• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Škoda že na to nebyly kurzy-bylo naprosto jasný že PR finta ze Sýrií vyjde,Ukrajina přestane bejt zajímavá a cenou bude Asad pryč a Velká Koalice plus tady taková drobnost jako posílení pozice Mlhy :D
    Mimochodem se po tom co proběhlo v Paříži a hned druhej den v Bejrútu FAKT divim že se tentokrát holt teda nesmělo ječet a něco házet lol

PHAILO: Když ne tenhle člověk tak opravdu netušim koho by si tam teda Pepíci představovali nicméně uznávám že v tradičně plebejském a antimilitaristicky zaměřeném českém národě (relikt let kdy armáda hodila několikrát flintu do žita případně znamenala natírání tanků v banánech o půlnoci kdesi v Blbákově i když se tenhle pohled už dost mění) to může působit poněkud zvláštně :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Voják prezidentem? Nedík.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Český prezident má totiž tak velký strach z reakcí veřejnosti, že si musí pomáhat policejními zátarasy, u nichž se účastníci mítinku lustrují na ty s povolenými a na ty s nepovolenými názory. Zákaz vstupu pro delegaci z Univerzity Karlovy ukazuje, že se bál každého, kdo nezaručoval devótnost, již mu poskytují Zemanovci - a v poslední době také islamofobové.

Vystoupení hnutí Islám v ČR nechceme je veřejně přiznaná sázka na radikála. Přitom spojovat se s radikály je zoufalství, k němuž se politici uchylují, když nemají čím zaujmout voliče s umírněnými názory. „Brilantní“ řečník Zeman se navíc chvílemi při své řeči dostával až do komické polohy. „Nadávka není argument,“ prohlásil, a přitom stál vedle člověka, který na nadávkách muslimům staví politickou kariéru. A tak dále…

Totální Zeman neznamená totalitu • RESPEKT
    http://www.respekt.cz/komentare/totalni-zeman-neznamena-totalitu
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    KOCOURMIKES: jo, s tím se dá souhlasit. Asi jak pro koho, ale pro mě je jedno období až moc.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Milos rikal ze staci jedno volebni obdobi
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Mohl bych být prorokem :D
    BTW by Pavel mohl změnit názor na kandidaturu i když v to příliš nedoufám protože je mu podle mě zcela jasné že díky tomu co předvedli kreténi kolem Karla a vůbec celej anti-Zeman spolek tam bude Miloš strašit ještě za deset let lol
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: možná jo, zchátral za toho 2,5 roku neuvěřitelně.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: já osobně myslím, že bude mít co dělat tohle jeho funkční období vůbec dožít...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    sakra, to vypadá, že by měl začít pořádně pít, jinak se ho už nezbavíme :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Volby nanečisto ovládl Zeman, jen v Praze těsně prohrál s generálem - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...volby-prezidenta-vyhral-zeman-fkn-/domaci.aspx?c=A151113_181954_domaci_bur

něco k sobotní kávě.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: kulení očí, to je tak defcon 2, když na to nestačilo pozvednutí obočí, nesouhlasný mračení ani podtrhávání vlnovkou.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Dokonce i Vasek se divi a koulil ocima :)

"Nastal průlom jisté polistopadové tradice. Poprvé dostal vyznamenání ministr bývalé komunistické vlády, což se prostě dodnes nestalo. Když jsem to slyšel, tak jsem jen vykulil oči," řekl Klaus Frekvenci 1.

Vykulil jsem oči, přiznal Klaus po ocenění Tomana – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/384833-vykulil-jsem-oci-priznal-klaus-po-oceneni-tomana.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: aha, vyhráls.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Aspon nebyl placenej bolsevikama jako tihle dva...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: Šimůnek, Odložil (syn Čáslavské), Chadimová atd jsou džob jiného Venci...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Klaus nebo Zeman, bolsevici jsou na hrade uz zabydleni :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK:
    Řád T. G. Masaryka Zeman udělil Františku Kriegelovi, který v roce 1968 jako jediný nepodepsal Moskevský protokol, jenž legitimizoval srpnovou okupaci. Kriegel podle Zemana svým statečným činem napravil „měrou vrchovatou”, že předtím podlehl komunistické ideologii.

„Oceněné nekomentuji, to je osobní výběr a není slušné hodnotit, kdo si to zaslouží a kdo ne. Osobně bych některé neocenil, ale nejsem prezident. Dobré bylo, že místo mluvení o politice představil pozitivní hrdiny,“ nepřidal se ke kritice prezidenta Zemana ve vyjádření pro ČTK místopředseda vlády a šéf lidovců Pavel Bělobrádek. Hodnotit oceněné odmítl i předseda hnutí ANO Andrej Babiš s tím, že mu to nepřísluší, protože to je právo a rozhodnutí prezidenta. Premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka prezidentův výběr respektuje. Předseda Sněmovny Jan Hamáček ocenil, že Zeman podle něj v několika případech přihlédl k návrhům obou komor Parlamentu.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: jsem rád, že bývalý člen jedné ze stran národní fronty a iniciátor nápadu vlády s komančema v r. 2006 je takový náhlý zapálený antikomunista.
    Víš co, někdo rozdává medaile svým kamarádům, někdo omilostňuje kamarády vrahy a zloděje.........
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID:

„Včera na Hradě se mi stýskalo po loňském ceremoniálu včetně fleecové bundičky nekonvenčního režiséra, to byla ještě buranská legrace. Ze včerejších orgií bolševické nestoudnosti, které vyvrcholily státním vyznamenáním pro soudruha Miroslava Tomana, z těch už šel mráz po zádech,“ uvedl ve čtvrtek první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.
    „Koho Miloš Zeman vyznamená příště? Lubomíra Štrougala? Generála Lorence?“ přisadil si k rozhodnutí prezidenta Miloše Zemana ocenit právě Tomana očekávaný nástupce Karla Schwarzenberga v čele strany.

Příště Štrougal? Demontáž Listopadu. Pravici štve ocenění Tomana - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...u-pravici-stve-oceneni-tomana-p8v-/domaci.aspx?c=A151029_111256_domaci_kop
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vyznamenaného Nedvěda nadchla Síň slávy českého fotbalu | FAČR | FOTBAL.CZ
    https://facr.fotbal.cz/vyznamenaneho-nedveda-nadchla-sin-slavy-ceskeho-fotbalu/a1641

Ve středu jste na Pražském hradě přebral státní vyznamenání, co pro Vás taková pocta znamená?
    „Především to byl obrovský zážitek a to vyznamenání stavím úplně nejvýš z toho, jaké jsem kdy dostal – také nad Zlatý míč a všechny další trofeje… Být oceněn prezidentem mé vlasti je veliká čest. Do poslední chvíle jsem nevěděl, jestli vyznamenání dostanu. Pan prezident mně jenom při společné nedávné cestě do Číny říkal, že bych si 28. října měl vzít volno. To ale neznamená úplnou definitivu, nebyl jsem si do poslední chvíle jistý a o to hezčí pro mě všechno potom bylo. Vyznamenání si cením i proto, že respektuju pana prezidenta Zemana a ztotožňuju se s mnoha jeho názory. Třeba s těmi posledními, která se týkají uprchlíků. “

Silná káva. Snad se to nějak podaří ututlat nějakou dezinterpretací atd. Takhle by to, milý Pavle, nešlo! Čvančarovou a Vilhelmovou s dyckem na tebe!!!
    EL_MUNGO
    EL_MUNGO --- ---
    BUDDYX:
    jo s volebním pravem a pristupem k internetu se neuveritelne plytva. nemelo by se to rozdávat na potkani :D

https://www.facebook.com/bolsevici

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam