• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: presne, proto je treba cist vsechny mozne zdroje, vcetne mainstreamu a pak si z ty hromady postoju udelat vlastni nazor. tak to delam ja
    HCS
    HCS --- ---
    CROSS: to máš pravdu ale nic to na tom nemění že mi to vadí, z některých ovcí prostě nevyrostou čtenáři se zdravým úsudkem a budou hltat každej článek a brát ho jako svatou pravdu, jde mi o pluraritu názorů. nic proti BOBRovi blogy mi nevadí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HCS: je víceméně jedno, kdo vlastní dejme tomu deníky, pokud nemají monopol na informace (a to nemají). Je na čtenářích, aby četli kriticky.
    HCS
    HCS --- ---
    GOG23: když se ti to líbí tak si to čti, mě to štve a proto to nedělám.

KEMAL: jo k novinářský etice v čechách to patří, proto je to tady žumpa, tobě by se líbilo kdyby tady všechny nezávislý deníky vlastnil třeba prezident?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    imho jasné deklarování osobního postoje a přesvědčení novináře, tzn. deklarace skupiny které ten který novinář má tendenci stranit, imho patří k novinářské etice

naopak hraní si na nezaujatého a nezávislého lidového soudce vybaveného prostorem v médiích je žumpa
    GOG23
    GOG23 --- ---
    BOBR: A proč by měl bejt článek nestrannej ? Ať si klidně je. Hlavně ať si novináři nehrajou na to že sou nestranný.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BOBR: k tomu samemu, ale z jinych duvodu jsem dosel take. az na to,ze sem kvuli prazdnemu listu nehodlal prijet ze zahranici a take na to, ze jsem si z mnoha duvodu nevybral ani v prvnim kole.
    BOBR
    BOBR --- ---
    HCS: No, reálně je teď TOP09 strana, na jejímž rozhodnutí záleží. Můj postoj ke KS je formulován zde http://sladek.blog.respekt.ihned.cz/c1-59126470-hledam-duvod-pro-volimkarla-rozumem-ci-strachem . Váš dojem je tedy mylný.
    HCS
    HCS --- ---
    BOBR: ehm, třeba "Bylo by hezké jednou dětem vyprávět, kterak Schwarzenberg vypálil Zemanovi rybník." apod. se vám nezdá nestranné?:) musíte uznat že to vypadá jak na Kájovu objednávku, ale neberu vám váš názor, od toho koneckonců blogy jsou..
    BOBR
    BOBR --- ---
    HCS: Tak já píšu i na Deník Referendum, jednou se mi podařilo MFDnes. Prostě vyvažuji. Počítám, že mi asi neřeknete, v čem přesně je můj článek nestranný. Abyste nemusel moc přemýšlet a konkrétně odpovídat, můžete místo argumentu použít to, že podporuji Stranu zelených :-).
    HCS
    HCS --- ---
    LOPIK: Právo nečtu protože bylo dřív Rudý, a nejvěrnější čtenáři sou komanči, i když jasně každej článek by se měl posuzovat zvlášť, ale Respektu prostě nevěřim páč ho financuje
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HCS: A proto nečteš Právo?
    HCS
    HCS --- ---
    LOPIK: jo to máš recht je to čim dál těžší, nejlepší je si jich projet víc a pak si uělat svůj názor, třeba v Rakousku je prej žurnalistika nestranná víc
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HCS: A kde jsou ty nezaujatý?
    HCS
    HCS --- ---
    JAKUBV: tobě připadá normální číst zaujatý články? právo taky nečtu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja bych neresil periodikum, kde to je vystaveno, ale informace ktere jsou v tom kterem clanku obsazeny
    JAKUBV
    JAKUBV --- ---
    HCS: jj, plátek tohoto totalitního zločineckého režimu, hehe :) to je fakt lepší psát na ty svobodné parlamentní listy :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Pečinka z Reflexu píše, o co teď podle něj jde Zemanovi | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...itor/Pecinka-z-Reflexu-pise-o-co-ted-podle-nej-jde-Zemanovi-276876
    dalsi zajimavy pohled a to ve zkratce, ze zemanova urednicka vlada je propagace novych lidru a cele strany spoz
    coz souvisi s tim co sem tu uz psal - ANDY_WARHOL: " nema podchycenou cssd jak by chtel (a spoz nema moc silu zatim)", takze na to muze jit pres spoz, protoze cssd se s nim moc nekamaradi, s tim, ze se ji jeho lide co tam jeste stale sou, budou mozna snazit nejak rozklizit nebo ji upozadnit...
    sem zvedavej jak bude ale resit to aby na tom nevidelali pouze komuniste...
    HCS
    HCS --- ---
    BOBR: no jestli máte blog v Karlovo Respektu, tak těžko můžete napsat napsat něco jinýho, takovýhle plátky nečtu už jenom proto že chci mít nestranný informace
    JAKUBV
    JAKUBV --- ---
    ANDY_WARHOL: však na tom se zeman točí, že...

po rozpuštění se už myslím parlament neschází, ne? a volby jsou až za 60 dnů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam