• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: aha, jestli tomu teda dobře rozumím, inkriminovaný článek pochází z pera komunistického slouhy z 50. let, který se podílel na Peroutkově vyštvání z vlasti.
    Ti dva hradní trotlové to samozřejmě ví, Zemanovi to ale nezabrání, aby obvinil Peroutku z morálního lapsu a Ovčáčkovi, aby lhal, že na ta další morální selhání Peroutky přišel při tom svém "hledání článku mimo pracovní dobu". Asi by přiznání, že to celý obšlehnul z článku stalinistickýho aparátčíka, znehodnotilo jeho snahu o studium historie a osvětu.
    Proč mě to nepřekvapuje?

btw. asi by se pana mluvčího chtělo na další tiskovce přeptat, kolik mu to studium zabralo ovcohodin, resp. jak rychle umí opisovat.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: myslím, že dále má smysl vést diskusi jen s někým, kdo je schopný přečíst a pochopit Ústavu...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: No tak řikal že měl cenzor volno a so fucking what

MANFRED: Jakže to řekl jeden z níže zmíněných agentů-bylo to tušim stínový establishment a výtah k moci - k tomu správnýmu disentu myslim ?
    Sedí jak prdel na hrnec
    BTW kdyby nekvičeli že jim to nepodškrábnul ale bylo tomu naopak tak první kdo vyleze s tim že si opět v kooperaci se Zemanovskými temnými silami na UK a Ekonomce dosazuje někam do pozic bejvalý STBáky jsou zase noviny :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Jo, tak to se nemělo blbnout s přímou volbou která vedla k Mildovi. S takovou tou představou, jak lidi poslechnou "elity" a masáž, se holt tvrdě narazilo. A nenapadá mne fakt jméno, který by bylo uspělo, teda z toho vyběru.

Ona akademická obec si asi dělá, teda až na chvíle kdy potřebuje podpis nebo prachy co chce. A asi to taky podle toho vypadá. Soudim teda dle toho, kdo je měl posílit.

Ono kladeč věnců, no dobrý, ale jako že by mi ta parta, která teda neklade věnce a jako to řídí, přišla lepší..no nevim, ale nadávají na rusko, tak asi jo :-). Hlavně aby to v tom svatym pobouření nepřeháněli a nakonec nezustalo jen u čumění, kdože obsadil kšefty :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Disidenti nedisidenti, nakonec z volby prezidenta stejně vyšla trojka podivná, on disident má dost nevýhodu. Jednak se z toho tim, co vytvářela část z nich po 89 skoro nadávka, no a taky nemile kdokoli kdo s režimem nevycházel, byť i maličko, ve zbytku, tedy majoritě, která držela hubu ( i když dneska je každej minimálně chartista bolševikovrah :-) krok a směr, pocit, že nedělali tak úplně senza věc.
    To lidi nemaj rádi.
    Tož disidenti už nefrčej. A docela chápu, že když už si měl Miloš vybrat z možností
    jmenovat pár vcelku podivnejch lidí vybranejch akademickou obcí, pak donekonečna poslouchat, koho že to jmenoval a nenasrat svý nesympatizanty
    vybral si nasrat a donekonečna poslouchat....

Kdyby to nebyl prezident bezvýznamný země, možná by bylo účelný víc držet hubu a krok, ale takhle? S mordorem na rozdíl od Klause nemá šťouchanice, NATO taky bez problémů, na ten zbytek sere pes.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    Putin doporučil Zemanovi přestat kouřit
    http://russian.rt.com/article/90683
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHORCHEOS: Nene myslim ty ouřady a přísavky kolem - takovýhle se nasáčkujou všude a vždycky

VYHULENY_UFO: Cenzro dovolenou lol
    To bychom tady mohli spekulovat o kom by bylo/nebylo slyšet asi donekonečna ono kdyby se Lorenc a spol. tehdy šprajcli,sebrali komplet celej Činoherák a šup za katr výsledek by byl pravděpodobně tak jako tak stejnej ovšem ksichty mohl mít třeba leden/únor..(?) 90 přeci jen trošku jiný že jo,)
    První lejstro ohledně tady topica by byl asi ten referát o Čapkově indexový knížce díky kterýmu nedostal doporučení ke studiu na VŠ,původně to nevypadalo ani na maturitu.

VYHULENY_UFO: No a taky některý pěkně práskali-namátkou Čert anebo Bondy (ne že bych to někomu kdo je komouš od plenek až do hrobu případně slabšímu jedinci ála Čert teda až tak zazlíval ono pár přesdržek,halogeny 24hod/den na bezpečáku,výhružky a podobně každej nedá to je jasný),zatímco zlý Miloš (o hrůzo-byl v KSČ já vím) měl dokonce i signální svazek s následným upgrade na PO kde STB zjišťovala nepřátelský postoj k režimu :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: myslíš, že Zeman je korýtkář? Tím já si nejsem vůbec jist, ani že mu něco říkají peníze, pokud tedy má dost na cigára a chlast.
    Když pominu ten trolling, který klidně může dělat jen pro svoje a tvoje pobavení, vůbec u něj nevím, na čem jsem.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHORCHEOS: No přeci jen nějak vyválčil toho Ing.,některý názory na věc má docela zajímavý,koule je veřejně prezentovat taky a za totáče měl narozdíl od spousty jinejch čecháčků co pěkně drželi hubu a krok nemalý problémy takže bych s těma kriplama tady byl opatrnej a jestli si myslíš že někdo nějak adoruje Šloufa a halasnej support lidí jako jsou Kočkovi a a podobně jseš dost mimo.
    Co se těchhle korýtkářů člověk vždycky ví na čem je zatímco ty rádobyprotějšky s plnou hubou pravdy/lásky/slušnosti a podobnejch keců co se tváří jak největší svatoušci přitom oknem lítají stamiliony mě serou podstatně víc-namátkou bych třeba zaměřil pozornost na knížecí sponzoring atd. kdyby ti třeba nebylo jasný o čem píšu.
    Zeman je nejmenší zlo z toho triumvirátu co tam tehdy zbyl a nepopírám že se i dost bavim mj. to jak vypadal u klenotů případně vypruzení těch rádobyctihodnejch kašparů z akademické obce se mi líbilo a to tak že dost ,dálnice jsem přiznám se bez mučení ne tak úplně pochopil:)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: jo takhle, takže ty to bereš jako protest. Jelikož prezidentský úřad a ČR už žádnou váhu nemá, je jedině dobře, když ho bude vykonávat největší kripl v okolí a jeho banda z StB.
    To má svoji logiku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK: Ne,neva, stejně jako třeba republikánovi ve Stetsonu s barákem vycpanym kvérama s doutňasem "nevadilo" to když se Bush na oficiální návštěvě Brazílie zeptal jestli tam taky mají černochy případně perestrojkáři co se mu líbil trend nastolenej Gorbačovem nevadilo že se Jelzin v letadle mířícím na oficiální státní návštěvu ožral tak že to museli otočit anebo ve slipech stopoval tágo ve Washingtonu když zdrhnul úplně naplech ochrance a dostal chuť na pizzu, padal z podia anebo plácal kraviny do mikrofonu.
    Jsou to bagatelní kraviny co můžou zajímat tak možná uvědomělého občana co trpí utkvělou představou že prezidentský úřad a ČR jako celek vůbec ještě nějakou vážnost má případně na mezinárodní scéně někoho zajímá,)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: jako rozhovory s prezidentem v blesku byly slušnej šok, jako klesnout tak nízko, že už o tobě jinde nechtěj slyšet, ani když jseš jejich prezident, to je solidní výkon.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK: ... degradace ...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Takze jinymi slovy a bez zbytecne omacky Ti opravdu nevadi degradaci prezidentskeho uradu a zarazeni prezidentske funkce a jeho vyroku na uroven blesku?
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: konečně rozumná řeč :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty kráso,dokonce i Ester Kočičková-já bejt jim složim mandát a jdu se okamžitě zastřelit :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Cywe no hlavně že tvý výblitky jak od šedesátiletýho undroše ve tři ráno v nonstopu jehož životním úspěchem je že se s nim kníže vyfotil někde v putyce jsou děsně objevný,víc kvičení z Novinek o Zemanovi plz plz :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Docela se trefil pana Pehe ovšem až na Čubu-to byl takovej propagandistickej triumf že po něm kovaný šlapali jak mohli,vpodstatě celou dobu trvání "zázraku"s nima válčil a krylo ho jen to že to prostě a jednoduše sypalo plus tam manželky kovanejch jezdily pravidelně nakupovat.
    BTW jo,tohle tam je a Bureše si tam fakticky posadil lid za koblížky- ovšem ten důvod pro jmenování dalšího politruka a STBáka profesorem (kromě rány ješitnému zlému starci v žoldu Kremlu)mi stále jaksi uniká :D

PLANDAK: No mě by bylo vpodstatě jedno i kdyby tam seděl cvičenej orangutan,mě šlo vždycky primárně o facku "znalcům" politiky z třetího ročníku humanitního gymnasia,umělcům co div neroní krokodýlí slzy nad směšnou představou dobrotivého a moudrého knížete z pohádek případně dobře etablovaným dobroserům střihu mnoho vznešených řečí/skutek utek co jich byl knížecí fan klub plnej takže ne,nepokládám to za problém který by bylo nutno sáhodlouze řešit.
    Jinak s tim alkoholismem a chováním-jedna z věcí co se přiznám ne tak úplně chápu je horem dolem rozmatlávané páně Zemana bumbání ovšem je tady fakt že Havel což je obvykle modla jeho odpůrců na tom byl dost možná i hůř.

Druhá věc-zatím jsem nezaznamenal nic co by se i vzdáleně rovnalo prohlášení páně Schwarzenberga o Benešovi což bylo v kontextu dějin zhruba na úrovni toho jako kdyby dejme tomu Mc Cain tehdy v průběhu kampaně prohlásil je Obama negr,to by se s troškou dobré vůle dalo asi i označit jako pravda (lol) ovšem bylo by to MÍRNĚ řečeno netaktní k afroamerické menšině (za tu menšinu si v našich podmínkách dosaď pamětníky/veterány a v případě dekretů i obyvatele pohraničí)a volbu by si tímto pohřbil.
    O jisté věci se neotíráme a pokud ano jsme hloupí a v úřadě nemáme co pohledávat takže tohle mi vadilo asi tak nejvíc.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: sry, ale i pres povedomi o tom jak se u nas dela politika mas cernobile videni. Kdyz ne Milos tak volils Karla a brecis se se nedostal. Vazne by mne zajimalo kde beres tuhle jistotu. Vetsina lidi co volila uz ani nechce slyset co ten sasek na hrade zase provedl. Jedine co se za Milosova pusobeni na hrade podarilo excelentne, je to ze prezidentsky urad ztratil jakoukoliv vaznost a respekt. A druha vec je ze schvalne pro sve ego polarizuje spolecnost. O tom ze klasicky pred/po zvoleni lhal, lze a chova se jako hospodskej buran se ani nebavim. A pokud to nepokladas za problem tak jsi jenom dalsi "naruzivy" fanousek co ma pusu plnou reci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam