• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SYMEON: Nikoli, sire. To je revoluce.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    GUYVER: Dále je pravděpodobně v plánu Tomáše Buttu zavřít do skleníku a výstavu přejmenovat na "Neprojdu".
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    GUYVER: Řekněte mi prosím někdo, že je to další trololo... Prosím...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Miloš rád přijímá z kalicha!

Husitský prapor s kalichem bude vlát nad sídlem českých prezidentů do státního svátku 6. července. „Prapor bude vyvěšen 5. června za účasti pana prezidenta a patriarchy husitské církve na třetím nádvoří," řekl serveru prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Před 90 lety podle Aktuálně.cz stejné gesto udělal první československý prezident Tomáš Garrigue Masaryk, který vyvěsil černý praporec s rudým kalichem při příležitosti uznání dne Husovy smrti státním svátkem. Tehdy se z toho stala diplomatická roztržka s Vatikánem, která se řešila mnoho let.

Při příležitosti 600. výročí smrti Jana Husa bude v empírovém skleníku v královských zahradách 5. června zahájena výstava nazvaná Neodvolám. Kazatel, učenec a společenský reformátor

Miloš Zeman nad Hradem vyvěsí husitský prapor - Deník.cz
    http://www.denik.cz/z_domova/milos-zeman-nad-hradem-vyvesi-husitsky-prapor-20150531.html
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Ovar to má u Bureše nějaký polepený, válka sviní pokračuje:
    Jak vnímáte poslední dění kolem (ne)jmenování tří profesorů a to, že Miloš Zeman naznačuje, že má na některé z nich kompromitující materiály?

Miloš Zeman míval sám aféry, jako byl „bamberský kufřík“. Myslím si, že prezident republiky má jednat tak, aby bylo jasné, proč tak jedná, a neopírat se o neověřené kompromitující materiály. A kdo ví, co kdo vlastně má nebo nemá. Podívejte se na případ, kdy Zeman určitě četl Peroutkův článek a přesně ví, jaký měl titulek a na jaké stránce byl, a přitom je to jen výplod jeho fantazie. Nemám důvod takovým vyjádřením o kompromitujících materiálech přikládat větší váhu než jiným takovým výšplechtům.

Zeman je samá aféra a samý výšplecht. Mělo by se napsat k zákonu, že porušuje Ústavu, poradil profesor Zlatuška. A naznačil, jak hrůzostrašné historky kolovaly o Chládkovi | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

http://www.parlamentnilisty.cz/...a-A-naznacil-jak-hruzostrasne-historky-kolovaly-o-Chladkovi-377493
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Admirál se svou vlajkové lodí MZS Challenger na inspekci?

Budou taky veslovací otroci?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: On sám přitom bývá kožený poměrně často:

GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Víš, Michale, ony jsou to tvé oblíbené seznamky. Já jsem jenom tak zkusmo zalovil a štěstí mi přálo. Autorství těch inzerátů nepopřeš ani kdyby ses na hlavu postavil. A dokonce jsi prozradil, že jsi tam chtěl napsat "zpacifikovat", nikoli "specifikovat". Hlavně nepiš "zpecifikovat". toho by se mohl chytit Spalovaš Roman a šoupnout tě do pece s ostatními nebožtíky.

Jo, abych nezapomněl: zkus více využívat dobrodiní interpunkce.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: :D
    Vzhledem k repostům z tvých oblíbených seznamek se nabízí otázka zdali nejsi Mojmírem fascinován i z mnohem prozaičtějších důvodů než je jeho duševní labilita,proti gustu ovšem.....
    Ostatně na dalším kartování Miloše si to s tím Coming Outem a tak můžeš vyříkat s jedním z prominentů této scény-nyní panem profesorem a mám za to že dvě tři lahvinky Klášterního tajemství-vzhledem k náboženskému zanícení obou potenciálních hrdliček- dodají okamžiku ten správný šmrnc
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Po tom kde surfuju je ti hovno, Michale. Zvláště když jsou na těch seznamkách inzeráty, které jsou prokazatelně tvoje. A to skatouzo v tobě budí opravdu zvláštní erotické fantazie. Já bych to nepil, ale když si ze svého platu nemůžeš dovolit nic lepšího...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Z čeho implikuješ že mě zajímá co si nějaká pravdoláska ohánějící se články z Novinky.cz případně Tibetem myslí o mym pravopisu?
    Jo a zapoměls pištět že to je OT :D :D

GUYVER: lol
    Tos dostal od pana faráře rákoskou že surfuješ po buzerantskejch seznamkách,zakázal ti na měsíc vidle.cz a máš celou příští neděli za trest vkleče s polykánim anebo ti oznámili že se slavnostní předání klíčů od ohrady s vepři odkládá na neurčito-že tak řešíš něčí povyšování????
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Sláva! Můžeme se těšit na knihu Jiří Ovčáček: Poučení z krizového vývoje II
    Ve čtvrtek 28. 5. 2015 jsem se zúčastnil shromáždění proti Zemanovi na Klárově. Opodál měli svůj stánek také Zemanovci (budu tak nazývat přívržence prezidenta Zemana bez ohledu na jejich partajní příslušnost). V průběhu našeho setkání jich mezi nás asi deset přišlo, nutno říct, že se chovali slušně a nijak nenarušovali projevy. Když skončil ten poslední, řekněme oficiální, vyzval organizátor akce, pan Petr Suda, aby kdokoli chce něco říci, přišel k mikrofonu. Ze skupiny Zemanovců vyrazil sympatický pán z Olomouce, zřejmě neslyšící. Byl zjevně nervózní a jsem přesvědčen, že upřímně věřil každému slovu, které nám sdělil.

Pravil, že má tajné informace o tom, jak to ve skutečnosti bylo v roce 68. Na hranicích čekal Bundeswehr a chtěl nás obsadit (za pomoci spiknutí fašistů v Praze), sovětská vojska nás však přišla zachránit. Zasmáli jsme se(já s komentářem o trpaslících, které má pán v hlavě), pan Suda nás právem napomenul, ať jsme slušní, následovaly další projevy-rozhořčené pánovými slovy, ale bez vulgarit či osobních útoků. Tedy bych řekl, že my Češi jsme to zvládli, sice s nepřekonatelnými (a pro mě nepřijatelnými)názory, které nás rozdělují, ale na přijatelné lidské úrovni.

Včera se objevily informace o ruském „dokumentu“ vysílaném Putinovou státní televizí. Říká se tam v podstatě totéž, co nám sdělil pán z Olomouce. Nebudu ty šílenosti komentovat, to je zbytečné. Co mě šokuje je jiná věc. Jak usilovně a úspěšně zde pracuje ruská propaganda, že dokáže otrávit a nakazit myšlení lidí tak, že jí proti svému vlastnímu zájmu slouží.

Více zde: http://www.quido-mc.com/news/tri-otazky-pro-zemanovce/
    Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Pokud Ovara nikdo nepochválí, musí tak učinit sám:
    První zprávy - Domácí - Miloš Zeman: Zaplať Pán Bůh, že jsem jel do Moskvy!!!
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/byznys/milos-zeman-zaplat-pan-buh-ze-jsem-jel-do-moskvy/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemůžeš být na něj tak přísný. Pochopit že se nepíše "spacifikovat" ale "zpacifikovat" mu trvalo tři roky. Pokud ovšem neměl na mysli "specifikovat".
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: ...a zjišťuje že tam má Michal plno inzerátů, jejichž autorství nemůže zapřít. Úspěch, ne?
    Tím předním islamologem myslíš Mártína al-Džezvá nebo Lúku ibn Lhoťťána? A snaž se věty lépe členit, budou pak mnohem srozumitelnější. Nediv se že nemůžeš povýšit když máš problém i s češtinou.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: NOVINKY lol
    A co by si jako pan přední islamolog tak představoval-soutěž ve vydávání propagandistických tiskovin NATO vs Daesh pod záštitou OSN :D ??
    BTW má pravdu pan expert,údery moc efektivní nejsou,ovšem herr Zeman vybízel k vojenskému řešení ne ke koncepci neefektivního bombardování,jinak si doporučuju si nastudovat něco kolem dění zejména okolo Sýrie a Asada za posledních tak pět let,důvody proč ještě nedošlo k vymazání ISIS z mapy a pozemní invazi koalice jsou kromě značného počtu civilních obětí poněkud jinde ,)

GUYVER:
    Prostě věřící antiZemanovský aktivista ze Slezska co surfuje po gay seznamkách-karma is a bitch :D

GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Ovar by taky moc rád jel v čele vojska na bílém koni, ale vojenští odborníci se ho snaží přesvědčit že tento způsob boje již není příliš efektivní. Jenže on si to stejně prosadí.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Zemanova zamilovaná slova: ‚já‘, ‚nikoli‘ a ‚osobnost‘ - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/iv8L9/zemanova-zamilovana-slova-ja-nikoli-a-osobnost
    Chce nám Ovar podvědomě říci "Já nikoli osobnost"?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Zvláště když tam narazím na něco, co jsi zcela nepochybně psal ty, že? A zkus taky Žibřida.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Dariuszi,to surfování po gay seznamkách není vůbec,ale vůbec pěkné,nejenže by to v komunitě věřících nebylo přijato jednoznačně ale je to i ztráta cenného času-Martin C.Putna jistě ocení mužného věřícího antiZemanovce a zcela určitě je ho možno kontaktovat diskrétně a přímo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam