• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY:
    Nejen, ze tapetujes auditka jednim stejnym prispevkem, ale i druhym stejnym odpovidas na ruzne veci. To je teda uroven....
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Vyhulenče, je fakt, že celé dějiny lidstva provází doktrína "zub za zub" ( v mém případě jen oplácení plivání pliváním, se kterým si začal ty ), ale president Zeman ti nic neudělal ! Pokud máš proti němu jakýkoliv názor-námitku, pak jí prozraď, poctivě, s čestným vysvětlením, regulerně, a bojuj s ním korektně. Nejen se Zemanem. !!! Podpásovky dělá jen darebák. A to se stává v české kotlině módou...jako "výdobitek" demokracie. Chápeš ? ... Myslím chápeš málo.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: No nevim. Aby to nebylo přání nebo spíš mimikry:-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANDY_WARHOL: tam kde si ty, já nechodím ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: bez už do prdele
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Pane máte vztek, že ? a pořádný, ((( aspoňže slušný vztek oproti těm Flusá*ům LONERUM a jemu podobným ))) protože 90% svých názorů, které tu už mnoho měsíců presentuji, se potvrdilo a potvrzuje a velmi často jsem byl blízko názorům nových stran. Před chvílí televize citovala francouzské noviny, které komentovali české volby, českou politickou scénu, řekli to přesně jako já : "dekadence demokracie" ,..ano... tvrdím to od začátku "proti všem zdejším, a ti si pak za to do mě plivaj... ( nyní určitě odtáhnou plivat do Francie na tamní novináře. ) Ano, jsem děsně proti komoušům, i proti komunismu, ale také už ( bohudík ) děsně proti tomuto svinstvu, které je prorostlé napříč společností, které se tu zrodilo po ´89 namísto správné poctivé a slušné demokracie, kterou jsme si 40 let přáli...ano : dekadence demokracie v této hnusné společnosti, kde jen darebáci, zloději a bezpáteřní mohou takovému hnusu fandit, a fandí..
    Takže já už to dožiji to co tu je, ale mladé generaci přeji, aby se konečně vzpamatovala s vykopala ze společnosti tu "morálně-politickou dekadenci".
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR: Ne. Levičák. Debil za to nemuže.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    je to debil, je to debil, je to debil...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: A tak co by jste chtěli, pááni kapitalistééé?, jakou stranu a vládu ? Dyť se pochlubte !!: ....prosíííím :
    = nízké daně bohatým a vysoké chudým
    = daňové ráje na Bahamách aj.
    = vyšší ceny všeho zboží ( protože Vám bohatým to nevadí )
    = více volnosti při korupcích, šméčkách,
    = volnější zákony v poopraveném Občanském zákoníku, hlavně ty s výhodou pro bohaté,
    = zdravotnictví zvýhodněné pro bohaté, dtto školství, více podpor finančních z Bruselu, zadarmo
    = no prostě ráááj pro bohaté a plivnout pořádně na chudé, co je nám po nich...ať se o sebe postarají...

atd. atd.

Anebo jsem na něco zapomněl, ? určitě ano...tak doplnit prosííím.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DAVIDO: Je známej případ chlapa, co si čistil zuby. Uklouznul a vrazil si kartáček přes měkký patro do mozku a udělal si samodomo lobotomii.
    Nebo ten, jak cpal výbušninu do vyvrtaný díry, prásklo to a jemu ten ocelovej prut co užíval projel kebulí.
    Či ten motostřelec co vzal krumpáč připevněnej na transportéru(byl krátkej aby tam pasoval) a mignul se tou špičatou stranou do palice.
    Všichni se prej uplně duševně změnili v důsledku poškození některejch částí mozku.
    Třeba byl Josef vyznavačem Friedricha Augusta von Hayeka.Než vzal do ruky fluoru,ekrasit nebo šel sázet rudý růže.

ANDY_WARHOL: Proč myslíš, že mám permici do solárka? Ne, to nepotřebujem.Mám lepší plán.Budem se vo chudý, nebohý a udřený starat.Poslechnu chytrýho:
    "Spolků, které podobny supům, žijí z mrtvol, akorát že sociálních, je u nás relativně hodně. Je na to docela jednoduchý recept. Pokud nechcete v šest ráno vstávat a chodit někam, kde po vás budou chtít práci, založte sdružení, které se bude tvářit, že bojuje za něčí práva. Nejlépe chudých. To je tradiční adresa. Nebylo revoluce, aby nebyla pro chudé. Jen se nějakým nedopatřením vždycky nažral někdo jiný. A pak už můžete začít obcházet nejrůznější zbohatlíky a tahat z nich prachy. Budete-li dostatečně výmluvní, bude slušně živi, aniž se vaše ruce dotkli čehokoliv, co i jen vzdáleně připomíná práci. Po volbách by mezi dojné krávy těhle filutů měl přibýt i stát. Pravda, není v tom oboru žádný panic. Pár exportérů dobra všeho druhu už ho dlouhodobě dojí, takže možná ani nic neucítí."
    :-)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY: To jsem nevedel ze je na tom nase zdravotnictvi tak dobre, ze rozdava duchodcum drogy. Nebo si je snad nakupujes z usetrenejch penez???
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: ty si blbec. skoro vítězství babise je ještě horší než kdyby měli komousi absolutní většinu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: mam připraven záložní plán. nechám se přejmenovat na dezo lakatos, koupím krém na boty a na práci už nesahnu.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SWT:
    Já se Ti divim.
    Kterak mužeš nesdílet?
    Ty nevzpomínáš na doby rozkvětu naší vlasti v době vlády levice?
    Jejich tvrdé protokorupční jednání a mnoho jiných skvělých činů?
    Z nichž mnohé už nikdo nikdy nenapraví ?

Bohužel, s voliči levice to nedopadne biblicky"Když slepý vede slepého, oba v jámě skončí." ale lehce se muže stát, že "...všichni v jámě skončí" protože to jejich dobro který budou generovat bude neselektivně účinkovat na všechny.
    SWT
    SWT --- ---
    JOSEFDRUHY: Já vám tu naději, pocit zadostiučinění a důvěru, ž se cokoliv změní TAK ZÁVIDÍM. Ale zas na druhou stranu, blázen nejsem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANDY_WARHOL: Jenže takových miliardářů jsou stovky, možná tisíce, co získali miliadry...a to nikoliv "zlodějnou", ale darem, legálně jim to daroval Klaus v privatizaci. Bohužel jich je málo z nich, kdo tyto miliardy nerozprášil švindl-činy, tj. neodnesl si je na Bahama a Seyxshaly a do jachet atd., odnesl si podstatné likvidní peníze a zbytek "nahrabaného statku, fabriku aj." nechal v ruinách zhnít, zchátrat a rozpadnout se ( viz nedobytné úvěry v bankách kde bance zbyla ta ruina ). Jen málo privatizérů pomohlo národnímu hospodářeství rozkvětěm fabriky, udržením řemesla, technologie výroby, zvyšováním zaměstnanosti, a nerozkrádáním a poctivým odevzdáváním daní.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Porážka pravice je naprosto jasná ... kdo to nevidí je v*l. Jde jen o to, aby ten kdo to nerad přiznává, aby konečně protřel oči a přiznal "proč" ?!? pravice prohlála !! Především proto, že podporovala zlodejny, korupci, podvody všehodruhu , všech možných i nemožných způsobů lumpáren a ještě chtěla zvyšovat daně především chudým ( žádný chudý ten deficit rozpočtu nezavinil...atd. ). Že došlo k pravo-levé situaci, nyní, je pouze "náhoda volby" z volby hlasů lidí...ale naprosto je jasné, že lid chtěl vypráskat tu svoloč zlodějskou, kterou pravice podporovala a nic v tom neudělala. Čili občané chtěli změnu proti lumpům. To je podstatné !
    Více daní jen bohatným, pokud chybí ve státní pokladně, protože bohatí to zavinili. Bohatí měli natolik síli a vlivu a moci, že neměli to okrádání státní kasy připustit. (!) Když drželi hubu ( protože sami byli těmi zloději ), tak musí připustit progresi daní , tj. oni víc daní chudí míň to jinak nejde naplnit rozkradenou kasu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: chudý lid byl zmanipukovan a zvolil miliardare, který svůj výnosný busines získal zlodejinou.
    to ze ODS propadne tu bylo jasne každému. nikdo tu netvrdil ze by si snad mohl myslet ze pravice zvitezi. (vzhledem k tomu ze v parlamentu skutečna pravice nebyla to nemohl předpokládat nemohl, ale ani tzv pravice ODS a top neměly moc šanci a nikdo to tu nezpochybnoval) takze si si zase vylhal něco a teď nás za to kritizujes. navíc zvanis cosi o tom jak to chudaci na dálí bohacum a pritom téměř vyhrál jeden z největších boháčů. který navíc téměř jistě začal tunelem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nejméně 24 hodin jsem se nedostal na internet ani k přidání svého názoru k volbám těsně před uzavřením voleb i po uzavření ...takže ( ani jsem nečetl zdejší komentáře "chytých" )
    Takže : jak se Vám líbí porážka pravice ?, kterou jsem avizoval a děsně si jí přál ? - - Pokud si tu někdo myslel, ( a byli to téměř všichni zdejší snílkové ) , že boháči prostřednictvím ODS či Kaluska zvétězí, a tím pádem bude pro ně další nové období hajzláren, či "daňový ráj", ráj pro zloděje, podvodníky, šlemináře, korupčníky, podváděče při zakázkách a.. a prostě miliony podob všechmožných švindlů a sviňáren ochuzujících celou společnost, jaké zeměkoule dodnes neviděla, ( česká kotlina je v tom nenapodobitelná...navěky ) , tak se tito hošánkové spletli. Nepochopili, že chudý lid ( blbý lid, neznalý lid, nevzdělaný lid, zbídačený lid ) má více moci v demokracii než ti zatracení ( zasr*ní ) milionáři a miliardáři nenažraní a že jim nepomůže volit pravici, pokud oni - zbohatlíci nepochopí, že je nutný kompromis mezi bohatstvím a chudobou. Bude-li chudoba nad únosnou mez, ( kterou oni vyrobili a kterou si přejí ) , pak ve volbách bohatí nemají šanci.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    simek jako Zeman Novorocni projev.avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fbSR5sCpvzA&feature=youtube_gdata_player
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam