• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT: Z dnešní prohlídky Pražského Hradu u příležitosti dne otevřených dveří.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAULMUADDIB: Ha - ha (ironicky smich)...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PREVIT: Plandak, Bursik, Plavec a Schapiro. Červené karty a trenky s sebou!
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK: jeste jsem pro klasicky rejpaly tohohle klubu zapomnel doplnit

Není to jen dojem a rešerše výroků. Přesvědčivě hovoří také průzkumy. Kdo nejvíc důvěřuje prezidentovi? Voliči KSČM, 79 procent. Kdo si nejvíc přeje, aby prezident kritizoval vládu a partaje? Voliči KSČM, 85 procent. Kdo nejmíň věří parlamentu a vládě? Voliči KSČM. A Evropské unii? Pochopitelně voliči KSČM, 17 procent. (Data agentury STEM z letošního roku.)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Miloš Zeman poděkoval ve středu v Jincích starostovi Josefu Hálovi (KSČM) za občanskou statečnost, která se projevila například tím, že byl duchovním otcem boje proti americkému radaru v Brdech. V Zemanových turné po krajích a okresech je to jen střípek do mozaiky, ale příznačný.

Miloš Zeman je totiž mluvčím komunistických voličů. Žádná jiná voličská skupina, a kdoví, jestli i vůbec nějaká významnější sociologická skupina, tolik nesouzní s jeho názory. Harmonie. To, co říká a dělá Zeman, rezonuje v postojích příznivců KSČM, a obráceně. Příznivci komunistů získali vlivného reprezentanta jejich mínění, prezident republiky zase své věrné publikum. To se skrze něj zbavuje pocitu zneuznání, nebo dokonce postlistopadového komplexu méněcennosti.

http://nazory.aktualne.cz/...ch-uz-jedou-volebni-kampan-komunist/r~31a206ba07c711e68ac7002590604f2e/
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    Další perla:
    Zeman ohlásil termín podzimních voleb, je ale chybný – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/401059-zeman-ohlasil-termin-podzimnich-voleb-je-ale-chybny.html
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: V pohode, kazdy ma svuj nazor. S tim problem nemam...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: cituj přesně, prosím :) AFAIK i to tvrzení i reakce byly jinak, než to popisuješ (= než to popisovala naše angažovaná média). A stejně mi to jako důkaz "proruského a pročínského směřování" přijde dost málo...

PLANDAK: ok, tvůj názor nemá s objektivitou nic společného :)
    Já zase pogažuju za bezpečnostní riziko zmrdy typu Plavce...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Ano souhlasim s tim ze kralovic a jeho hradni tym jsou bezpecnostni rizikem nasi zeme. Ale porad mi nedochazi co to ma mit spolecneho s objekivitou. Budes tak hodny a vysvetlis mi to prosim?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Jo aha takze kdyz Zeman tvrdil lidem z NATO "do oci" ze na Ukrajine nepusobi ruska vojska a byl u toho takovej sasek ze se mu verejne vysmali tak to znamena co??? :-D To mne zajima :-D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: sorry, ale pokud sem něco postneš bez komentáře, tak by default předpokládám, že s tím, co postuješ, souhlasíš...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Sorry, ale zacinam si myslet ze jsi hloupej. Je tohle klub o Zemanovi? Pisu nekde ze je to objektivni komentar? Nebo o co presne ti jde?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: zase to černobílé vidění? :)
    Ne všechno, co nepapouškuje oficiální propagandu, musí být hned jen a pouze "proputinovská propaganda" :)
    A zrovna na té Ukrajině to nebylo tak křišťálově jednoznačné, jak nám tvrdí oficiální pohádka
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: no tak vyčítat Hamplovi neobjektivitu (kterou nepopírám) a pak se vytasit s Plavcem, to mi přijde poněkud chucpe...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Hele udelej si poradek v tom kdo ti co vycita, za A jsem ti dal priklad jak jsi chtel a ani slovo(ne ze bys mne tim prekvapil) a za B jsem jenom poznamenal ze tam mel ocividne narvano a ze objektivni opravdu neni :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: Plavec? A ty mně budeš vyčítat Hampla? :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ALCATOR: ok jinak nechce se mi dohledavat videozaznam

Pak je tu ta slavná diskuze, kde se pan prezident zajímá o názory a problémy občanů. Když je Zemanovi položen dotaz na jeho vztah k Rusku a Číně, odpoví (jako ostatně pokaždé, pravděpodobně se tyhle odpovědi naučil už dlouho dopředu) ohraným argumentem o britské královně (která vyvěšuje vlajky na počest představitelů všech zemí) či americkém prezidentovi. Bohužel jsme nikdy z žádné země neslyšeli, že by byli lidé s jiným názorem zatýkáni nebo že by někdo posílal kontroly do budov, kde jsou vyvěšeny tibetské vlajky.

Beroun: Zeman má k demokratické diskuzi daleko. Opačný názor neunese | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/beroun-zeman-ma-k-demokraticke-diskuzi-daleko-opacny-nazor-neunese/
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Jeden priklad byl napriklad na summitu NATO kdy se ho myslim Bildt po jeho papouskovani Putinovy propagandy o Ukrajine zeptal jestli ma ceska republika tajne sluzby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam