• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Mozna zajdou s Ficem za Kimem spolecne.. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Je to zvlastni, ale nebyla tam o tom vubec rec....:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PLANDAK:
    Mimořádná tisková konference tiskového mluvčího prezidenta republiky - Pražský hrad
    http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/8673.shtml
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TALPENNY: Tibet také nikdy nebyl součástí Číny. a omezují tam tibeťany, což bude vezdejší velmi zajímat.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Tak uvidime co nam Ovcacek dneska rekne

Na páteční dopoledne svolal tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček mimořádnou tiskovou konferenci. Její téma sice nechtěl sdělit, nevyloučil ale, že může souviset právě z cestou Miloše Zemana do Moskvy.

Proti cestě do Moskvy se nejvíc ozýval Pelikán. Zeman trvá na svém - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wC7gU/proti-ceste-do-moskvy-se-nejvic-ozyval-pelikan-zeman-trva-na-svem
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ČNB se opřela do Zemana. Hampl: Nechtěl spíš rubl než euro? - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/iLNUW/cnb-se-oprela-do-zemana-hampl-nechtel-spis-rubl-nez-euro
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ATOMIKS:
    ATOMIKS:
    ATOMIKS: Na to se ho neptej, to jsou fuj otazky na ktere neodpovi....
    COOLER
    COOLER --- ---
    z ústavu pobavilo :)

@schwarzenbergk
    Zeman tvrdí, že se vojenské přehlídky v Moskvě nezúčastní, pokud se najde článek, že tam nebyl ani Peroutka. Ovčáček mimo záběr omdlel.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    A co Tibet?Já se ptám jak k tomu přijde Tibet !
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    poslední otázkou pak je, zda by to ten finančník dobrovolně a veřejně přiznal, na to si rovnou odpovím, že ne, že by většinou dělal vše proti jeho prozrazení
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    než si připraviš odpověď, tak bych měl rovnou otázku, zda si myslíš, že politika v Čr je financována pouze jednou stranou (CIA, KGB, EU?) a právě tou jsou všichni lidé zmanipulován
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COOLER: a co konkrétně míníš tím Majdanem? Euromajdan?
    COOLER
    COOLER --- ---
    ATOMIKS: jéžiši jak to mam vědět? :) ptal jsem se jen, jestli se tím někdo ze západního světa zabýval
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COOLERe, kdo tedy platil majdan?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    COOLER: Nebo ty píšeš o něčem jiném, než se tady ostatní baví? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    matematika s výrokovou logikou na vás :D zase se bavíte o něčem úplně jiném než jsem psal a k tomu ještě nemáte pravdu.

počtvrté už to psát nebudu, jdu něco dělat :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: A mimochodem, pokud jsi to prehlidl tak jsem se tady verejne kal ze dostal i muj hlas(ze stejneho duvodu jak pises ty, umi politiku rozhybat) ale to co predvadi ted proste jinak komentovat nejde...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Psal jsem ze jediny co vyhral coz pro mne neni zadnej uspech. A co si budem povidat, vyhral to hodne tesne a za rusky prachy(coz neni az takovej problem u voleb, ale u jeho chovani po zvoleni ano jak prave vidime)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: takže volby vyhrává ten, kdo to neumí? :) jak bys pak nazval třeba v prezidentských volbách ty, co neuspěli? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Napriklad to ze vetsina jeho funkci byla prachsprosta politicka trafika, jediny co opravdu vyhral byly posledni prezidentske volby a i ty az pote co ho nejdrive poprve co to zkusil porazil Klaus po cemz se klasicky urazil a "zmizel" na vysocinu... Takze se mi zda byt celkem prehnane tvrzeni ze umi vyhravat volby :). Nepresvedcuji te, jen ti dodavam jiny pohled...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam