• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHORCHEOS: No přeci jen nějak vyválčil toho Ing.,některý názory na věc má docela zajímavý,koule je veřejně prezentovat taky a za totáče měl narozdíl od spousty jinejch čecháčků co pěkně drželi hubu a krok nemalý problémy takže bych s těma kriplama tady byl opatrnej a jestli si myslíš že někdo nějak adoruje Šloufa a halasnej support lidí jako jsou Kočkovi a a podobně jseš dost mimo.
    Co se těchhle korýtkářů člověk vždycky ví na čem je zatímco ty rádobyprotějšky s plnou hubou pravdy/lásky/slušnosti a podobnejch keců co se tváří jak největší svatoušci přitom oknem lítají stamiliony mě serou podstatně víc-namátkou bych třeba zaměřil pozornost na knížecí sponzoring atd. kdyby ti třeba nebylo jasný o čem píšu.
    Zeman je nejmenší zlo z toho triumvirátu co tam tehdy zbyl a nepopírám že se i dost bavim mj. to jak vypadal u klenotů případně vypruzení těch rádobyctihodnejch kašparů z akademické obce se mi líbilo a to tak že dost ,dálnice jsem přiznám se bez mučení ne tak úplně pochopil:)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: jo takhle, takže ty to bereš jako protest. Jelikož prezidentský úřad a ČR už žádnou váhu nemá, je jedině dobře, když ho bude vykonávat největší kripl v okolí a jeho banda z StB.
    To má svoji logiku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK: Ne,neva, stejně jako třeba republikánovi ve Stetsonu s barákem vycpanym kvérama s doutňasem "nevadilo" to když se Bush na oficiální návštěvě Brazílie zeptal jestli tam taky mají černochy případně perestrojkáři co se mu líbil trend nastolenej Gorbačovem nevadilo že se Jelzin v letadle mířícím na oficiální státní návštěvu ožral tak že to museli otočit anebo ve slipech stopoval tágo ve Washingtonu když zdrhnul úplně naplech ochrance a dostal chuť na pizzu, padal z podia anebo plácal kraviny do mikrofonu.
    Jsou to bagatelní kraviny co můžou zajímat tak možná uvědomělého občana co trpí utkvělou představou že prezidentský úřad a ČR jako celek vůbec ještě nějakou vážnost má případně na mezinárodní scéně někoho zajímá,)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: jako rozhovory s prezidentem v blesku byly slušnej šok, jako klesnout tak nízko, že už o tobě jinde nechtěj slyšet, ani když jseš jejich prezident, to je solidní výkon.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK: ... degradace ...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Takze jinymi slovy a bez zbytecne omacky Ti opravdu nevadi degradaci prezidentskeho uradu a zarazeni prezidentske funkce a jeho vyroku na uroven blesku?
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: konečně rozumná řeč :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty kráso,dokonce i Ester Kočičková-já bejt jim složim mandát a jdu se okamžitě zastřelit :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Cywe no hlavně že tvý výblitky jak od šedesátiletýho undroše ve tři ráno v nonstopu jehož životním úspěchem je že se s nim kníže vyfotil někde v putyce jsou děsně objevný,víc kvičení z Novinek o Zemanovi plz plz :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Docela se trefil pana Pehe ovšem až na Čubu-to byl takovej propagandistickej triumf že po něm kovaný šlapali jak mohli,vpodstatě celou dobu trvání "zázraku"s nima válčil a krylo ho jen to že to prostě a jednoduše sypalo plus tam manželky kovanejch jezdily pravidelně nakupovat.
    BTW jo,tohle tam je a Bureše si tam fakticky posadil lid za koblížky- ovšem ten důvod pro jmenování dalšího politruka a STBáka profesorem (kromě rány ješitnému zlému starci v žoldu Kremlu)mi stále jaksi uniká :D

PLANDAK: No mě by bylo vpodstatě jedno i kdyby tam seděl cvičenej orangutan,mě šlo vždycky primárně o facku "znalcům" politiky z třetího ročníku humanitního gymnasia,umělcům co div neroní krokodýlí slzy nad směšnou představou dobrotivého a moudrého knížete z pohádek případně dobře etablovaným dobroserům střihu mnoho vznešených řečí/skutek utek co jich byl knížecí fan klub plnej takže ne,nepokládám to za problém který by bylo nutno sáhodlouze řešit.
    Jinak s tim alkoholismem a chováním-jedna z věcí co se přiznám ne tak úplně chápu je horem dolem rozmatlávané páně Zemana bumbání ovšem je tady fakt že Havel což je obvykle modla jeho odpůrců na tom byl dost možná i hůř.

Druhá věc-zatím jsem nezaznamenal nic co by se i vzdáleně rovnalo prohlášení páně Schwarzenberga o Benešovi což bylo v kontextu dějin zhruba na úrovni toho jako kdyby dejme tomu Mc Cain tehdy v průběhu kampaně prohlásil je Obama negr,to by se s troškou dobré vůle dalo asi i označit jako pravda (lol) ovšem bylo by to MÍRNĚ řečeno netaktní k afroamerické menšině (za tu menšinu si v našich podmínkách dosaď pamětníky/veterány a v případě dekretů i obyvatele pohraničí)a volbu by si tímto pohřbil.
    O jisté věci se neotíráme a pokud ano jsme hloupí a v úřadě nemáme co pohledávat takže tohle mi vadilo asi tak nejvíc.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: sry, ale i pres povedomi o tom jak se u nas dela politika mas cernobile videni. Kdyz ne Milos tak volils Karla a brecis se se nedostal. Vazne by mne zajimalo kde beres tuhle jistotu. Vetsina lidi co volila uz ani nechce slyset co ten sasek na hrade zase provedl. Jedine co se za Milosova pusobeni na hrade podarilo excelentne, je to ze prezidentsky urad ztratil jakoukoliv vaznost a respekt. A druha vec je ze schvalne pro sve ego polarizuje spolecnost. O tom ze klasicky pred/po zvoleni lhal, lze a chova se jako hospodskej buran se ani nebavim. A pokud to nepokladas za problem tak jsi jenom dalsi "naruzivy" fanousek co ma pusu plnou reci...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TALPENNY: presne tak, prevleceni komousi budou Milose kritzovat.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PREVIT: To patrně nepřežiju

MANFRED: No a největší pr.el je že veksláčci s normalizačními kádry případně jejich potomstvo sedí všude možně už léta letoucí akademickou obec samozřejmě nevyjímaje ale momentálně všichni hrozně řeší nějakýho šaška z Halo novin případně figuru bez prověrky kdesi na Hradě :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: smazka jako ty nema pravo Milose kritizovat.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TALPENNY: TLDR
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Přitom to naříkání by nebylo od věci, vypustit emoce a hurá dál.
    Chápu to u médií, jejich iluze, že ovládají mínění a názory všeho lidu a každej to nutně žere i navijákemem, havarovala.
    Eště že je dál platěj za neustálý naříkání nad Milošem a blbym národem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TALPENNY: pokud nechápeš co tím chtěl básník říci jako neni o čem a když bude nálada určo existuje nějakej překladač do morseovky - to je přesně ta chvíle, kdy naprosto netuším, co se snažíš sdělit.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OMNIHASH: To máš docela zásadní problém s pochopením psaného textu a člověk si tak řiká jaks asi asi udělal maturitu z ČJ (pokud teda nějakou máš) ale dobrá- pokud nechápeš co tím chtěl básník říci jako neni o čem a když bude nálada určo existuje nějakej překladač do morseovky :D
    Ty vidíš mladé lidi co se nechtějí stydět já zase tlupu kampaní (i když velmi kvalitní o tom žádná) zmanipulovanejch blbečků ze kterejch je schopnej solidní argumentace pro/proti asi tak každej třicátej a to jsem ještě hodnej,každému co jeho jest sranda každopádně je

VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO:
    No tak ty svý fakta tam máš pokud seš línej si je přečíst neni to můj problém a že nejseš jedinej komu stojí za to kejhat-to už tak je no,sestimsmiř.
    Holt někdo píše slinty a někdo argumentuje stylem : "...bééé,béééé kořala na Hradě a všude STBáci protože to psali na těch Novinkách a všichni ty intelektuálové jako řikaj jak je strašně špatnej tak ono to asi tak bude..",tak už to na tom světě chodí.
    Komedie největší a pevně doufám že někdo vypíše solidní kurs na to jak dlouho budou Karlíčci ještě bulet,tipuju very,very long time :D

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO: uff, ty si schopnej tyhle traktáty přeluštit, aby dávaly smysl? Já v půlce každýho jednovětýho odstavce zjišťuju, že naprosto netuším, co se snaží Talpenny sdělit a text pobírám asi jako komentář k aplikaci Riemannovy věty v teorii grup.

TALPENNY: vtipný je, že ty mladý voliči Kárla co ví leda pikaču a lítali po městě s placičkou protože je to přece Cool In a Free,volí ho ta elita s Tomášem Klusem to vystihli naprosto přesně, aniž by si pomatovali akce, co dělal Myloš, kdž byl ještě v parlamentu. Fskutečnosťi o Kárla nešlo zdaleka tak o tolik jako o to, aby se nemuseli stydět za hlavu svýho státu následujících pět let.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Mám dnes sdílnou náladu takže se trošku(víc) rozepíšu.
    Nejsem Peroutkův rodinný příslušník ani člen jeho fan klubu,meziválečná žurnalistika mě až tak dalece nezajímá a ostatně i v tom Třetím odboji je spousta zajímavější látky než abych hystericky kvičel po internetech kvůli nějakým citátům jak to dneska s oblibou činí kdejaká lopata co ještě před pár týdny obvykle ani nevěděla že Peroutka kdy existoval:)
    Umělci mají samozřejmě spoustu práv včetně toho se veřejně znemožnit- viz například to pěkné videjko s PEN klubem tuším,bavil jsem se královsky a beze zbytku sdílím názor rozboru voleb tušim v tehdejším Reflexu/Respektu (už nevim přesně je to dlouho) kdy části Karlovy kampaně byly označeny pěkným slovem nadkýč a jako velice zábavný se tam hodnotil mj.fakt že naprostá většina knížecích spotů bleskurychle po prohře z kanálů zmizela,jistě to bylo kvůli kvalitě lol
    Nemám problém ani s umělci natož se vzdělanými lidmi naopak mám velký problém s nedouky a lidmi co o politice a zřejmě ani historii nemají ani ponětí pročež potom předvádějí to co například pan Svěrák (a mnoho dalších)- jehož filmy mám rád a z uměleckého/řemeslného hlediska tam asi není moc co řešit- když ještě s vlastním máslem na hlavě předvádí strašlivou etudu o "mém prezidentovi",slušnosti a dále případně politologický expert formátu pana Kodyma - tam to byla zase šlechetnost a důstojnost,škoda v tý PEN hrůze nekejhal taky.
    I když co,v řadě případů to šaškování opravdu nebylo zadarmo tak doufejme že jim to stálo za to a s úsměvem vzpomínám na pana Hanáka co se tak čílil kvůli nabídnuté podpoře Zemana za kompenzaci (jak nízké),zřejmě asi netušil že v druhém teamu nejslušnějšího z kandidátů je situace naprosto stejná a bráno kvantitativně nepoměrně horší,zlé jazyky taktéž v ve výše zmíněném rozboru tehdy naznačovaly dokonce něco o plných igelitkách a to zcela veřejně takže asi opět zlé komunistické pomluvy že ano :D
    Pro pořádek již po několikáté dodávám že Černého/spol. produkt v podobě kampaně hodnotim VELICE kladně(i když toho pána nemám rád) a zabrala přesně tam kde měla,kandidát si to ale lidově řečeno zvoral sám.
    Že zrovna tady budeme řešit kdo nebo co je veterán jsem VÁŽNĚ nečekal nicméně všechno je jednou prvně-nuže veterán je člověk co nasazoval v rámci české či zahraniční armády krk,obvykle má i nějaké to vyznamenání a "novými" veterány jsem myslel lidi z misí po roce 89-tyhle dvě skupiny for Miloš snad 90 procent podle tehdejších výzkumů.
    Na závěr k těm knížecím kravinám-no člověk co se jednou prsí tvrdou realpolitik (:..počkáme až jak rozhodnou mocnosti a pak jim to tam hodíme.."-ach ano zase ta samostatnost Kosova) a to jakožto politik země která prošla Mnichovem a podruhé řekne že bráno optikou dneška by Beneš patřil do Haagu prokazuje nejen hloupost protože tehdejší události jde optikou třetího tisíciletí poměrně těžko hodnotit a s ohledem na elektorát v pohraničí není dobré se do podobných eskapád pouštět ale i poměrně elementární nepochopení reálné situace nejen v době poválečné ale i době kdy se dělilo Československo protože přesně tomuhle (zvěrstva při divokém odsunu nechme protentokrát stranou) vděčíme za to že zde situace nedopadla podobně jako například v bývalé Jugoslávii kdy byly minority v příhraničních aj. oblastech vpodstatě časovanou bombou a jak to dopadlo víme všichni.
    No a závěrem-k méně vzdělané části obyvatel opravdu nepatřím(i dneska kdy má VŠ opravdu téměř každý blbec je to řekl bych stále i nadstandart ale podrobnosti sem myslím nepatří ostatně co je komu do toho že)a urban legend o hloupých Pepících volících Zemana vs intelektuální elitě za toho knížete se bavím dodnes,v mém okolí tomu bylo přesně naopak a drtivá většina vysokoškoláků včetně VŠ pedagogů volila Zemana právě díky těm nesmyslným plkům o Benešovi atd. zatímco tupci od prodavaček pizzy v nákupácích přes finanční "poradce" po prodejce výhodných tarifů v nepadnoucích oblecích téměř jednotně volili knížepána a dokonce došlo i na veřejné vyhrožování honěním těch komunistů Zemanovců v těžkých botách a podobně takhle jsem se zasmál v životě jen párkrát.
    Mohl bych zde asi ještě zmínit že tu někdo křičí jak méně vzdělaná část obyvatelstva co jí ke štěstí stačí punkový kníže na Hradě a sem tam ten hrdinně vztyčený prostředníček směrem k těm komoušům na tom Hradě (jak heroické v době kdy to nic nestojí že ano:)) případně řešení každého Zemanova uhru ale to je já nedělám jsem charakter :)

Třeba to i někdo dočetl až sem a tádydádydádydá, to je konec

PLANDAK: Dodnes mě nepřestane udivovat že osoba formátu pana C.Putny jinak též ten břitký intelektuální kritik Zemana tolik kvičel kvůli svému (ne)jmenování signováním rukou přesně té osoby které TAK nemůže přijít na jméno,ono by to skoro svádělo k tomu si zachovat tvář a podobné nízké žabomyší spory nehodné intelektuální ikony přejít případně když na něj došlo ho charakterně odmítnout ale když ono to prof. před jménem vypadá tak hezky a flek je flek co :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam