• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    VYHULENY_UFO: Vis jak to je, blbost ktere si vystaven bezprostredne je pro tebe "zajimavejsi" nez blbost vzdalena. Takze si zase tolik negratuluj.

Jinak nejsem zadny milousuv fanousek, a toho pana jsem nevolil. V druhem kole jsem vlastne nevolil vubec, ani jednomu z kandidatu jsem nemohl s cistym svedomim hodit hlas. Na to abych poznal zfanatizovane, stupidni hovado s vyplachlym mozkem ale nemusim byt nici fanousek. Jinak pises ze si "kavarnik", to jake ze v kavarne mejes nadobi?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KOCOURMIKES: já vím..
    nicméně mi uniformy Wehrmachtu na našem slavnostním ceremoniálu přijdou poněkud chucpe
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    LONESTAR: to jsou pry vlasovci.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    CHORCHEOS:
    Pointa je jednoduchá-pokud někomu vytýkám hrbení se před diktátorem a přitom mám jako nejvíc největšího politického kámoše a maskota člověka co si před kamerami potřásá rukou s osobami typu Thaçi dost slušně si se.u do huby,)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Náš brajtr z Kosova, že? No lepší sou ty s Vopěnkovou, nejvíc když tam nejni Karel a textil.:-)

Mě se na obou našich dědcích libí, jak hrajou ty svý role, Miloš tu svou obyčejného chlapa z prostého lidu pohrdajícího intoši s vejškou, Karel s maturitou převdělaného intoše z elity národa.
    Tam někde, v tom že Milda překročil v gumovkách práh síně s hodující modrou krví tančící menuet, vidim příčinu tý hrozný deziluze z narušení dojmu, že si z von a PP každej sedne na prdel.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Tohle zhuleny ufo by mohli ukazovat jako reklamu na praci nasich medii.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    TALPENNY: co čekat od partaje, která slaví 70. výročí osvobození s uniformami Wehrmachtu...
    https://www.facebook.com/.../photos/a.10150644824967162.414190.90002267161/10153295499657162/?type=1
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: mno, já v tom vidím jasnou analogii ve stylu: když USA mohly zaútočit na Irák, může si už Rusko dělat, co chce a tedy: když si Schwarzenberg podal ruku s Thacim, může už být Zeman klidně agentem KGB a bez uzardění veřejně lhát :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: No jo ta aby si nepřihřála polívčičku.
    BTW
    Tady vrchního kámoše potřásání rukou s figurou která je zcela otevřeně označovaná za válečnýho zločince tehdy Mírovi zrovna nevadilo,nechápu že ten má drzost vůbec na tohle téma něco kdákat i když se zrovna tady moc nemejlí :D

MANFRED
    MANFRED --- ---
    Němcová, jak to že sem ještě nezaznamel nic od Němcové, není marod?

Ne, dobrý, je na lidovkách, sem si voddych.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: omlouvám se - já myslel že máš i vlastní názor...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: co kdybys byl konkrétnější nejdříve ty? tys se hodil link z echo24 bez komentáře :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: čím jsou zřejmě myšlený copy/paste články?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LONESTAR: Tím jsou zřejmě myšlený copy/paste články z Novinek na jinejch serverech (to působí erudovaně) případně repasty z Ovčáčkova Twitteru co má dneska za otřesnou kravatu anebo dehonestování Peroutky Stalinovými fanoušky z hradního hnízda rudých zmijí vol.1548795621344 :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: potrefení pitomečci zakejhali?
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: to asi jo, hlavně ale se z toho bude Ovčáček těžko vylhávat, že ten článek nezná, jestli použil ty Drdovy výroky. Fakt, že ten útok se Zemanem interpretujou jako selhání oběti, je jen třešnička na dortu, je to takové ruské :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: aha, jestli tomu teda dobře rozumím, inkriminovaný článek pochází z pera komunistického slouhy z 50. let, který se podílel na Peroutkově vyštvání z vlasti.
    Ti dva hradní trotlové to samozřejmě ví, Zemanovi to ale nezabrání, aby obvinil Peroutku z morálního lapsu a Ovčáčkovi, aby lhal, že na ta další morální selhání Peroutky přišel při tom svém "hledání článku mimo pracovní dobu". Asi by přiznání, že to celý obšlehnul z článku stalinistickýho aparátčíka, znehodnotilo jeho snahu o studium historie a osvětu.
    Proč mě to nepřekvapuje?

btw. asi by se pana mluvčího chtělo na další tiskovce přeptat, kolik mu to studium zabralo ovcohodin, resp. jak rychle umí opisovat.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: myslím, že dále má smysl vést diskusi jen s někým, kdo je schopný přečíst a pochopit Ústavu...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: No tak řikal že měl cenzor volno a so fucking what

MANFRED: Jakže to řekl jeden z níže zmíněných agentů-bylo to tušim stínový establishment a výtah k moci - k tomu správnýmu disentu myslim ?
    Sedí jak prdel na hrnec
    BTW kdyby nekvičeli že jim to nepodškrábnul ale bylo tomu naopak tak první kdo vyleze s tim že si opět v kooperaci se Zemanovskými temnými silami na UK a Ekonomce dosazuje někam do pozic bejvalý STBáky jsou zase noviny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam