SWT:
citace :" To mě hodně pobavilo. Tak teď ještě tu pohádku O červený karkulce. Jestli si to fakt myslíte, tak jste ještě mnohem
větší blázen, než jsem si myslel."
reakce :
slušný člověk se slušným mozkem a se slušnými mírumilovnými myšlenkovými pochody by řekl :
větší snílek namísto větší blázen.
Ano jsem snílek když si myslím, že nakradené majetky se už nedají vrátit zpět - taková byla "Klausovská doba privatizace"...ale jako "blázen" si myslím, že dnes už by měla společnost dát "stopku" soudobým rozkrádačkám, tunelovačkám, korupcím, machinacím s nadhodnocováním cen zakázkám, s podvody v odvodech daní, a... a všem druhům podvodů-okrádaček od A do Z... jinak na to doplatí celá společnost.... blahopřeji : morálka tu kvete, dle doktríny těch milionářů... jen si vychovávejte dál takovou "novou" morálku lumpů, vrahů, zlodějů, násilníků, podvodníků ... to nenapravíte za 20 let. Komouš byl hajz, "bohužel" jen hajzl politický, dnes to máme naopak, dnes máme "politickou svatozář" nehajzly politické, ale hajzl-morálku, hajzl-společnost, hajzl chování ... je toho denně 2x víc než toho pozitivního.