TALPENNY: Ne, já tady řeším to, že děláš svému pánu ostudu tím, že nedokážeš dát dohromady souvislou větu. A co ty? Místo toho, abys byl vděčný, držkuješ. Jenže já mám svatou trpělivost. Není v zájmu nás, příslušníků lumpenkavárny, aby se tvrdilo, že jsme lehce zvítězili nad nějakými absolventy zvláštní školy. Takže pokračujeme:
Koho jako zajímá velká část společnosti co volí Bureše za koblihy případně se někde na Novinkách pohoršuje nad vulgaritou hlavy státu :) ?
Větu končíme obvykle tečkou. V případě rozkazovací věty vykřičníkem. Ve větě tázací, jako je tato, používáme otazník. Příliš časté používání smajlíků je příznakem infantility.
Mě určitě ne a s timhle uspěješ fakt možná tak někde na Vidle.cz,plně chápu že tě asi farář řezal jak žito když sis plet písmenka a jednička s hvězdičkou u maturit znamenala významný milník na cestě ctižádostivého hocha či dívky za úspěchem ve velkoměstě ale tvý exkurzy do vod gramatiky zajímají možná tak nějakýho psychiatra mě určitě ne.
Obvyklá neuspořádaná a nevábná změť slo, navíc s faktografickou chybou: farář nevyučoval gramatice.
ale zakládal jsem si to tady nalitej a splet jsem si písmeno čárka mangažroute :D
Popojedem
Konečně něco uchopitelného. A nalitej jsi zjevně permanentně jako Ovarova játra, že?