• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    LONESTAR: třeba se pán bál represí ze strany příznivců Miloše Zemana
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: "všichni muslimové nejsou teroristy ale všichni teroristi jsou muslimové" je třeba naprosto učebnicový příklad extrémistického oslího můstku
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: tak znova a pomalu - pokud ten dotyčný máváním kartičkou vyjadřuje svůj názor na Zemana, tak by snad měl být schopen tento svůj názor zformulovat i slovně, ne? když už k tomu dostal příležitost... nebo je to nad jeho mentální schopnosti?
    Otázku ale držitel červené karty nepoložil, a pak oponoval: „Nechci nikoho urazit, ale jestli je toto slušná společnost… Tak odcházím. Na shledanou.“ - ergo předvedl stejnou absenci argumentů, jako ty nebo Gejver :)

a čím konkrétně je Zeman "extremistický" opravdu netuším, a stále marně čekám na příklady :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Jak si prisel na to ze nebyl schopen rict proc ji mava? On se ho na to nekdo ptal? Me to spis sveci neco o tve inteligenci, "polozte otazku" neni "proc mi davate cervenou kartu"

a pokud reknes ze ti prezident vyhovuje a delas ze sebe hloupeho ze nevis cim je Zeman tak "extremistickym" a ze nechapes co dela spatne(pro jistotu nikde jsi to doslovne nenapsal, ale zneni tve obhajoby jeho kroku vyzniva takhle) a cim skodi svemu uradu, tak to beru jako obhajobu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: logika zjevně nebýt tvůj kobyl :
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: kde konkrétně ospravedlňuju Zemana a napadám oprávněnou kritiku?
    já jen říkám, že mávat červenou kartičkou a nebýt při tom ani schopen říct, proč jí mávám (což předvedl ten uvědomělý ovčan v Hanušovicích, a co jste tady následně předvedli vy, zvláště Gejver) nesvědčí o moc velké inteligenci
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Takže ty věříš na virózu? Hm...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    alkodemenci nepochybně má, ale to že tím "trpí" si nemyslím ani já
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: coz porad nevylucuje ospravedlnovani a napadani opravnene kritiky cinu a chovani po nastupu do prezidentske funkce. Coz presne delas...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: to není o "mám rad - nemám rád" taky bych ve druhem kole raději volil někoho jiného - ale když ono vážně nebylo koho :(

GUYVER: nemyslím si, že je výkvětem národa, nemyslím si, že je senilní, a nemyslím si, že trpí alkoholickou demencí...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: V tomhle pripade je mi te lito, jako vsech idiotu co zastavaji nazor "Radsi totalni hovado a opilecky prase(cti cesky Jelcin) nez hypoteticky clovek ktereho nemam rad". Nicmene znovu zopakuji ze i ja jsem tomu saskovi co dela ostudu pomohl svym hlasem do uradu(doted se vsem omlouvam), ale i presto mi nevyhovuje co dela z prezidentskeho uradu a chtel bych aby byla zahajena debata o odvolatelnosti prezidenta kdyz uz mame ty zmeny a primou volbu....
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Takže přiznáváš, že výkvětem národa je prolhaný mstivý senil, postižený alkoholickou demencí?
    LONESTAR: Já nemusím. nejsem hlava státu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: můžeš ty doložit, že nejsi debil? :)
    soudě podle tvých projevů na Nyxu zavdáváš k tomuto podezření daleko více důvodů než Zeman
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: sorry, ale ve druhém kole prezidentské volby žádná jiná možnost nebyla - prezidentem se mohl stát jen jeden z těch dvou, třetí možnost nebyla... takže chtě nechtě musím Zemana posuzovat s ohledem na to, že kdyby na Hradě neseděl on, seděl by tam Kchárl... a z tohoto úhlu pohledu mi Zemanovo prezidentství vyhovuje
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Můžeš snad doložit že není debil a funkci zvládá?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Spíš mnohem méně.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Hele nezkousej a nevytahuj na mne Karla. Jestli nejsi schopen mluvit o Milosovi bez toho abys do toho tahal protikandidata, ktery mne osobne vubec nezajima a prezidentem neni. Tak to rovnou ukoncime protoze me nezajima co by hypoteticky udelal Karel, Franta, Putin nebo kdokoliv jinej. JA SE BAVIM O TOM CO DELA ZEMAN.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to sice ano, ovšem nikoliv tak výstižně!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: ale tohle já netvrdím :)
    já jen říkám, ze slova "je to debil a funkci nezvládá" vypovídají daleko více o tom, kdo je pronáší, než o Zemanovi
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to že slova "je to debil a funkci nezvládá" znamenají nerespektování výsledku demokratických voleb tu tvrdíš jen a pouze ty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam