• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    PAULMUADDIB: Zejména ten s tou jasně červenou kravatou vypadá podezřele...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdo jsou ti panove kolem Tvrdika?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    VYHULENY_UFO: Tady se tváří jak Ištván :D
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: Hezký, koukám MZ má hezký momentky odjakživa.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ATOMOUSEK: Dobra otazka.:)
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    Jake ze je to tema tohoto klubu?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: No, mozna i 14.:)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: 12, nebo 21? ;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: "Ten pan" je Bongi, ktereho znam osobne uz nejmin 12 let. Co dela pro to, aby nezazil uvedeny scenar? Prinejmensim se tady i jinde snazi srozumitelnym zpusobem trpelive (za coz ho velmi obdivuji) a bez zbytecnych emoci predavat sve zkusenosti z doby vlady komunistu. Vic delat nemuze. Neni to mesias.
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: "degenerativní neurologický problém" - made my day :) vzhledem k tomu, že mě lékařství i vědy biologického typu povětšinou míjely, tak mám z takovýchto pojmových konfigurací vždy dětinskou radost :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: On je tak dobrej výběr, že asi nikdo :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    V klubu, kam nemám přístup, pouze proto, že zde vládne ona nezcizitelná demokracie názoru, jeden pán řekl :
    ¨Jinak zjednodusene, nerad bych videl ( a obcas tuhle tendenci je znat uz ted) nasledujici vyvoj :

Byla to spatna doba ( těch 40 let komunismu ) -> Byla to spatna doba, ale mnoho lidi dokazalo udelat i spoustu dobrych veci, na ktere mohou byt hrdi -> Byla to spatna doba, ale mela i spoustu pozitiv -> Byla to nelehka doba, odpovidajici celkove situaci ve svete a tlaku zapadnich velmoci. Lide se ale nemeli spatne a meli sve jistoty -> Byla to doba, kde i pres nektere vazne omyly, se v podstate lidem darilo dobre a meli na rozdil od soucasnosti spokojenejsi a jistejsi zivot -> Byla to spravna cesta, jen ji delali spatni lide, ale to neni chyba systemu. …….

Ten pán "to" nechce zažít ... , ale co proto dělá ? sám ?? On je hrdý na dnešní dobu, na dnešní stav společnosti, násilí, podplácení, na dnešní rozkrádání, tunmelování, na dnešní bezmocnost zasahovat do společnosti poctivou prací, a desítky ne ...on je hrdý na to že B.Sobotka řekl včera : naše země nevzkvétá, je v ubohém stavu..( to řekl už Havel před 24 mi lety ) on je hrdý na veškerá svinstva, která tu pozorujeme, na okrádání seniorů, na protěžování cikánské populace, na dańové úniky,...na...na ..na..stovky svinstev... na to vše je on hrdý !
    A především : Nemůže překousnout "fakt", že i za toho nesvobodného komunismu, s bídou, se lidé cítili radostně, a byli hrdí na to co pro společnost dělají, tvořili rádi, dělali vědu... Nemůže to překousnout !!!! ...překousnout to proč totéž nepanuje dnes ?, že jsou lidé hrdi na blahobyt kapitalismu a na radostné události ve společnosti kam oko pohlédne, kde když čovek otevře televizní noviny slyší jen hnus a svinstvo... Proč ? proč tento pán je tak nepříčetně nasraný, že lidí v komunstické bídě a nesvobodě slova, byli milí ( vidět to ve starých filmech ) šťastnější ?? proč, proč ON nedělá něco proto, aby lidé i v dnešní překypující společnosti materáálním přebytkem a láskou a vlídností jeden k druhému a nekradením a samou radostí z života v lásce mezi lidmi, také nejásali a nevzkvétali a nebyli nasraný. Proč to tento páááán nedělá ???, má někdo na to názor ? Jaký ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Jakej jinej president by se Vám líbil ??...ha ?

Když se zeptám Lojzy, řekne, že pan Novák. Když se zeptám Franty, řekne, že pan Novotný. Když se zeptám pana Honzíka, řekne, že pan Kopecký..., chápete, že nelze vyhovět všem ? Proto byla navržena doktrína "většiny" , platí názor větčiny, vůle většiny ... máte jiné řešení ? Jiný návrh ? , jinou doktrínu ? , sem s ní !!! Doba bude vždy jiná a jiná a...a jiná ! ( samovládce byl Čingischán, Alekxanrer Veliký, Hitler, Stalin... ; o trochu lepší demokrati byli Churchill, Masaryk, Kennedy ... ; ...) Máte někde v rukávu "univerzálního vládce " ??? - - Nezáleží na vládci, ale na systému, který "to-a-to" tomu vládci dovolí. Systém demokracie ( pravé poctivé a nezadatelné ) je nutno hlídat od A do Z. Když dovolíte, aby se obecně beztrestně kradlo, aj., jak pak můžete udržet "demokracii" pro presidenty, a politiky ? Vždy bude národ jen nasraný a blahobyt půjde do ři*i.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Tak tuneldědek měl alespoň na rozdíl od většiny dnešních politiků jasné názory, mne třeba strašně štval s tím, jak tvrdil že EU má snahu měnit se v superfederaci kde budem jen hopsat, jak budou z Brusele hvízdat, to se přece nemuže stát, protože to přece nejni možný..no, a jsme tam:-). Srovnávat to nejde, ona doba je jiná (a zrovna s kamarádem Milošem?)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Nemůže být "specifický člověk" příjemný všem ! Beztvarý, beztvářný, bezduchý, člověk s neosobním výrazem, s bla-bla nicneříkajícimi názory-kecy, se líbí - bohužel - většímu procentu obyvatel...a přitom klidně to může být "prevít". Retrospektivně tu založte kdlub s názory : co dobrého pozůstalo po Klausovi ??? Co ? ..co dobrého pro národ ? co pro společnost ?, co pro EU, pro ekologii a globální oteplování ?...atd. Co...co udělal osobně on pro slidi ? ; pouze zavedl "privatizaci", kterou lidi okradl, kterou zvýhodnil a nahrál bohatým a ožebračil 70% obyvatel... ; to je jeho historický "obraz". Zemana hodnoťte až po 4 letech.

Já tu říkám jen ( jen ! ) názor ... a o to jde. Čím se vyznačují ti zde, co pouze chodí na bla-bla pokec ? ((( No, jsou tu "pro plusku"))).
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Každý má jiný projev : někdo rád vraždí....někdo rád ceskuje do exotyckých zemí...někdo rád je pedofilem ..., někdo rád vykřičníky !! ( a některý president se rád kolíbá a zvedá oši v soup....; prostě vše, co se nám nelíbí, - prptpže každý je jiný - to poflusáme, my... blbečkové... ).
    Pane PREVITE...s úsměvem se zamyslete nad životem. Já chodím přemýšlet nad ním na hřbitov, je tam ticho .. pokoj...a atmosféra "člověka"..,jeho smyslu a existence
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Já optimisticky:-)
    Věci, který jsem pokládal za důležité, se mi v životě povedly, na zbytku mi nezáleží, už jenom pluju a nějak se už učím se děním nerozrušovat, ale dobře se jimi bavit(jako třeba tou fotkou, představa že jako hlava státu chlastám kelímkáče v plastu:-) to by mne napadlo tak u bezďáka nebo nebo na fotbale).
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Ale ty nepises na psacim stroji. Tady se to opravi jednoduse. Staci si po napsani prispevek po sobe jednou precist a opravit.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: ano...někdo celý život žije "pro štouráníse" v překlepech manželky, šéfů, soudružek v úřadě, sousedů, prodavaček v obchodě, tchýní...no prostě "někdo" žije takto ... zbytečnosti ho baví...někdo žije pro jiné poznatky o světu, o historii, o kultůře, o vědě o politice... ( někdo holky, někdo vdolky ), ..každému nevyhovíme...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: chyby, překleky... ; já když pracoval na úřadě v dobách totalitních, tak můj šéf mi dodával úkoly psané na psacím stroji starých konstrukcí a bylo tam děsně mnoho překlepů. Když jsem se jednou odvážil mu říci, že tam má "překlepy" s vlídným tónem mi odpověděl : ty se na ně koukáš ? ...kdybych je měl opravovat, dal bych ti o 50% méně taxtu...doufám že si inteligentní a umíš číst i s překlepy !!!
    Ano, od té doby jsem překlepy naprosto nevnímal, pouze smysl sdělení !!!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Premira mnohonasobnych vykricniku, otazniku a zavorek (mnohonasobne zavorky nechapu) svedci spis o dusevnim zdravi, ci spise nemoci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam