• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    PREVIT: Ne, ale dosli lide kteri by o ne meli zajem. Vy tu o diskusi nestojite, pro Vas je pravda pevne dana a cokoli reknu jineho neni niz nez lez a nebo hloupost. JAK mam v takovem prostredi nejakou diskusi vest?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak napriklad Knize krome obcasneho pospavani zadnou aferu srovnatelnou s Bambergem a Olovem nemel.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: sem na tom podobne s tim, ze ja sem nevolil zadneho z tech sasulku, asi proto, ze mi je uz 35
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAGAN_DARKEN: Dosly argumenty....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: na stejnou otazku jsem ti odpovidal, konkretne podporovatele dalsich kandidatu, hlavne knizete, obecne kazdy kdo se dostane se zemanem do sporu
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Nejsem si jisty, co je podle tebe "ten druhy tabor". Rozhodne bych jmenoval radu lidi z ODS - Bem, Stastny, pak treba Vaclav Klaus...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: a co skveleho prinaseji volici knizete? to jsou podporovatele opilce kalouska a jeho amoralniho chovani. jsou to predstavitele medialni manipulace a zla na vysoke urovni.
    to ste opravdu takovi najivkove, ze si myslite, ze jedna strana je lepsi nez druha ?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Panove, ja koncim. Snazil sem se chovat slusne, snazil sem se argumentovat, snazil sem se vysvetlovat, ale jedine co umite je urazet a ponizovat. Osobne bych prosil administratora, aby posledni prispevky smazal, protoze informacni hodnota je nulova:

VYHULENY_UFO: Nevim kolik ti je a polemizovat s tebou uz nadale nebudu. Ale povazuju za vrchol absurdity, ze clovek co nevi ani zakladni informace o udalostech z roku 1968 (ukazalo se v predchozi diskusi, neznal si pricinu normalizace, nevedel si o zruseni cenzury) jinym vycital ze nemaji historickou pamet. To je brutalni vysmech vsem, ktere historie skutecne zajima.

A pokud te to zajima, sem svobodny, zavazky k rodine nemam, sem zivnostnik, neziju v CR, je mi mene nez 30 a naposledy sem bral od statu penize pred 8 lety (cca. dva tydny nemocenske), jinak sem mu vzdy platil. A presto sem volil MZ, asi proto ze me ocaroval zvysenim duchodu a pastelkovnym... jen pro zamysleni.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: to neni relativismusm, kdyby si cetl co tu pisu, jasne sem tu dal naprosto konkretni nazor jak se k tomu postavit a jak tohle vyresit, ucastnictvim v podobnych bojich totiz jen podporujes ten marast. ja ho nebudu a nehodlam podporovat a hodlam skutecne bojovat proti tomu co se mi nelibi. tohle ovsem cesta neni
    PREVIT: muzes v ramci objektivity taky vyjmenovat jaci dareckove jsou z druheho tabora nebo si proste anti zemanovec ?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: S timhle relativismem nikam nedojdes...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Neprisel jsem zde uspet, ale nemohu mlcet! :o)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAGAN_DARKEN: Ja bych pokracoval:
    *Volici, kteri neznaji (nechteji znat) afery Bamberg a Olovo
    *Volici, kterym se libi (nebo jim nevadi) Zemanova malicherna mstivost a zloba
    *Volici, kterym nevadila opozicni smlouva
    *Volici, kteri maji bliz k Rusku, nez k zapdni Evrope
    ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: tak porad od dob voleb jeste knize, ale obecne je to kazdy kdo se dostane se zemanem do sporu, vyroji se zastup prznivcu zemana a zastup priznivcu protivnika a midlej do sebe jak maly.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    PREVIT: Podívej, voličstvo Miloše Zemana je hodně různorodá skupina. Já sem zatím vypozoroval následující názorové proudy:

* Voliči sociální demokracie, dlouhodobě podporují socdem, patří sem jak ti co mu dali hlas v prvním kole tak ti co preferovali Dienstbieara
    * Voliči ksčm pro které byl jasně menším zlem
    * Hodně voličů ODS a Euroskeptiků. Tady je to paradox, protože MZ chce hlubší evropskou integraci než KS. Tito lidé ale věří, že MZ bude v EU víc hájit národní zájmy než KS
    * Národovci, kteří prostě nechtějí prezidenta co neumí pořádně česky a má švýcarské občanství a německy mluvící manželku
    * Lidé volící proti vládě
    * Lidé volící proti osobě KS (ano, mnoho lidí kteří vládu podporují prostě nechtělo aby byl prezidentem senilní stařík kteří prospí i bezpečnostní konferenci) a věří, že MZ je menším zlem.
    * Lidé kteří volili MZ natruc mediální masáži

Je samozřejmé, že u některých lidí se důvody mohou krýt. Já se (překvapení!) s názory pana Vyvadila asi příliš ztotožňovat nebudu, nicméně v jedné věci bych ho parafrázoval: Zemana jsem volil. Jistě s ním někdy souhlasit nebudu. A tohle je jeden z takových případů.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT: Mineno "ten druhy politik".
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: A kdo je druha/druhy? (Schvalne, odkud je to citat?:))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: je to na obou stranach stejne, lituju tech lidi, co se do toho tak osobne polozi, a veri jednomu z nich, nebo vlastne nejakemu politikovi.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAGAN_DARKEN: Aby ses mohl takhle blbe ptat. :)

Je to samozrejme k diskusi o Zemanovi a jeho pripadnych podporovatelich.....
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    PREVIT: A jaky smysl ma tvuj prispevek do diskuse? Chces abychom s jeho nazory polemizovali? Nebo proste chces znat nas nazor? Nebo z jakeho duvodu to sem postujes.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tenhle clovek mi jeste v diskusich chybel, jedna perla vedle druhe!

A proč by musel Zeman dlaždiče Putnu jmenovat profesorem? Blog - Jiří Vyvadil (blog.iDNES.cz)
    http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/341367/A-proc-by-musel-Zeman-dlazdice-Putnu-jmenovat-profesorem.html
    Miloši, ustoupit nesmíš! Není kam. Blog - Jiří Vyvadil (blog.iDNES.cz)
    http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/341960/Milosi-ustoupit-nesmis-Neni-kam.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam