• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    OREA
    OREA --- ---
    Zeman: Česko uznává celistvost Číny včetně Tibetu a Více na: http://zpravy.e15.cz/...tchaj-wanu-1131740#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
    GABRI
    GABRI --- ---
    Volil jsem bojovníka proti korupci, ne proti minulým zlům, řekl Zeman - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...proti-minulym-zlum-rekl-zeman-1if-/domaci.aspx?c=A141017_170150_domaci_kop
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ALCATOR: Hmmm..taky pamatuju.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MANFRED: Tuhle jsem dětem vyprávěl, že "M" v názvu MTV kdysi znamenalo "Music". Koukaly na mě jako na mimozemšťana a nakonec řekly: "To bude nějaká blbost"
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Nemyslim, vzhledem k pokračující debilizaci by proti spasiteli typu Andrej s funkčním týmem jeho přehnaně intelektuální styl :-)nezabral. Jednou budem nevěřícim vyprávět o době kdy strany lákaly voliče na programy, než se přešlo k výkřikum do tmy bez náročnosti na myšlení, myslim že u kadidátů na hrad to bude taky platit.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    GIOMIKY: Nejhorsi je, ze i dnes by ho idioti zvolili.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ovar neni, nikdy nebyl a dokud budu dychat nebude muj prezident.
    Zeman bagatelizoval krizi na Ukrajině. Zrušme sankce, vyzval rusky - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/zemanuv-projev-na-rhodosu-dcf-/domaci.aspx?c=A140926_193843_domaci_wlk
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    IVANA_ANAVI: Jen jestli to neni Istvan, tvarici se jako Zeman. :)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    PAULMUADDIB: Zejména ten s tou jasně červenou kravatou vypadá podezřele...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdo jsou ti panove kolem Tvrdika?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    VYHULENY_UFO: Tady se tváří jak Ištván :D
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: Hezký, koukám MZ má hezký momentky odjakživa.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ATOMOUSEK: Dobra otazka.:)
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    Jake ze je to tema tohoto klubu?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: No, mozna i 14.:)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: 12, nebo 21? ;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: "Ten pan" je Bongi, ktereho znam osobne uz nejmin 12 let. Co dela pro to, aby nezazil uvedeny scenar? Prinejmensim se tady i jinde snazi srozumitelnym zpusobem trpelive (za coz ho velmi obdivuji) a bez zbytecnych emoci predavat sve zkusenosti z doby vlady komunistu. Vic delat nemuze. Neni to mesias.
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: "degenerativní neurologický problém" - made my day :) vzhledem k tomu, že mě lékařství i vědy biologického typu povětšinou míjely, tak mám z takovýchto pojmových konfigurací vždy dětinskou radost :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: On je tak dobrej výběr, že asi nikdo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam