SWT: to je debilní dogmatismus
ANDY_WARHOL: citace :"ja s zadnym duchodem nepocitam, makat budu dokud to pude a kdyz to nepude tak prodam barak a doziju z toho..."
reakce : jenže dějiny celých 2000 let jsou o něčem jiném, o tom že něco si přeješ, něco sníš, něco oddřeš a "oni" (kdokoliv ) ti to vezmou a máš kulový... ; makáš a ..a ona přijde válka, makáš a on ti bez tvého přičinění přijde komunismus, makáš a ona ti přijde mrtvice na půl těla a...( a podle blbečka SWT nemáš na nic nárok, ba ani nárok aby se o tebe "někdo" postaral ), makáš a on ti shoří barák, makáš a ona přijde povodeň zemětřesení, anebo znárodnění atd. atd. akdyby se měla Amerika řídit blbečkem SWT, tak by Obama nevyhlásil na postižená místa fin. pomoc ze státních fondů, američani si pomáhají...blbečku SWT
ANDY_WARHOL: je-li někomu skoro sedmdesát, tak už ho nikde nevezmou a taky už člověk nemá tolik sil, člověk má dost práce kolem zahrádky, baráku přítelkyně, atd. navíc není-li už perfektní to zdraví. Mám-li mluvit za 2,5 milionu důchodců, kteří tu žijí a jen zlomek jich po sedmdesátce pracuje, pak ty nemáš nějaké vysvětlení proč 2,5 milionu nedělá ve vysokém věku až do smrti aby dotoval svůj důchod na který má nárok podle zákonů a dlouholetých společenských zvyklostí společnosti na vysoké úrovni.
MRNOBODY: blbečku, postavil jsem sám s dědou za 6 let v letech šedesátých dva RD
VYHULENY_UFO: ano, ještě bto na chcípnutí není...chvála kapitalismu. Myslím, že kdyby se porovnal p r ů m n ě r n ý důchodce z padesátých let a dnešní důchodce, moc velký rozdíl "v blahobytu" by tu nebyl. To je pokrok. Jsem zvědav jaký pokrok bude mít vaše generace za 20-30 let zda bude mít "váš průměrný důchodce", který si nenakradl, diametrálně jiný důchod než ten dnešní, potažmo z padesátých let