zde, mezi slepci apod. - dneska je to tu dobrej prujem :)
nakonec trosku zklamane spadnu tam, kam naznacoval Andy - k te ignoraci (pocit zmaru je proste uz dost velkej a frustrujici)
ja myslim, ze hodne lidi to ma jako ja - ta hysterie je uz sere, MZ nikdy radi nemeli - ani nesouhlasi vzdy s KS atd., jen po te komunisticke etape lidi chteji do veci zasahovat, chteji, aby jejich hlas byl slyset, mel vahu (coz je asi dost utopie) - takze to pak filtrujou v blogyskach, ci diskuzich pod nejakym uz tak pofidernim nazorem... snazil sem se obcas ty diskuze/komenty aspon project, to je fakt peklo (uplne kazda ma nejake primitivni, homofobni atd. vykriky) a bohuzel MZ to peklo nijak neredukuje, porad prilejva a je to jak z obdobi te volby - hysterie, polopravdy, novinari to vzdy s chuti rozmaznou (osobne politiky a novinare vnimam jako stejne bahno, takze todle me vubec neprekvapuje)
primo k Milousovi - on v x vecech treba pravdu ma, ale v x vecech se chova jako kokot - a to je pak tezko stravitelne, kdyz kokot nekoho moralizuje
navic todle bylo snad jasne, ze po konfliktu s velvyslanci zrovna tady to nebude popularni, ne? jako cemu pomaha jednim skandalem za druhym?
jak rika kamos politolog - neznam zadnou Virozu, po ktere se chovas jako vozralej... a s Putnou (kterej uz je vetsine putna) to Milous rozjel taky klasicky dementne - bud neco MAM, tak to reknu a nebo NEMAM a drzim hubu - ja ho asi nemam rad primarne za tohle (lidske vlastnosti, jesitnost, namyslenost - neco jak u VK pred tim) - to je ten uhel, kde kdyz pominu hysterii kolem KS (ktere sem se sam vyhnul) - tak tam vidim reprezentativne korektnejsi postavu (a ja vnimam, ci bych rad vnimal prezidenta, spis reprezentativne)
podle me proste prezident ma spis stmelovat, nez prikladat pod kotel - nakonec ono to povede k jedne veci - bude se resit Ustava, budou se resit prez. pravomoci... at uz kuli Amnestii (tam uz se snad neco udelalo), tak kuli tomuhle Kontrasignovani (ma, muze, musi...)