• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    No, má to i klady. Prej by jsme zas mohli mít fesťák Politická píseň, po Paroubkovi to ztichlo, doufám že pokud jo, nezaplatěj samý sračky.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Bureš:
    „Zdravím, pane Kollere. Gratuluji k Andělům, mrzí mě, že mě řadíte ke Klausovi a Zemanovi. Že inklinuju na východ? Já tam nepodnikám! Asi jste si mě spletl s Kellnerem, pro kterého zpíváte na večírcích a pro kterého jsou Rusko a Čína hlavní trhy.“

Já myslím, že by měl Miloš trochu omezit chlastání s ruským velvyslancem, aby tu Karlum vydržel ještě aspoň na jedno období.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: A zakleli 10 aktistů v žáby a nafukujou je.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Čekám jen na zaručené zprávy že Zeman s Ovčáčkem po nocích strhávali vlajky Tibetu :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Myslim, že je přeceňuješ, oni si nevšímaj, 99% jen opakuje nějaký odposlechnutý moudro, k jakýmukoli cíli je třeba je nasměrovat a i tak zustanou řvouce trčet na patníku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Bez obav,i AntiZeman vlna je součást omajdy kterak zaměstnat hlavinky vohnoutstva-ještě by si mohli začít všímat důležitých věcí a to my přeci nechceme,no ne :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: No, nějak se elita změnila v jelita, no....
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Lid versus Miloš Zeman – D-FENS Weblog
    http://dfens-cz.com/lid-versus-milos-zeman/
    Místní intelektuální elita se Zemanem na i na toaletním papíru to jistě ocení :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Se lhaním se to má podobně jako s alkoholem: když jednou začnete, nevíte pak, kdy přestat. Na základě svých bohatých zkušeností by nám o tom mohl udělat přednášku pan inženýr prezident.

ZÍDEK: Zeman a jeho historik. Nesprávně se odvolává na materiál Rataje | Názory | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...odvolava-na-material-rataje-1gj-/nazory.aspx?c=A160312_130212_ln_nazory_ELE
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PAULMUADDIB: Tak třeba pro mne jo :-)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ROFL, ty mluvis o alternativnich zdrojich?? :-D :-D :-D Pobavils :-D
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    PLANDAK: tys toho zářným příkladem. Se smiř!
    **a tyhle alternativní zdroje aka útočné zavirované stránky si strč víš kam.

**tak na to nesmíš zapomenout ....
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Tvoje tuseni je klasicky mimo a na tady si neco nastuduj. Jinak vas hojne pouzivany "argument"(cti totalni picovina) o tom ze kdo nema rad Zemana nezkousl jeho zvoleni uz neni ani usmevnej. To jste vazne tak mimo??? Odpovim si sam, jste....
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    PLANDAK: ... no ja nevim ktera cast naroda se nedokazala smirit s tim, ze je Milos i jejich prezident. Tusim vsak, ze jsou to prave priznivci Trautenberka, kteri nesnesou jiny nazor nez vlastni ... cokoli se vyrazne lisi je pak ruska propaganda.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: Milos je prosimte uplne mimo misu, ale tak ho chceme :))
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    KOCOURMIKES: Pockej co je prehnane? To ze sliboval ze bude sjednocovat narod misto toho ze by ho rozdeloval a nebo ze povazuje za vhodny vtip kecy o kalasnikovu? Jinak kdyz ho tak obhajujes, byl bys prosim tak laskavy a vysvetlil mi co je to ta "zahranicni politika prezidenta republiky" a od koho k ni ma mandat? Ptal jsem se Ovcacka a ten nedokazal odpovedet...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: to je prehnane trochu, zas tak vazne Milose lidi neberou, ale samozrejme podporuji ho.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Při svém zvolení se zapřísahal, že chce národ sjednocovat, nikoliv rozdělovat. Za pětadvacet let se žádnému domácímu politikovi nepodařilo lidi tak dokonale rozeštvat a stavět proti sobě se smrtelnou nenávistí. Ta paní učitelka, která se na blogu ptá, co má říkat svým studentům, když prezident veřejně lže, je vyděšená, že jí lidé vyhrožují smrtí.
    Ale to je dnes běžný slovník a móresy Zemanových příznivců. Příznivců člověka, který považuje za dobrý vtip, když veřejně prohlásí, že premiéra se lze zbavit kalašnikovem. Co to tady vlastně Zeman zavádí? A jak to, že ho nikdo z vlády a politiků nevolá k pořádku, vždyť žádný prezidentský systém tady přece nepanuje.

MACHALICKÁ: Zeman - prezident rozeštvávač. Poznáme, že se blíží malér? | Názory | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-zeman-prezident-rozestvavac-f0g-/nazory.aspx?c=A160406_224027_ln_nazory_sm
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MANFRED: Ta holka že je mladá? Vždyť jí je určitě přes třicet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam