• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale takove drobnosti ignorantum jako Talpeny vubec nevadi v tom opakovat neci pseudomodra a vydavat je za salamounovo hovno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vzhledem k tomu ze nas rospocet ma cca 1 100 Mld a z toho cca 450 jde na MPSV, tak by me zajimalo kde se ty stovky miliard berou.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Stovky miliard v korupci… To je takové… mile Babišovské...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TALPENNY: Tyvole PEHE jako ekonom ????
    To co tam pise je uplna picovina, tak nedik a cau, dalsi debata nema smysl, to jak mluvit s 5letym deckem.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OTAVA: To je dost možný každopádně já považuju v horizontu řekněme dvaceti třiceti let až konečně vychcípá tady ta aktuální konjunkturální svoloč ať už zleva anebo zprava dlouhodobé hospodaření ČR s deficitním rozpočtem a progresi za možnou a uskutečnitelnou,bavit se o Lafferově křivce tady? lol viz třeba tady
    Jiří Pehe: Lafferova křivka - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/11190-lafferova-krivka
    :"..Jinými slovy, zdánlivě logický koncept, jako je Lafferova křivka, bude jen těžko fungovat ve státě, kde se ročně poztrácí stovky miliard v korupci. Ti, kdo ve velkém „holí“ stát s pomocí uměle předražených zakázek a jiných mafiánských metod, docela jistě nebudou pohnuti k lepšímu chování nízkou daní. Našli-li si způsoby, jak neplatit vyšší daně, najdou dozajista i způsoby, jak neplatit daně nižší..."
    Asií bych to nenapsal lépe,mimochodem asi jsme dost OT takže stejně jako nejsem zvědavej na nějaký quasiKlausovský Friedmanovský pindy tak mě nezajímá nějaký blábolení o prohibici,čau

OTAVA
    OTAVA --- ---
    TALPENNY: ja si budu placat jatra a ty me nakonec "setres" nejakym idiot argumentem.

Predesim je jasne ze jsi nevidel rozpocet CR, jeho strukturu a vyvoj deficitu ani z rychliku. Smutne je ze pri cca 2 - 4 lete cyklicnosti jsou to obvykle pravicove plady co setri pri ochlazovani ekonomiky, nasledne pak levicove utraceji jako kdyby mel byt konec sveta i pri hospodarskem rustu. timhle se proslavil treba bohous sobotka. Severske staty prosim vynechat - Jendak norsko je ropna velmoc, potom tam maj treba prohibici a jejich socialni system je stedry, ale stejne tak prisny. Jestli je zdaneni progresivni nebo neni progresivni je IMHO naprosto irelevantni, protoze jakmile nekdo dani moc, staci kdyz si zalozi spolecnost a pak se da do nakloadu nacpat kde co.

LAfferovau krivku zname ?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OTAVA: Pouč mě FAKT se těšim
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TALPENNY: aaa koukam ze pan je odbornik na ekonomii. Co slovo to perla.

Klidne se hadej o politice, ale nepoustej se prosim do vod ke kteryn nemas mapu.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Je to pravděpodobně jedna z největších polistopadovejch kreatur co se tady v politice vylíhly,jinak jízdné ve vlacích a důchodce zdarma by jistě znamenalo Armageddon pro nejvíc nejnašponovanější státní rozpočet co se nesmí vůbec ale vůbec projídat protože to říká knihovnice,brýlatá bukvice a(ex?)černoprdelník co už nevěděl jak se udržet u lizu tak si založil príma marketingovej projekt se spícím dědou co ho má jako ráda ta elita a dementům poslal složenky za což byl odměněn potleskem což je na zeměkouli možné snad jenom tady :D
    Mimochodem bych doporučoval si nastudovat něco o tom zadlužování protože po letmém přelétnutí jakýchkoliv serioznějších zdrojů (tím nemyslím spot Přemluv bábu pro idioty) v době kdy se tyhle party oháněly vyrovnaným rozpočtem vyplynulo že by se ČR mohla pohodlně stejný tempem zadlužovat asi tak dvacet let bez vážnejších problémů,o takové hot notorietě jako je dlouhodobé bezproblémové hospodaření řady států s deficitním rozpočtem případně dlouhodobá prosperita států s progresivním zdaněním jako jsou státy Skandinávie což je přesně pravej opak toho co prosazuje tahle tlupa šašků se jistě nemusím zmiňovat :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: :D
    To máš těžký,Miloš Becher je aspoň inženýr zatimco ten Kalouskův pitrýsek nebyl schopnej dodělat ani práva což s jeho konexema pokládám za téměř neuvěřitelný,navíc ten traktorista povětšinou nechal traktor traktorem a v Praze když zrovna nedělá podržtašku v Lidlu případně nekontroluje u dveří čipovky v "renomované nadnárodní společnosti" za 50Kč/hod mává někde na náměstí červenou kartou v rámci příslušnosti k té intelektuální antikomunistické elitě.
    Jinak když člověk vidí Šloufa je to spíš k smíchu z Kalouska anebo Bakaly je člověku leda tak na blití tu intelektuálně-uměleckou squadronu obdivovatelů nekomentuju -namátkou Abbásová s Kocábem případně Anticharta Svěrák lol
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Myslis tohole Sloufa?
    Náladovost, zatvrzelost, nulová sociální inteligence. Šlouf píše o Zemanovi – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ladovost-zatvrzelost-nulova-socialni-inteligence-slouf-pise-o-zemanovi.html
    GABRI
    GABRI --- ---
    Trolle
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: ... a co udelas ted? ;)))
    GABRI
    GABRI --- ---
    ATOMOUSEK: Přesně tak.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Hlavne jsi hrozne nudny.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: http://cs.wikipedia.org/wiki/Sadismus_a_masochismus

Tím jsme si to vyjasnili, now move on.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: Já taky nechápu, proč ti něco píší fanoušci Zemana a pirátů. Nepatřím mezi ně. Ale nebuď smutný, třeba se nakonec najde někdo, kdo tě bude mít rád a kdo si bude myslet, že nejsi retardovaný.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: Díky. Já jsem rád, když se to, co říkám, potvrdí hned vzápětí.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: A mimochodem NEJSEM Milošův fanoušek. Ale nepřekvapuje mě, že si to myslíš. Bolševické vidění je příznivcům Schwarzenberga velmi vlastní.
    GABRI
    GABRI --- ---
    GABRI: Já jsem opravdu nenarážel na tvůj pravopis, osobo. Narážel jsem na naprostou demenci a pozérství tvých příspěvků, kterou dlouhodobě pozoruji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam