• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    GIOMIKY: Edvard Beneš vysvětluje, proč je Gottwald lepší než Masaryk. Ludvík Svoboda vysvětluje, proč je Husák lepší než Zápotocký. Václav IV. vysvětluje, proč bude Zikmund lepší, než byl Karel.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Václav Klaus vysvětluje, proč je Zeman lepší než Havel
    http://nazory.ihned.cz/c1-64292760-vaclav-klaus-vysvetluje-proc-je-zeman-lepsi-nez-havel
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    SYMEON: ty brďo, to je už slušnej masochismus. Blesk je jedna věc, ale diskuse pod článkem blesku je úplně jinej level :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Druhým symbolem změny se pro velkou část voličů stal Zeman. Dělá to jinak, věřili jeho fandové v prezidentské volbě. Není to žádný Kalousek, pro levici synonymum zla, žádný slabý Nečas, ale ani mazaný Rath. Jenomže ani zde to neklape. Když pomineme Zemanovu vášeň pro Putina a jeho islamofobii, což může části lidu brouzdající v temnotách imponovat, zbývá tu jeho hradní suita.

A v jejím čele těžko uvěřitelný kancléř Vratislav Mynář. Nejenže nemá stále prověrku na tajné, to by mu jistě zemanovoliči odpustili, co jim je do toho, že. Ale z Mynářových gigantických prémií by se dobře uživilo hned několik skromnějších občanů. Ukazuje se, že nejen ANO a Babiš, ale ani Zeman to nakonec nedělá jinak. Žádná změna se nekoná.

Žízeň po blbosti. ANO-ZEMANO aneb Nová vlna české politiky
    http://nazory.aktualne.cz/...emano-aneb-nova-vlna-ceske-politiky/r~856bf8e01f0711e58a300025900fea04/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GUYVER: Peroutka dokonalý nebyl, Zeman dokonalý není ani vzdáleně. Nejsem jeho fanda, ale domnívám se, že využívá Peroutkova článku a užitečných idiotů (kupodivu ve větším množství z tábora běsnících odpůrců, než zaslepených obdivovatelů) k operaci false flag.

Kdo mu na to skáče a předhání se v duševních výpotcích na téma „rádobyvtipné“ satiry je idiot a nemá v kultivovaném klubu co dělat.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PAULMUADDIB: Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci.
    Mohl bys nám tedy, coby moderátor klubu, sdělit svůj názor na záležitost Peroutkova článku?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tak první.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Asi
    tady
    bude
    menší
    virózka
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Ovar hloupě odmítl Báálovu pomocnou ruku.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PLANDAK: Hned dvojí trojí prvenství!
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    GUYVER: ok, napsal jsem to blbe. Mel jsem na mysli prvni prezident voleny primou volbou obcanu a take prvni sesazeny :) Aspon v necem by mimo buranstvi byl prvni.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PLANDAK: První byl Svoboda. Taky pro neschopnost vykonávat funkci. Jenže to byla ještě ČSSR.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ovar uz pomalu smeruje k tripetinove podpore senatu a parlamentu k podani ustavni zaloby :) jsem optimista a myslim si ze to stihne do konce sveho obdobi. Fakt bych tomu hovadu pral byt prvni sesazenej prezident CR :-D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: ‚Západ je prosáklý jedem appeasementu‘ Čím je prosáklý Zeman (krycí jméno Houba)?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    NEMI008: Ovarčíci si radši jsou pokecat do hospody U prezidenta, dříve U bílé růže, v Novém Veselí.
    NEMI008
    NEMI008 --- ---
    Vy dva se tu tak krásně doplňujete ....
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Já jsem říkal že všecko sežeru...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Říkali to štamgasti v hospodě U Ovara.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam