tak tak:
Michelle Kosková
Michelle Kosková Emotikona grin ..Byla to diskuze,tudiz jsme si na ni prichystali predem pripravene otazky,co je na tom k nepochopeni? Napsala jsem sem jen proto,ze vidim,jak se vyjadruji ti,kteri zhltli reportaz,ktera byla upravena ve prospech CT. Tema nebylo urceno,takze jsme se ptali na ty otazky,ktere nas zajimali a na ktere jsme se predem domluvili..
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 7 hod
Skrýt odpovědi (13)
Peter Sevela
Peter Sevela Takže soudružka učitelka od Vás vybrala otázky a potom Vám je zpět rozdala?
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 hod
Pavel Sycha
Pavel Sycha Takže studenti napsali otázky, učitelka si je vybrala a pak hledala dobrovolníky aby je přečetli? Smysl tohoto postupu? A nebo autoři byli studenti co se museli účastnit soutěže ve stříhání?
Lukáš Penčák
Lukáš Penčák Otázky byly sestaveny na základě promluvy se všemi třídami, byly vybrány podle toho co nás zajímalo nejvíc a paní učitelce se předali pouze pro to aby je upravili do formy prezentace hodné prezidenta. A to že je paní učitelka rozdávala, pokud jste dokonalý tak prosím, ale žáci byli nervozní tak se to rozdávalo podle toho kdo trému neměl nebo se prezidenta zeptat chtěl.
Pavel Sycha
Pavel Sycha A co znamená úprava reportáže ' ve prospěch čt' ?
To se mi líbí · Odpovědět · 6 hod
Michelle Kosková
Michelle Kosková A co znamenaji vase otazky?
Pavel Sycha
Pavel Sycha Michelle Kosková: moje otázky znamenají, že jsou věci kreré nevím a domnívám se že vy byste mi mohla odpovědět. Takže, pakliže použijete nějakou formulaci a já jí nerozumím, zeptám se. Dočkám se odpovědi?:)
Pavel Sycha
Pavel Sycha Lukáš Penčák: otázky byly sestaveny na základě promluvy? Kdo s kým promlouval a kdo otázky formuloval prosím.
Lukáš Penčák
Lukáš Penčák paní učitelka, která měla na starost tuhle návštěvu se zeptala co by nás zajímalo a na základě toho potom otázky zformulovala. A to rozdávání otázek na které všichni naráží je pouze kvůli trémě studentů. Navíc jak už sem tu jednou psal studenty kteří se ptali sami od sebe a neměli žádné "papírky" neměli.
Lukáš Penčák
Lukáš Penčák rozhodně to není tak že by nám byli otázky podstrčeny.
Michelle Kosková
Michelle Kosková Je zbytecne tu neco omilat stale dokola,nevim,co je na mych odpovedich nesrozumitelneho,pekny den Emotikona smile
Peter Sevela
Peter Sevela Lukáš Penčák Nechápu to středoškolští studenti nejsou schopni formulovat otázku tak, aby byla vhodná pro prezidenta?
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 6 hod
Pavel Sycha
Pavel Sycha Takže otázky formulovala paní učitelka na základě popovídání si se studenty. Děkuju za odpověď, je to přesně taková šaškárna jak se to jeví... ( nikde netvrdím že se studenti ptali nedobrovolně, či že nebyly naformulovány na základě debaty s nimi)
Jitka Vé
Jitka Vé Je fajn to vysvetlit.. protoze na zaklade tehle reportaze uz si prihriva polivcicku Kalousek a siri se info o Metodickem pokynu pro navstevy prezidenta a o tom, jak otazky pripravuje Hrad.. tak kdo pak dela z lidi blbce? Cemu maji verit, kdyz u toho nebyli? Takze je fajn se neurazet a normalne to uvest na pravou miru...
To se mi líbí · Odpovědět · 4 hod