• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak ten nápad samotnej + to jak to vypadalo že se to provede a dopadne to, mi nepřišel blbej. Jako odstřihnout církve totálně od státu mi nepřišlo vadný(u mne je to prostě koníček) a že to nebude zadarmo bylo jasný.
    Jakmile se začalo argumentovat tim že se to musí udělat rychle rychle a není čas na nějaký bádání po tom za co komu kolik konkrétně už mi ten konec byl jasnej:-) no sem zvědavej, jak s tim církve naložej....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: prave ze sme ateisticka zeme, takze vetsina lidi nechape, proc by se nejakymu obskurnimu spolku na urovni zahradkarskeho svazu melo davat miliardy ze spolecnyho, kdyz lide, kteri ty miliardy vytvari zadne cirkvi nikdy nic neukradli...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: zatimco Milousovo balik style zmizi sam a zitra... :)
    ja myslim, ze diskuze se presunula do bodu nekonecneho a prazdneho mlaceni slamy ci slamou, resp. z tehle slepe ulicky taky neni cesty ven

MANFRED: tak mam kamose, co s nim spokojeni sou a uz ted sou si jisti, ze ho budou volit, rozhodne na kalouska ci karla nenadavaj, to uz mozna na drabka ci hegera a jejich ulety
    - resp. to je o silnych jedincich, kerejm je nabliti ze socialniho inzenyrstvi a pak nevidi moc moznosti, lec ODS se jim taky logicky prici, jako demonstrace zmrdstva - voli Topku, je to asi az takhle easy

mimo to restituce ma vetsina lidi naprosto v pici, preci jen sme dost ateisticka zeme, takze pro vetsinu byla a je cirkev nejak nezajimava, mozna i mala radost, ze o starost min (i kdyz jak rikam, starost to pro ne nebyla)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    neznam moc lidi kteri by byli spokojeni s cirkevnima restitucema, krome tech co z toho budou ted zit
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Pravda opravdu se jim dařilo, i když lidi co si myslej že dělat něco pravicově znamená řikat že je to pravicový viz šílené chemikovy nápady sou asi dost spokojený.....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: problem je ze mensi zlo casto napacha vetsi zlo nez to co sis myslel ze je vetsi.viz tahle minula povedena vladni koalice, ktera udelala takovy sracky, ze se to bude sanovat jeste desitky let...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: No jo, ale podle mne to má tu chybu, teda aspoň pro mne, že bych se nemusel dočkat a tudíž by ze mně byl doživotní nevolič a za druhý že ty jebárny co napáchá větší zlo nemusej bejt napravitelný (což bohužel neznamená že ty jebárny co napáchá menší budou). Navíc při mojí averzi na rudou...:-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: dulezite je, jake postoje clovek vyjarduje...
    jestli si si vsiml, snazim se vsem hajzlum merit stejnym metrem a zadneho hajzla neobhajuju, tim se ma pozice lysi od uctivacu toho ci oneho politika.., kteri se tu hadaji, ktery je lepsi/horsi
    ja si naopak myslim, ze politika z principu je svinstvo a hajzlu je tam drtiva vetsina
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: no dobre
    ale ja ti vysvetlim, proc me to tak popudilo...
    protoze moje idea je takova, ze budu vzdy volit jen toho, komu opravdu verim a kdyz pak ctu takovyhle reci jako si psal, kde me vlastne nutej do volby mensiho zla. voleni mensiho zla je podle me slepa ulice, ktera nas privedla k soucasnemu marazmu.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Mno jak se neustale hovori o "virozach" a alkoholickem veseli na hrade, tak to se da jeste celkem srozumitelne a verohodne vysvetlit a nasledne pochopit a omluvit. Demence vznikla sukanim mezi pribuznymi se da tez vysvetlit a pochopit, pak ale prijdou na radu zvratky ....

Profesor Kolář: Zeman chodí těžkopádně, protože má bolesti - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...i-bolesti-rika-profesor-kolar-f7b-/domaci.aspx?c=A130731_105301_domaci_vez
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Ale dyť já to nemyslel tak vážně(jak to asi vyznělo) ale spíš jako nadsázku jak se daj ty čísla různě kroutit a obviňovat se navzájem kdo to posral (v čemž jsme podle mne v čechách fakt machři). Já to prostě asi nějak moc prožívám, to víš polointeligent:-) ale vybuchnul si excelentně :-)
    Prdel to přestane bejt až rudí obsadí i parlament, esli sem pak napíšeš že sis nemohl vybrat a Filip mi bude vykládat jako premiér vo demokracii, tak budu fakt na Tebe rozladěnej:-)

Mimochodem nekoukali jste dneska na Moravce na to obludárium? Já jo(potřeboval sem se jako masochista potrestat) a když sem je tam viděl, ty představitele stran sedět a kecat a uvědomil sem si, že tohle nás v podstatě representuje, no potěš pánbu. Já bych nechtěl vidět jak by vypadalo něco se tady fakt stát a bejt zapotřebí aby spolupracovali......
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    vyjadřování se na diskuzním serveru na toto téma snad není hraním oné hry?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: nechal sem to na blbech který se nechali zmagorit jedním nebo druhým. já tuhle hru hrát odmítám. .
    MANFRED
    MANFRED --- ---

Tak taky sem z toho výběru v druhym kole nebyl unešenej, protože muj kandidát neprošel.
    Miloš, při vší úctě, je levičák brutálního typu, se silnym tahem na branku, neohlížející se na nic, navíc si ho pamatuju z doby jeho akcí s pantátou Klausem a jeho premiérování(a jeho spolupracovníci typu Šlouf mi dost vadí). Nechtěl-li jsem tedy Miloše, musel sem chtít Karla(kterýho nemám rád).Fakt si myslim, že kdyby se tam Karel dostal, moc bych to neslavil.
    Nicméně nevyráběl by mi tady vládu party Pecinů, Fischerů a jinejch provařenejch typů. A to od volby presidenta neuběhlo tolik času, mám obavu že další překvapení, který nám nachystá, budou taky výživný.

Je to rozhodně pitomej stav, kdy si nevybírám lidi a strany podle toho, jakej program nabízej (navíc nějaký předvolební sliby se u nás neberou vážně), ale rvát to tam podle táborový příslušnosti, ale je to tak.
    Nalevo maj vzornou volební morálku, bez ohledu na názvy stran je to jedna rudá parta, myslim že zážitky s nima člověku stačej na to, aby se snažil nedopřát jim dostání se k lizu i za cenu že musim volit lidi, který nemusí.Představa věcí, který by tady vyrobil socan s komoušem(tim nemyslim nějakej 48, to snad už nejde) v případě hezkýho volebního výsledku, mne tam nažene i příště.

KEMAL:
    Máš pravdu, nemusej bejt chytřejší. Mužou bejt i blbější. Nechat blbější, ať mi zvolej presidenta jakej se jim líbí se zdá únosnější?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    (já osobně na český debily nadával už v okamžiku kdy do 2.kola neprošel Franz ... ne že bych teda čekal opak. Ale byl pro mne jediný přijatelný)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MANFRED: proč na chytřejších?
    Zřejmě si stál za tím že pokud by se na Hrad dostal Schwarzenberg tak by byl nasranej úplně stejně jako když tam teď řádí ten ochlasta. A dost možná má pravdu :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Chápu, vybrat si mezi Zemanem a Schwarzenbergem pro Tebe bylo složitý. Tak jsi to prostě nechal na chytřejších, aby Ti vhodně vybrali toho, kdo pro Tebe jako president bude vhodnější.Seš spokojenej?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CROSS:
    No jo, tak ono je to asi dost o neprotivení se zlu.
    Já subjektivně usuzuju a jednám podle úvahy, že mám-li dva kandidáty a kandidát B je pro mne nepřijatelnej, zajdu tam a volim A.
    Nebo tam nejdu(hypoteticky), a až zvolej i díky tomu kandidáta B koukám na to jak tele na nový vrata(s nějakejma těma alibistickejma řečma typu "já toho zlouna B nevolil, já nic já muzikant").
    Každej má holt principy jak jednat nastavený jinak. Já jsem hnusnej, ale dokážu pochopit i voliče Miloše, jakkoliv k levičákovi nechovám sympatie, ale pochopit nevoliče pasivně přijímajícího Zemana na hradě s následnym hledáním výkladu jak se vlastně zachoval príma fakt neumim.

Ale pravdu máš, stejně by to volební výsledek asi nezvrátilo, ve chvíli kdy se doprasilo všechno co se doprasit dalo byl Miloš na hradě danej.
    Tam se zrovna kurevsky ukázalo, jak nahodit volební kampaň do stylu chytří proti hloupým, elita proti lůze, mladí proti starým je v případě, že na druhý nestojí blbec ale Miloš a jeho team svinsky nedomyšlený a vede to k expresnímu doprasení výsledku, já bych takovýmu týmu kterej to vymyslel bejt Kalem nakopal prdel místo děkovačkytext

Tady to máš celý. Všimni si jak se ti důchodci s reuma doplazili vhodit lístek pro svýho hrdinu do volevní místnosti, zatimco mládí zustalo doma v teplíčku:-).Mne to fakt dostalo.

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ne volil sem prezidenta protože sem si nemohl vybrat. pokud ze me nějaký polointeligent (cti debil), nejspíš volič Karla (cti nadavka) chce udělat kvůli tomu voliče Zemana (stejná nadavka), tak už je to nejen debil ale curak na ntou.....
    CROSS
    CROSS --- ---
    MANFRED: zdroj těch dat neznám, ale jestli to teda dobře chápu, tak 16% z týhle kohorty volilo Zemana? Jinými slovy, přesně, co jsem napsal. (Ano, samozřejmě se rekrutují ze všech věkových skupin, ale ta proporce je podstatně menší u voličů řekněme do třicítky.)

Jinak asi takhle: obyvatel ČR ve věku 18 — 29 bylo k 31.12.2012 asi 1,6 milionu. Takže při 100% podpoře Zemana by jejich volební účast musela být kolem 85%, aby tvořili alespoň polovinu skutečného Zemanova elektorátu, tj. polovinu lidí, kteří pro něj skutečně hlasovali. Jestli znáš data, která tohle potvrzují, sem s nimi.

Že někdo k volbám nešel, to je jistě problém (nejen této generace). Ti, kdo k volbám šli a hlasovali pro Zemana, ve výrazné většině nebyli z této věkové skupiny. To je, co jsem psal v druhé části své poznámky. Byl to stejně jenom doplněk k té první části — za to, jak to v ČR vypadá dnes, vděčí třicátníci a mladší generaci tady Josefa a nejspíš i tvojí. Je to samo banalita, ale nějak jsem to chtěl připomenout, když je tu řeč o nových generacích.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam