• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyby byla pod vlivem SPO(Z), neřekl by panprasedent ani půl slova.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to že červené karty NEJSOU pro srandu králíkům imho nejlépe dokládá to jak to ještě půl roku po té akci někteří vyplašenci strašně řeší
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Čer-ná svině! Čer-ná svině!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Jo, některý vyloučený hráč to komentuje podobně.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Červená karta je dost jasné vyjádření, ne? A její případné udělení se konzultuje a obhajuje vždy až poté, co se její laureát odebral z hrací plochy. Ještě nějaké poznámky o chybějící logice?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Co má logika společného s tím, že se panprasedent na ruské ambasádě ožral jak dobytek, druhý den málem nablil do svatováclavské koruny a ovarčíci to prohlásili za virózu?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Ty ses kralik? Jeste jsi mi totiz nevysvetlil tu souvislost mezi tichym vyjadrenim nesouhlasu a povinosti se na neco zeptat.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: tak ono když vzbudíš negativní reakci u několika tisícovek lidí tak se pak celkem snadno vybírají některé které třeba nejsou tak úplně domyšlené, že ...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: se pak ale nemůžeš divit, že jsou takoví kartičkomávači akorát pro srandy králíkům :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ATOMIKS: klasickej hysterickej výlev ublíženýho debila
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEMAL: bohužel, když se podíváme na jejich dogmatický fanatismus, tak se pánovi popravdě vůbec nedivím. třeba já jsem onehdá jednomu říkal, že nemám rád Zemana a on na to, že jsem fašišta a nedokáži se smířit s Karlovou volební prohrou. jen pro jiný názor jsem byl takto dvakrát sprostě pomluven.
    bylo mi pak trochu smutno.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: A co ma delat? Tancit polku? Symbolika je jasna, diskuze se jiz drive ukazala jako zbytecna...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ATOMIKS: Mistr Jan se za pravdu nechal i upálit! :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: no stát jak debil a mávat kartičkou - tomu fakt říkám "vyjádření názoru" :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: ok, tak znova a pomalu a jednoduse

PTAL SE HO NEKDO NA TO PROC MA CERVENOU KARTU V RUCE? PRISEL VYJADRIT SVUJ NESOUHLAS, PROC HO VYJADRUJE SE HO NIKDO NEPTAL.

vazne porad budes mektat svoje domnenky o tom ze nevedel jak obhajit svuj nazor? Nebo se mel snizit na uroven tazatele a zeptat se ho "Pane prezidente, proc jste takovy buransky hospodsky hulvat?". Nemyslim si...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ATOMIKS: to si pleteš, oni jsou přeci ti slušní, ti by žádné represe neprováděli
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    LONESTAR: třeba se pán bál represí ze strany příznivců Miloše Zemana
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: "všichni muslimové nejsou teroristy ale všichni teroristi jsou muslimové" je třeba naprosto učebnicový příklad extrémistického oslího můstku
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: tak znova a pomalu - pokud ten dotyčný máváním kartičkou vyjadřuje svůj názor na Zemana, tak by snad měl být schopen tento svůj názor zformulovat i slovně, ne? když už k tomu dostal příležitost... nebo je to nad jeho mentální schopnosti?
    Otázku ale držitel červené karty nepoložil, a pak oponoval: „Nechci nikoho urazit, ale jestli je toto slušná společnost… Tak odcházím. Na shledanou.“ - ergo předvedl stejnou absenci argumentů, jako ty nebo Gejver :)

a čím konkrétně je Zeman "extremistický" opravdu netuším, a stále marně čekám na příklady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam