• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Miloš Neúplatný!
    „Možná byste tady ani nebyl, kdyby nebylo ruských vojáků,“ okomentoval jeho slova moderátor. Zeman ho však po této větě přerušil. „Já to vezmu, pane Škorpile. Prvně bych chtěl říct, že na té kartě máte uvedeno, že si se mnou chcete popovídat. Já vám tu možnost dal a vy jste ji nevyužil, což je určitý výraz zbabělosti. A pak ještě jedna věc, nikdo v životě mě nedokázal podplatit,“ reagoval prezident.

GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Chlapeček v zeleném triku se radši kouká jinam. Asi bude nutno důrazně promluvit s rodiči.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ukradeno v ustavu

PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

Česká republika - freytag, & berndt; Kocourek, Jaroslav - Knihy.ABZ.cz
    http://knihy.abz.cz/prodej/ceska-republika-proc-byt-hrdy-ze-jsem-cech
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Kam se ale populista Fiala, který myslí na volby, a ne na utečence, hrabe na Miloše Zemana. To je populistické eso číslo jedna. Během návštěvy Kraje Vysočina hovořil i o migraci. „Zastávám názor, který vychází z pohádky o jezinkách. Jen dva prstíčky strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme. Jde o řetězovou reakci. Dnes se bavíme o tisícovce uprchlíků, ale z tisícovky budou desetitisíce a z desetitisíců statisíce. A potom už to nezastavíme.

Sobotka na summitu EU vyhrál. Zeman s Fialou jdou proti němu
    http://nazory.aktualne.cz/...hral-zeman-s-fialou-jdou-proti-nemu/r~88c5bf5e1be611e59f530025900fea04/
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    VYHULENY_UFO: RAINBOW SIX! Clancy měl pravdu! Tango down!
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: a tim se lecktery z tvych vylevu stal pochopitelnejsi.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Zahrajemsi navojáky,
    mámeflinty abodáky!
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ze by jel dobrovolne na dva roky na druhou stranu republiky? To si take moc nemyslim :))))
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale jo, můžou zmizet. Sám sem byl na intenzivním pozorování do nějakých 18ti let, každýho půlroku na kardiologii. Od té doby jen jednou za 5 let na kontrolu a vše ok. Už si ani nějak nepamatuju co přesně jsem měl, ale měl jsem arytmie a nějaké ramínko něčeho a že kdybych dostal infarkt tak bez šance na záchranu...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Pravý ovarčík nepopřává sluchu takovým ošklivým pomluvám!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Ač byl článek pro Peroutkovy prohitlerovské postoje zcenzurován, přesto ho Miloš viděl na stránce vlevo dole...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PLANDAK: Ovšem, dosti zásadní rozdíl mezi vývrtkou a loopingem mu zůstal utajen.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PLANDAK: Ze me to neudivuje...:)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    :)

Prezident pilotem nebude. V trenažéru šel nad Prahou do vývrtky a spadl - iDNES.cz
    http://jihlava.idnes.cz/...nes-v-jihlave-fwl-/jihlava-zpravy.aspx?c=A150624_165924_jihlava-zpravy_mv
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Kár kár!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Pucflek?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Muheheheheehe to asi jo, sranda zacne za tyden do kdy by mel odevzdat priznani za r. 2014 :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: To vypada jako by si sebou vzal Ovcacka jako mentalni podporu :-D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: he he asi se boji ze mu za ty jeho lzi a kecy nekdo prijde rozbit hubu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam