• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: To byli no a jak komouši tak STB je buzerovala dlouhý léta ty jsem ovšem pindat v Kárlově kampani o demokracii a slušnosti s portfoliem sedm let v KSČ/podpis Anticharty a podobně tak nějak neviděl :D
    To signování prezidentem si vyřid s legislativcema já to do toho zákona fakt nedal lol

PLANDAK: Mě hlavně vyhovuje že tam nesedí ty další hrůzy co připadaly v úvahu.
    Můžou se nasírat jak chtějí nějak netušim proč by mě to mělo zajímat,VŠ pedagogů co si smočili i víc než je zdrávo v tý tvý akademický obci sedí dodnes tuna takže by si
    a)měli zamést před svým prahem
    b)nenominovat na profesory lidi co mají škraloup z minula
    Pro pořádek dodávám že jejich odborný portfolio pro výkon týhle funkce nijak nezpochybňuju a podivná minulost nějakýho hradního aparátčika mi přijde jako bagatelní věc v porovnání s tim že je někdo schopnej nominovat TOHLE pokud by se tedy neprokázala že to jsou blbosti o čemž ale tak nějak prochybuju.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TALPENNY: pro doplnění neznalosti - pan Forejt je kandidát pana prezidenta na velvyslance ČR ve Vatikánu
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Vsak v pohode, kdyz ti ten komediant vyhovuje je to tvoje nebe. Jsem zvedavej komu bude predavat zitra diplomy :-D :-D Akademickou obec nasral takovym zpusobem ze se tam tentokrat nechystaji ani ti kterejm to podepsal :-D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Nedouka neřešim to je normální servilní asák kterejch jsou tuny ale on je zrovna vidět tak se mu všichni hrozně smějou (zejména ti co předvádí v práci to samé dnes a denně),nevim proč by mi měl vadit Lukoil když energie z Ruska dováží celá EU,ministrův marketingovej projekt jsem nevolil a Šlouf mi vadí zhruba asi jako Bakala s tím rozdílem že ten první se netváří jako největší strážce demokratických hodnot a odkazů přičemž si mocně nemastí kapsu a o existenci nějakýho Forejta ani nevim a popravdě mě moc nezajímá :)
    BTW prezident žádnou zákonnou povinnost jmenování profesorů nemá a neměl takže by si asi měli začít zvykat,to že to donedávna byla pouze formalita neznamená že to tak bude napořád,)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOCOURMIKES: Nejsi vidět.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    stojim za Milosem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Nejmenování (údajného?)expolitruka/STBáka a profibukvice,nespím z toho-akademické svobody v ohrožení a despocie orientálního typu na obzoru !!! :D
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: "Pan prezident je velice empatický šéf a vůbec se nebojí mě pochválit, když je s mou prací spokojen. Obvykle přijde osobně, podá mi ruku a řekne: "Ovečko" ty vole, ty jsi hrozné hovado a hlasitě se u toho směje. Pak vím, že ta práce má smysl a že ji dělám snad dobře.

- z mystifikačního rozhovoru, Zeitung.cz, 18.1.2015
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO:
    "Připouštíte možnost, že vy i prezident uznáte, že článek neexistuje?
    - Nejprve se o tom musím přesvědčit.

Jak se může člověk přesvědčit o tom, že něco neexistuje?
    - Já se nepřesvědčuju o tom, že něco neexistuje. Já pročítám dobové Lidové noviny, odbornou literaturu, dějinný kontext a postupuju velmi pečlivě. Každý článek byl napsán v nějaké době a není možné pronášet soudy bez znalosti té doby.

ntv, to je borec :)))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Viz níže,pořeší se nějaké ty sekyrky co tam lítají,Miloš bude ujištěn že si nic nepřeje tak jako klid na Ukrajině,nějakej ten rautík,pozování se zářivými úsměvy a to bude asi tak celé,pardon málem bych zapomněl na články které nás budou informovat o tom kolikrát se upšoukl v letadle a zdali jeho zarudlé oči nejsou výsledkem kanyly ze které mu odkapává do žil čistý alkohol kteroužto ho vybavila GRU a hysterické výlevy hejtrů co se budou v diskusích někde na Novinkách hádat s komouši a jeho obdivovateli,)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: No tyhle názory pochází ještě z dob kdy o existenci nějakýho praporu Vostok věděl kromě přímo zúčastněných vcelku málokdo a Rusko se vcelku pohodlně vezlo na tom že válčí s těmi teroristy že,jestli myslíš je tak to jsou muslimové v žoldu jednoho z největších Putinových "spojenců"-ti musí do smrti skákat jak on píská protože když ne ztratí podporu Kremlu a klany co s nimi mají účty z minulosti je tam postřílí jako králíky.
    BTW tohle působí opravdu neobyčejně bizarně ovšem jen do té doby dokud se zvídavý čtenář nepodívá koho že to spojenci podporují/podporovali např. v Sýrii apod.,ten kanonenfutr z Čečny na Ukrajině se pak vyčítá dosti blbě :D
    Pro pořádek dodávám že bych byl ještě ochoten pochopit kdyby Putin využil bordelu v Kyjevu a zchlamstnul pouze Krym,ten přes hranici podporovanej bordel na Východě už je těžce přes čáru.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jen bych doplnil zdejším hnidopichům, že dle včerejších zpráv na ČRo Vltava prohlásil pan Ovčáček, že nalezení článku pana Peroutky je velice podstatné téma pro zkoumání naší minulosti a on v tom hodlá vytrvat.
    tak se smiřte s tím, že toto téma tu bude navěky .o)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: To si (než se začlo blbnout kolem Krymu a dál) myslela celá řada lidí,konec studené války/moderní Rusko jako spojenec proti globální hrozbě terorismu atd. atd.,to jak moc se spletli ukážou následující roky.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Jako, že EU bude jednou z nových zemí obnoveného SSSR? Jak by chtěli nacpat tak velkou zemi, jako je Rusko a přilehlé země do něčeho tak malého, jako je Evropa? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja se porad uklidnuju timhle :-D

MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Ale cituje Havla :-) mne teda dost pobavil.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: Podle tohohle člověka nás mj. osvobodila Ukrajina (kromě USA tedy),to je blázen :D

VYHULENY_UFO: Jak by dopadala,sekyrky se trošku odmažou to bude asi tak celé
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Další šílenec do party :-)
    Avšak jako prezident České republiky to dělat nesmí, pakliže k tomu nemá mandát Parlamentu, vlády a našich spojenců – hlavně USA. Jako součást Evropské unie nevisíme ve vzduchoprázdnu a naše zahraniční politika musí odpovídat zájmům Evropské unie a Spojených států. V opačném případě bychom mohli být podezíráni z velezrady na společných cílech. Pakliže si to Zeman neuvědomuje, nemá v úřadě prezidenta republiky co pohledávat. Pakliže si to uvědomuje, patří před soudní tribunál, neboť tím zrazuje a ohrožuje sám existenční základ občanů České republiky."Jan Berwid-Buquoy.

Zbytek člânku není až na pochvalu Gottwaldovi nic extra :-)...inu Kopeckej
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Souvislost je vzdalena a je odvozena od toho, jak se to tu vyvijelo posledni dny - nejdriv od Zemana k Havlovi pak od Havla k restitucim a Klausovi. Snad to tu moc neprekazi, na Zemana tu muzes samozrejme klidne nadavat dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam