POPEY: Osobne si myslim, ze by prezident mel pouzivat urazky vytribenejsi a vtipnejsi. Rici "zkurveny" je proste prilis primocare, nez abych se tomu zasmal. Na druhou stranu, podivam-li se na slovnik bavicu v televizich, predpokladam, ze vulgarni vyraz je sam o sobe pro drtivou vetsinu lidi dostatecne vtipny.
Vulgarni vyrazy byly prezidentem, dle meho skromneho nazoru, pouzity s cilem, aby se dostal ke sve pointe, ze Schwarzenberg je sprostak. Jak ja to (mozna naivne) vidim, tento zert byl pokazen, kdyz moderator prezidentu opravil anglickou vyslovnost, misto aby se pozastavil nad vulgaritou prekladu, a tak musel prezident iniciovat tuto nahravku "na smec" jeste dvakrat.
Myslim, ale, ze nejnestastnejsi na tom je, ze prezident, at uz je jakykoli grazl nebo svetec, je manik, ktery visi ve skolnich tridach a male deti k nemu vzhlizeji - v teto pedagogicke roli proste fatalne selhal. Nejhorsi na tom je duvod - aby se popasoval s nejakou nulou (obdivovatele Schwarzenberga mi snad prominou, ze povazuji prezidenta za nesrovnatelny urad s poslancem).
Na druhou stranu, ten rozhovor nebyl o tech sprostych slovech a bylo v nem pomerne velke mnozstvi informaci, alespon co mohu soudit ja. Vytvaret anketu o vulgarismech je, dle meho nazoru, identicke jako vulgarismy pouzivat.