• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Smrtěj a přičumující spalovač budou mít radost.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Proč obytný? Obyčejný kontejner by stačil!
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja cekam na odpoved :)))))
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Mně se líbí jak tady roztlemhuba šmíruje jak ten pešek okolo.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    VYHULENY_UFO: já jedině za pravdu bez přívlastku ;)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: A ten tunel do Polska - to je projekt srovnatelný s egyptskými pyramidami!

Vyjádřil se také k otázce tunelu pod Červenohorským sedlem, jehož vybudování by stálo přibližně deset miliard.

„Je vyhozenou investicí, pokud by končil v Jeseníku. Je užitečnou investicí, pokud by vedl dále do Polska. S polskou stranou je tedy třeba jednat o prodloužení komunikace, která by spojila obě země. Pak má tunel smysl," uvedl Miloš Zeman.

Prezident Zeman s chotí přijel do Olomouce. Po obědě se vydá na sever - Deník.cz
    http://www.denik.cz/olomoucky-kraj/prezident-zeman-navsteva-olomouckeho-kraje-prvni-den-m9gt.html
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Článek se dostal už i na Orgonet:
    OrgoNet: Článek "Hitler je gentleman" se našel. Hon na Zemana a jeho souvislost s americkým velvyslanectvím.
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/05/clanek-hitler-je-gentleman-se-nasel-hon.html
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Nehledě na Mynářovu prověrku.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Taky bychom nemuseli platit senátora, pokud bychom zjistili že lže. Monstrance...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyby byla pod vlivem SPO(Z), neřekl by panprasedent ani půl slova.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to že červené karty NEJSOU pro srandu králíkům imho nejlépe dokládá to jak to ještě půl roku po té akci někteří vyplašenci strašně řeší
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Čer-ná svině! Čer-ná svině!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Jo, některý vyloučený hráč to komentuje podobně.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Červená karta je dost jasné vyjádření, ne? A její případné udělení se konzultuje a obhajuje vždy až poté, co se její laureát odebral z hrací plochy. Ještě nějaké poznámky o chybějící logice?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Co má logika společného s tím, že se panprasedent na ruské ambasádě ožral jak dobytek, druhý den málem nablil do svatováclavské koruny a ovarčíci to prohlásili za virózu?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Ty ses kralik? Jeste jsi mi totiz nevysvetlil tu souvislost mezi tichym vyjadrenim nesouhlasu a povinosti se na neco zeptat.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: tak ono když vzbudíš negativní reakci u několika tisícovek lidí tak se pak celkem snadno vybírají některé které třeba nejsou tak úplně domyšlené, že ...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: se pak ale nemůžeš divit, že jsou takoví kartičkomávači akorát pro srandy králíkům :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ATOMIKS: klasickej hysterickej výlev ublíženýho debila
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEMAL: bohužel, když se podíváme na jejich dogmatický fanatismus, tak se pánovi popravdě vůbec nedivím. třeba já jsem onehdá jednomu říkal, že nemám rád Zemana a on na to, že jsem fašišta a nedokáži se smířit s Karlovou volební prohrou. jen pro jiný názor jsem byl takto dvakrát sprostě pomluven.
    bylo mi pak trochu smutno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam