Hardmuth," napsal Bříza.
    Ale je fakt že to pero má cenu okolo 100 000, za ten meloun by se mohlo prodat, kdyby to s ním Miloš podhrábl. Což jim ale nebrání dát to pero do aukce, prodat ho a dát na charitu těch 100 hadrů, nebo třeba 20ku ze svýho:-)

OTAVA
    OTAVA --- ---
    STAROJDA: Kdyby jsi si zjistil neco vic, vis ze to pero je za 100 000 Kc a podepisovali se timto CESKYM vyrobkem uz mocnari za rakouska uherska. Nopak by mel byt president co k cemu a rict jasne ze jezdi v ceskym aute, oblekaho ho ceska firma, kouri cesky cigarety a podepisuje se ceskym perem.

Na tvem prispevku je videt ze to funguje naprosto krasne, zvlast v cechach - on zjevne lze, jeste nepodpori ceskou firmu s dlouhou tradici (a ta firma navrhovala to pero po podpisu prodat v aukci a dat penize na charitu mimochodem) a jeste mu lidi tleskaji

Ne pravda a laska, ale zavist a bida v cechcach vladla a jeste dlouho bude
    HANK36
    HANK36 --- ---
    STAROJDA: Zeman zkusene brnka na spravnou notu v techto tezkych casech ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Miloš Zeman v článku:

Zeman zůstane čestným předsedou SPOZ a bude ji volit - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=772900

"Odmítl jsem návrh jedné nejmenované firmy, která mi chtěla věnovat pero v hodnotě jednoho milionu korun na slavnostní podpis prezidentské přísahy. Firmě jsem doporučil, aby milion raději věnovala na psací potřeby žákům těch škol, v jejichž regionu se firma nachází. Inaugurace tedy nebude zpestřena jednoúčelovým perem za milion korun."

Prohlaseni je to docela populisticke, ale pri jeho cetbe jsem si uvedomil nasledujici: Nevadi mi, ze Zeman takto hraje na populistickou strunu. Prijde mi, ze prezident by vlastne mel takova klise rikat a zduraznovat, protoze se stava vzorem a tim spise vzorem pro "jednodussi" cast populace. Pera za milion jsou totiz opravdu trochu zhovadilost a podpora skolstvi je spravnou cestou ;)
    HANK36
    HANK36 --- ---
    PREVIT: me to prijde vtipny, je to takova slovni hricka.. a pokud vim, pointa jakehokoli vtipu spociva v tom, ze popre logiku (tzn. to co ocekavame)..
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    a koho jste volil vy, stariku?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zeman: Kdo říkal „Volíme Karla“, volil správně. Jsem biřmován na jméno Karel – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/294828-zeman-kdo-rikal-volime-karla-volil-spravne-jsem-birmovan-na-jmeno-karel.html

Prohlásil, že byl biřmován na jméno Karel, a proto ti, kteří říkali "Volím Karla", volili správně.
    Ta veta postrada logiku, takze i vtip. Asi nema Milos nekoho, kdo by ho korigoval a placa, co ho napadne. Nebo uz starne i dusevne...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    PAULMUADDIB: to uz ted asi nikoho nezajima...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Zeman zhubnul do inauguračního obleku, bude mít kravatu v národních barvách – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/294690-zeman-zhubnul-do-inauguracniho-obleku-bude-mit-kravatu-v-narodnich-barvach.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam