• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: můžeš ty doložit, že nejsi debil? :)
    soudě podle tvých projevů na Nyxu zavdáváš k tomuto podezření daleko více důvodů než Zeman
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: sorry, ale ve druhém kole prezidentské volby žádná jiná možnost nebyla - prezidentem se mohl stát jen jeden z těch dvou, třetí možnost nebyla... takže chtě nechtě musím Zemana posuzovat s ohledem na to, že kdyby na Hradě neseděl on, seděl by tam Kchárl... a z tohoto úhlu pohledu mi Zemanovo prezidentství vyhovuje
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Můžeš snad doložit že není debil a funkci zvládá?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Spíš mnohem méně.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Hele nezkousej a nevytahuj na mne Karla. Jestli nejsi schopen mluvit o Milosovi bez toho abys do toho tahal protikandidata, ktery mne osobne vubec nezajima a prezidentem neni. Tak to rovnou ukoncime protoze me nezajima co by hypoteticky udelal Karel, Franta, Putin nebo kdokoliv jinej. JA SE BAVIM O TOM CO DELA ZEMAN.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to sice ano, ovšem nikoliv tak výstižně!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: ale tohle já netvrdím :)
    já jen říkám, ze slova "je to debil a funkci nezvládá" vypovídají daleko více o tom, kdo je pronáší, než o Zemanovi
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to že slova "je to debil a funkci nezvládá" znamenají nerespektování výsledku demokratických voleb tu tvrdíš jen a pouze ty
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: njn - jenže když si vezmu kdo byl ve druhem kole, tak z hlediska dementních keců mi to vychází tak nějak nastejno :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: jenze v teto chvili je jen a pouze Zeman prezidentem CR ktery ma reprezentovat. Prijal funkci ve ktere se musi nejak chovat a to REPREZENTATIVNE a ne jako buran...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: vy nerespektujete ještě nějaké další výsledky demokratických voleb? :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LONESTAR: Kolem 17. se zmínil že se měl zúčastnit demonstrace a že to nebyl zas až takovej masakr, jak se to dneska prezentuje - samosebou slušně "rozpoutal diskuzi" resp. vyprovokoval slušnou reakci..
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: no jo, ale nerespektování výsledku demokratické volby nám vytýkáš jen u Zemana
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: + by asi bylo dobré ozřejmit nám kde zhruba leží dělící linie mezi pluralitou názorů a nerespektováním výsledku demokratické volby
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: dementní kecy ovšem rovněž nejsou jen a pouze Zemanovou specialitou :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: prvni casti nerozumim asi nejsem z tveho kmene a co pronesl si dohledej.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to sou zase fráze tohleto
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: ale hovno, pluralita názorů je střet vizí, ne dementních keců bez reálného obsahu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: já teda Mlhovy projevy moc nehltám - co pronesl k 17. listopadu?

KEMAL: já si myslím, že to dělá záměrně...
    a doby, kdy se nesměly pronášet výroky, se kterými část společnosti ostře nesouhlasí, jsou už snad dávno pryč, ne? nebo už jsou zase zpátky?
    ostatně výroky, se kterými část společnosti ostře nesouhlasí, pronáší každý politik - říká se tomu pluralita názorů, víš?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    jinak by mne docela zajímalo jak si ti dotyční, co furt mají plnou hubu toho jak karlovci nerespektují demokraticky zvoleného prezidenta blablabla, představovali že by takový respekt měl vypadat

zvlášť mne to zajímá od příznivců Svobodných kteří afaik po každých volbách spustí totální butthurt whine o tom jak nesvéprávní debilové zase debilně rozhodli apodů¨.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam