• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Porážka pravice je naprosto jasná ... kdo to nevidí je v*l. Jde jen o to, aby ten kdo to nerad přiznává, aby konečně protřel oči a přiznal "proč" ?!? pravice prohlála !! Především proto, že podporovala zlodejny, korupci, podvody všehodruhu , všech možných i nemožných způsobů lumpáren a ještě chtěla zvyšovat daně především chudým ( žádný chudý ten deficit rozpočtu nezavinil...atd. ). Že došlo k pravo-levé situaci, nyní, je pouze "náhoda volby" z volby hlasů lidí...ale naprosto je jasné, že lid chtěl vypráskat tu svoloč zlodějskou, kterou pravice podporovala a nic v tom neudělala. Čili občané chtěli změnu proti lumpům. To je podstatné !
    Více daní jen bohatným, pokud chybí ve státní pokladně, protože bohatí to zavinili. Bohatí měli natolik síli a vlivu a moci, že neměli to okrádání státní kasy připustit. (!) Když drželi hubu ( protože sami byli těmi zloději ), tak musí připustit progresi daní , tj. oni víc daní chudí míň to jinak nejde naplnit rozkradenou kasu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: chudý lid byl zmanipukovan a zvolil miliardare, který svůj výnosný busines získal zlodejinou.
    to ze ODS propadne tu bylo jasne každému. nikdo tu netvrdil ze by si snad mohl myslet ze pravice zvitezi. (vzhledem k tomu ze v parlamentu skutečna pravice nebyla to nemohl předpokládat nemohl, ale ani tzv pravice ODS a top neměly moc šanci a nikdo to tu nezpochybnoval) takze si si zase vylhal něco a teď nás za to kritizujes. navíc zvanis cosi o tom jak to chudaci na dálí bohacum a pritom téměř vyhrál jeden z největších boháčů. který navíc téměř jistě začal tunelem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nejméně 24 hodin jsem se nedostal na internet ani k přidání svého názoru k volbám těsně před uzavřením voleb i po uzavření ...takže ( ani jsem nečetl zdejší komentáře "chytých" )
    Takže : jak se Vám líbí porážka pravice ?, kterou jsem avizoval a děsně si jí přál ? - - Pokud si tu někdo myslel, ( a byli to téměř všichni zdejší snílkové ) , že boháči prostřednictvím ODS či Kaluska zvétězí, a tím pádem bude pro ně další nové období hajzláren, či "daňový ráj", ráj pro zloděje, podvodníky, šlemináře, korupčníky, podváděče při zakázkách a.. a prostě miliony podob všechmožných švindlů a sviňáren ochuzujících celou společnost, jaké zeměkoule dodnes neviděla, ( česká kotlina je v tom nenapodobitelná...navěky ) , tak se tito hošánkové spletli. Nepochopili, že chudý lid ( blbý lid, neznalý lid, nevzdělaný lid, zbídačený lid ) má více moci v demokracii než ti zatracení ( zasr*ní ) milionáři a miliardáři nenažraní a že jim nepomůže volit pravici, pokud oni - zbohatlíci nepochopí, že je nutný kompromis mezi bohatstvím a chudobou. Bude-li chudoba nad únosnou mez, ( kterou oni vyrobili a kterou si přejí ) , pak ve volbách bohatí nemají šanci.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    simek jako Zeman Novorocni projev.avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fbSR5sCpvzA&feature=youtube_gdata_player
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Komunismus byl nereálný systém, a socializmus bylo svinstvo, protože politika komoušů byla násilná, ale ...ale morálka obecného lidu, všech, tehdy žijících obyvatel ( vpodstatě všech chudých lidí ) se mi čím dál víc zdá, že byla tehdy na mnohem vyšší úrovni ( nikoliv zásluhou komunistů !!!!!! ) , charakter lidí byl o dva řády lepší a...a opakuji, že s tím jací byli lidé, obyvatelstvo nemá nic společnéto to, do jakého marasmu se narodili a v jakém museli žít, .. 40 let, člověk slušný byl "vpašován" dotoho izmu, bez jeho vůle, ale to, co tady je v této "proklamované demokracii", to je doslova marasmus, hnus a morální zvrhlost ... ( Kdo je za to zodpovědný si domyslete sami, anebo si to nechte vysvětlit politology za 30 let ) )

http://www.rozhlas.cz/...zabavu-ubili-bezdomovce-branit-se-muzeme-jen-represi-rika-odbornik--1271117

Tři mladíci utloukli bezdomovce pro zábavu. Nejmladšímu je 16 let | Zprávy z domova | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-nejmladsimu-je-16-let-pw0-/zpravy-domov.aspx?c=A131021_103857_ln_domov_mct
    SWT
    SWT --- ---
    Aha, tak Bůh mi dal rozkaz plivat na Josefa, konečně mám jasno :D

JOSEFDRUHY: Už jsem Vás tak nějak přestal litovat ajen se královsky bavím nad formou i obsahem Vašich příspěvků. Oops, zapoměl jsem flusnout, tak opravuji - nad formou i obsahem Vašich výpotků ;) A prosím, až budete psát opět nějakou invektivu ad hominem, uvědomte si, že za to nemůžu, bůh mi k tomu dal rozkaz, sdělil mi to sám Josef.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ALCATOR:
    Jo, měl bych pravda tasit měč a vydat se napravit svět:-)
    Naštěstí už sem z doby pohádek, naivních představ a iluzí vyrostl.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MANFRED: Myslím, že sis právě odpověděl na otázku, proč je to v Česku tak totálně posraný.

To, že tuhle historku popisuješ na Nyxu, místo toho, abys ji (před rokem) popisoval do policejního protokolu a (dnes) dožadoval se informace, který státní zástupce se případu ujal a jak daleko s ním už pokročil, je přesně důvod, proč to tu nefunguje.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak zrovna jak řešíte doručování, tak já mám s exekutory, soudem, finančákem takovou zajímavou zkušenost.
    Bydlela tady taková moderní rodina, nikdo nedělal, žili ze sociálky, z dětí dělali z jedné dcery šílenou, z druhé smrtelně nemocnou etc. Když, jak neplatili nájem apod. je po několika letech :-) vystěhovali a byt exekutor prodal, (pochopitelně že se ouřady postarali a dostali sociální byt 3+1 v nově rekonstruovanym domě, což je jasný, když měli tu zmírající dcerku.Stalo se to před sedmi lety, to přestěhování. A bydlej cca 1km daleko.), došlo z zajímavý situaci.
    Najedný straně dál choděj plakat na sociálku a dostávaj od státu dávky a všichni co je známe, víme, kde bydlej.
    Na druhý straně soud je nedokáže najít, ještě dneska jim sem chodí neustále dopisy s pruhy, dodejky a výzvy k vyzvednutí si dopisů lepí pošťák na dveře.
    Chodí jim sem i dopisy od finančáku, taky je neuměj najít.
    Neustále se tu ometá nějakej exekutor, vymahač, pátrač a shání, kde jako jsou.
    Semtam zuřivě zvoní na toho, kdo bydlí v bytě dnes, řvou na něj i po baráku jak je dlužník a přišli mu zabavit majetek (naštěstí ho eště nikdo nevybílil), na dveře mu lepěj nápisy "zaplaťte své dluhy"

Tak si řikám, že stim opěvovanym předáváním si informací mezi ouřadama to nebude asi tak žhavý, jak by se zdálo.Soud a sociálka bydlej asi tak 100m od sebe.
    Jo a ta umírající dcerka u má dvě děti a vede se jí skvěle, žije spokojeně z dávek i s manželem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SWT: Někdo nemá rád grafomany, někdo nemá rád Zemana a někdo nemá rád vdolky...; nechápu tu netoleranci. ( ač vím že se v každé společnosti najdou grázlové ) . Máš rád černochy ?, anebo nemáš rád žížaly ?, ty dělají nechutný sliz, že ?, někomu to vadí někumu jen "grafomanstvíííííí"...a když někomu něco vadí, tak mu dal bůh rozkaz si flusnout na něj...., že ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    josef tu bude tedy aspoň do sta když má jeho rod takové tuhej koren
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: ..jenom jeden plivanec- mínuska ??? co, co ?
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: No já nevím, Pepíkův příspěvek, kde nejsou aspoň čtyři ůůůůů za sebou nějak nemá šťávu a člověku se ani nechce flusnout na chudáka grafomana ...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Kouření je velmi špatný zlozvyk. Já s ním bojoval 11 let. ( od 37 to 48 let let ) . Nakonec jsem zvítězil. Byl jsem tak nechutný, nenapravitelný kuřák, že když jsem v pátek v poledne zahodil vzteky krabičku a dostal jsem před půlnocí chuť, tak jsem byl schopen ( po prohledání všech kapes a tašek, aj. ) jít ven před popelnice a tam prohledat okolí...a sebrat špačka. Naštěstí tenkrát ještě nebyly drogy..., díky bohu, nikdy jsem si "neprásknul", naštěstí...
    Takže Zeman by takové názory veřejně propagovat neměl. (( můj děd kouřil do 92 let a zabil ho nakonec traktor na poli...; osud je v kartách a v Big-Bangu ))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    citace : "a jeste neco, pepiku? nejakej peknej flusanec by nebyl? co takhle Vaclav Klaus, je perfektni, ze Milos dal za odmenu jeho pani pozici velvyslankyne na Slovensku, zejo. Bude dobra zastupkyne nasi male zeme."
    reakce : Každý president má právo na libovolný rozmar, pokud .... pokud je v souladu se zákonem. Kdyby Zeman jmenoval do Bratislavy Červenou Karkulku, která to povede dobře, bez problému, bez korupce, bez podrazáctví, bez vyhrožování třetí světovou válkou, atd., tak co proti té Karkulce máš předem ? a proč máš ? předem? ...Někdo holky, někdo vdolky. Je v naší společnosti už přeci "normální", že : Klaus řekl Zemanovi : dám ti v presidentských volbách podporu když mě konečně zbavíš té mé semetriky a odsuneš jí do Bratislavy... a budu mít konečně doma pokuj"...to kámoši dělají, nemyslíš ?, to děláš i ty...tak o co ti jde ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Vyhulenče, a ty tu mluvíš na téma "Zeman " ?? Ne, proč tedy buzeruješ jiné když odbočí ? No proto, že máš takovou povahu = buzerovat , vždy, ať už se to hodí či ne. Prostě být zlý od přirození...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Vážení ostatní, toho "ufo-vyhulence" zpacifikujte a řeknete mu, že i vy se tu bavíte nejen o Zemanovi,a že by si měl jít do lékárny pro prášek...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: Vážení, roste tato společnost do pozic, kdy všichni budeme mít strach, že kdokoliv nás kdekoliv oblafne, okrade, podvede ve smlouvě, znectí, vypráská, pomluví, zfalšuje co se dá zalže do éteru co se dá,..., prostě tudy vede cesta do ráje ? : zelená gaunerům a běda obyčejným když to nerozeznají včas ? Vinen je okradený, oblafntý ?? No to je společnost a vyhlídka budoucnosti. To vám "přeji". Zdá se mi to, anebo ne, že slušný občan je povinnen se učit bránit grázlům a grázlové se budou volně svobodně a s dobrozdary "demokracie" učit gauneřinám ???
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYHULENY_UFO: Já se neobávám, protože vím. A je to jasné každému, kdo umí číst.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYHULENY_UFO: OK, zeptej se jí. A pak se přijď omluvit za bludy, které tady šíříš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam