• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    NEMI008: Ovarčíci si radši jsou pokecat do hospody U prezidenta, dříve U bílé růže, v Novém Veselí.
    NEMI008
    NEMI008 --- ---
    Vy dva se tu tak krásně doplňujete ....
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Já jsem říkal že všecko sežeru...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Říkali to štamgasti v hospodě U Ovara.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SYMEON: Kalúsok kradně je dobrá mantra!
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    GUYVER: Mě to nedalo a otevřel jsem si diskusi pod tím skvostem... "To by mne zajímaly fotky rodičů nebo prarodičů investigativních novinářů Blesku. Jste opravdu hyena - ta paní nikomu nic neudělala, se Zemanem nemá prakticky nic společného, tak proč se nestaráte raději o to, jak chemik Kalousek okrádá celou zemi?"
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Tady se všecko rozkecá...
    Našli jsme utajovanou první manželku Miloše Zemana!
    http://www.blesk.cz/...pravy-politika/182021/nasli-jsme-utajovanou-prvni-manzelku-milose-zemana.html
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Miloš Neúplatný!
    „Možná byste tady ani nebyl, kdyby nebylo ruských vojáků,“ okomentoval jeho slova moderátor. Zeman ho však po této větě přerušil. „Já to vezmu, pane Škorpile. Prvně bych chtěl říct, že na té kartě máte uvedeno, že si se mnou chcete popovídat. Já vám tu možnost dal a vy jste ji nevyužil, což je určitý výraz zbabělosti. A pak ještě jedna věc, nikdo v životě mě nedokázal podplatit,“ reagoval prezident.

GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Chlapeček v zeleném triku se radši kouká jinam. Asi bude nutno důrazně promluvit s rodiči.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ukradeno v ustavu

PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

Česká republika - freytag, & berndt; Kocourek, Jaroslav - Knihy.ABZ.cz
    http://knihy.abz.cz/prodej/ceska-republika-proc-byt-hrdy-ze-jsem-cech
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Kam se ale populista Fiala, který myslí na volby, a ne na utečence, hrabe na Miloše Zemana. To je populistické eso číslo jedna. Během návštěvy Kraje Vysočina hovořil i o migraci. „Zastávám názor, který vychází z pohádky o jezinkách. Jen dva prstíčky strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme. Jde o řetězovou reakci. Dnes se bavíme o tisícovce uprchlíků, ale z tisícovky budou desetitisíce a z desetitisíců statisíce. A potom už to nezastavíme.

Sobotka na summitu EU vyhrál. Zeman s Fialou jdou proti němu
    http://nazory.aktualne.cz/...hral-zeman-s-fialou-jdou-proti-nemu/r~88c5bf5e1be611e59f530025900fea04/
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    VYHULENY_UFO: RAINBOW SIX! Clancy měl pravdu! Tango down!
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: a tim se lecktery z tvych vylevu stal pochopitelnejsi.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Zahrajemsi navojáky,
    mámeflinty abodáky!
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ze by jel dobrovolne na dva roky na druhou stranu republiky? To si take moc nemyslim :))))
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale jo, můžou zmizet. Sám sem byl na intenzivním pozorování do nějakých 18ti let, každýho půlroku na kardiologii. Od té doby jen jednou za 5 let na kontrolu a vše ok. Už si ani nějak nepamatuju co přesně jsem měl, ale měl jsem arytmie a nějaké ramínko něčeho a že kdybych dostal infarkt tak bez šance na záchranu...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Pravý ovarčík nepopřává sluchu takovým ošklivým pomluvám!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Ač byl článek pro Peroutkovy prohitlerovské postoje zcenzurován, přesto ho Miloš viděl na stránce vlevo dole...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PLANDAK: Ovšem, dosti zásadní rozdíl mezi vývrtkou a loopingem mu zůstal utajen.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PLANDAK: Ze me to neudivuje...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam