• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    BIOBOID: Nedržkuj, Koťátko a začni vysvětlovat Hnědomyslovi gramatiku. Nebo si mám o tobě myslet že jsi posera?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GUYVER: no, ty začni především se sebou, strýčku.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    BIOBOID: Takže bys mu mohl začít vysvětlovat větnou stavbu místo mě. Ale bacha, je pekelně natvrdlej.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GUYVER: Vyvětlím věchno
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    BIOBOID: Vyvětluj Hnědomyslovi, koťátko.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GUYVER: vedlejší větu přívlastkovou v Opavě neoddělují čárkou, nedouku?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Mel bys začít asi takhle:
    Pozor, debílek se nám rozjel VYKŘIČNÍK Radši běž hajat,určitě už máte po vizitě čárka ve Snídani s Novou bude prej Zemanovskej speciál a bude se řešit kolik měl za poslední kvartál buřtů a slivovic tak abys to neprošvih tečka
    Ovar nad tebou slzí do slivovice a jeho srdce puká. Vidíš ty ztrhané rysy?

Pokud zemře - ty budeš tím vinen!!!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Rozjetého debílka co má problémy s větnou stavbou se nebojím, takže si běž studovat a drž hubu: http://www.studuju.cz/latka-442 Když se budeš snažit, smožná to z podblba dotáhneš na blba.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Pozor,debílek se nám rozjel-radši běž hajat,určitě už máte po vizitě a ve Snídani s Novou bude prej Zemanovskej speciál a bude se řešit kolik měl za poslední kvartál buřtů a slivovic tak abys to neprošvih :D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Kdepak, krachlo to především proto, že ani mentálně postižení nemohou mít ve svých řadách blba jako jsi ty.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Njn a když jsem chtěl infiltrovat Venkovskou ligu mentálně postižených odpůrců prezidenta krachlo to nejen na velkoměstském původu ale i absenci 10 k plus příspěvků na Novinky.cz,všude je něco :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CHORCHEOS: sakva i moje 90ti leta babicka pouziva prezident :-D :-D
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    GUYVER: Na ctvereckovanem papire chodily kdysi do skol druzebni dopisy ze SSSR...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PLANDAK: a to já bych použil taky, kdybych chtěl zdůraznit, že jsem úctyhodný vetchý stařešina, který je pamětliv naší krásné země, a ne nějaký pubertální ucho :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CHORCHEOS: az na toho presidenta :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GUYVER: to málokdo, do takové elity se dá jedině narodit.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    CHORCHEOS: U těch by si Talpenny ani neškrtl.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GUYVER: no vida, docela i bez pravopisných chyb, teda až na tu ohavnost "aktivysti".
    Patrně vzdělaní mlhovci.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    GUYVER: muheheheheeheheheheeeeee, thx za zprijemneni dne. Tohle pobavilo :-D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Ovarčíci kvičí:

Miloš Zeman-prezident putinistů - Tomáš Peszyński (blog.idnes.cz)
    http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/463637/milos-zeman-prezident-putinistu.html
    Jak vidno, nemají ani na tiskárnu, socky. Třeba jim Veleba nějakou koupí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam