• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: 22. května 2013
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    S vyznamenáním či titulem nemůžeme váhat, řekl Zeman a vyznamenal psa - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...i-za-zachranu-lidskych-zivotu-fbb-/domaci.aspx?c=A130522_160140_domaci_hro
    **meanwhile @ prague castle
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    PREVIT: technicka poznamka : ano, zakon rika ze jmenuje, ale nerika kdy. Je to velmi podobne jako u Vendy Klausu, kdy "odmital" podepsat - a ted si nejsem uplne jistej - euroval. On taky nerekl, ze to nepodepise, proste jen s podpisem otalel. Podle meho pravniho povedomi na tom neni NIC zavadneho.
    Pokud se v mediich neustale docitam ze porusil zvyklosti nebo nedodrzel zavedene postupy, pak pri konfrontaci se seznamem argumentacnich faulu se dostavame ke zjisteni, ze ceska media, potazmo zainteresovani novinari se dopousteji manipulaci na kazdem druhem radku.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    A DOST. Sprosťárny nejhrubšího kalibru tady tolerovat nebudu. Běž si leštit odznáček s fialovým karlem a popřemýšlej nad sebou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MARIHAI: na mobilu to teď nerozeberu ale podíváme se na to později. uvidíme kdo má pravdu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CICO: ses trapak bez argumentu. opět jen výkřik a opět jen nedolozene tvrzeni o batorovi. jen papouskujes mediální masirku. co na to říct? už bych se akorát opakoval. preju ti ať jednou prohlidnes.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    CICO: souhlas s druhým odstavcem, avšak jen pokud se týká pouze těch co jej volili v prvním kole ... v druhém už nebylo z čeho vybírat
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: já píšu "pokud" to přeháněl ... nic o něm nevím. Již dříve jsem uvedl že jsem tu kauzu vůbec nesledoval jelikož mne vůbec nezajímala. Dojem jsem měl (a pořád mám) je, že pan Bátora se šikovným lezením do prdele propracoval až na lukrativní místo ve státní správě, avšak následně měl smůlu a o místo přišel

na mne je ten příběh příliš banální abych nějak hlouběji zkoumal zda při té smůle byla pošlapána nějaká jeho práva či nikoliv
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ANDY_WARHOL:
    v dobe kdy Batora za NS kandidoval to podle me rasisticka strana byla
    Edelmannová: Cikáni by měli emigrovat do Indie - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ni-by-meli-emigrovat-do-indie-fnl-/domaci.aspx?c=A060505_111216_domaci_mia

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: ano dostanu minus ze chci abyste používali hlavu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    já se z batorovo názory nestotoznuji ale extremista to podle ME není. je to normální konzervativec. skutečný ne takový který si na to hraje.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: doloz své tvrzeni o prehnanem narodovectvi batory konkrétním argumentem. tedy jeho vlastním publikovanym textem z doby před tim, než začal hon na nej. a proved alespoň stručnou analýzu zda se jedna o něco extrémního. mam totiž takový pocit, ze tohle co píšeš je přesně ten dojem, který mel byt vytvořen, nikoliv pravda. já totiž tvůj názor neberu a nesouhlasím. protože ty jej obvinujes, mel by si ty doložit ze to tak je. ale Sam si psal ze si to nesledoval. já docela ano a proto te chci dovest k tomu aby si Sam nasel pravdu a Sam si udělal názor a ne prezentoval tu jen to co se k tobě dostalo z venku. chapes ME ? nemusíš to dělat pokud nemáš cas, pak ale připust ze se můžeš mylit. aspoň do Te doby než si uděláš skutečně vlastni názor na základě faktu.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: když se ujmu postu vyššího státního úředníka ...

navíc pokud to přeháněl s konzervatismem a národovectvím a něco někde halekal veřejně tak by afaik dostal vyhazov ve většině soukromých firem ...
    tu konspiraci neberu vážně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MARIHAI: nebylo to ani na hraně. v době kdy bhatora kandidoval za NS to žádná extremisticka strana nebyla. narodovectvi není nacismus. je tak těžké to rozlišovat?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MARIHAI: Fakty, příteli, fakta! Označení „na hraně zákona“ je prudce subjektivní a dává v diskuzích nefér výhodu, protože implikuje jako že „je to špatně“, ale „nemůžeme to dokázat“. Buď je strana v souladu se zákonem (pak je registrována a může za ni kandidovat kdokoliv), anebo není, a pak je zakázána. „Na hraně“ je jen manipulace.

Subjektivní názor je věc druhá – náckovské myšlenky mi vadí, ale myšlenky komunistozelených snad ještě víc.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: doufám ze to uvidíš stejně AZ Te vyhodí a ještě tvůj ksixt s nějakou vtipnou nálepkou prozenou všemi medii.
    ME to vůbec neprijde legitimní, protože ty blbe kecy jak rikas byly teprve reakci na osočování a celou tu kampaň proti batorovi. a když se posuneme vis, byla to zase další hra pro odvedeni pozornosti jinam. tehdy se totiž resilo něco (už si nepamatuju úplné co ale klidně dohledám) co nebylo pro papalase žádoucí probírat veřejné, takže v podstatě zničili jednoho člověka aby se veřejnost starala o něco jiného. jenže vnímat tyhle souvislosti je zřejmě nadlidsky tezke pro většinu lidi. je zkratka pohodlně se připojit do jednoho z táborů a nechat se použit jako beranidlo. a ještě si o sobe myslet jak jsem součástí dění.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    akci s Bátorou jsem moc nesledoval protože mne ani trochu nezajímala ale podle toho co jsem ztaznamenal tak byl úředník vyhozen z práce státem (coby poměrně specifickým zaměstnavatelem) za tzv. "blbý kecy" (aka špatné reprezentování zaměstnavatele)

To považuju za legitimní důvod k vyhazovu, zaměstnanec nemusí vysloveně spáchat trestný čin aby se mu řeklo "sbohem" ...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    PAULMUADDIB: Proto jsem rikal na hrane. Btw akadamici snad jeste proverku nepotrebujou ne? ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAULMUADDIB: ze má vymytej mozek mediální masirkou. jak se z toho aby musel své tvrzeni dolizit elegantně vykroutil jak had :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MARIHAI: Hele, já myslím, že si můžeme na tých internetech tykat. Já zase nejsu takovej starej páprda, jak vypadám, jen su tak moudrej :-)

Bátora kandidoval za NS v roce 2006 a nepropagoval názory, které jsou v rozporu se zákonem (jinak by seděl). NS byla strana v té době registrovaná státem (a tedy její programu musel být ve stejném souladu s ústavními principy, jako program SZ, ODS, nebo KSČM) a Bátora sám získal i poté bezpečnostní prověrku na stupeň "tajné" (narozdíl od MCP). Tak kde je problém?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    tak ja myslel ze vite o co jde kdyz se k tomu vyjadrujete. Bud si to vygooglete nebo ve zkratce vadilo jeho napojeni na nacionalistickou a rasisitickou Narodni stranu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam