• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIOBOID: prosimte Zemanova cinska socanska klika z toho ma solidni prasule (ikdyz je to jinak celkove zanedbatelny objem obchodu), Zeman metal zcela jiste stahnul kvůli Dalajlamovi.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak:
    Středa 19.10. Sobotka podepisuje seznam
    Pátek 21.10. Herman v TV obviňuje Zemana, ohání se svědky, hraje to na emoce, na otázku, zda nepodělává diplomatickou linii, reaguje vlastně že jo, ale on je demokratickej borec, že se tak rozhodl, fakoff Čína, komunisti, a hlavně na konci dostal otázku, jak ví, že Brady na seznamu není, tak prý ze sdělovacích prostředků od Sobotkova podpisu
    Neděle 23.10. Přílet Bradyho, připravení novináři, tiskovka, Herman ukazuje sms od Forejta, že Brady nedostane nic ze čtvrtka 20.10. 18:06

Pŕedpokládám, že sms od Forejta je pravá a předpokládám, že mu ji asi Forejt sám od sebe ve čt večer neposlal, že to je odpověď na dotaz, jestli ano či ne.
    Takže 20. Herman ví, že strýček ocenění nedostane, přímo sms od Forejta.
    21. v televizi zalže, že info o tom má ze sdělovacích prostředků.
    23. nechá přesto strýčka přiletět, když 3 dny ví, že účel jeho cesty pominul, aby ho týden vláčeli a vystavovali jako opičku. (Imho pán sympaťák)

Jinak z toho rozhovoru v ČT jsem odvodil, že Herman měl přímej kontakt na Forejta a zřejmě i korektní vztahy s ním (neformální), proto se kroutil jak had, když se ho redaktor v pátek ptal, komu dával z Hradu vědět, že přijme Dalajlámu "ofiko". No a o dva dny později už ho propálil, protože kolo se roztočilo a bylo potřeba každého náznaku špíny, domluvené natáčení, medaile, shromáždění, rozhovory, brífinky :-) voliči knížete z řad umělců, bývalý mluvčí Kalouska Gazdík s čuchem volebního potenciálu 5%+ v nadcházejících volbách do PS, tak zvedá Kalouskův upadnuvší prapor "pravda a láska", agent Sázkař a samozřejmě i neúnavní proukrajinští aktivisté, ti všichni vycítili, že je správný čas do toho pořádně šlápnout, rok uteče jako voda....

Když jsem dnes poslouchal Chovance, jak pohoršeně mluvil o tom, jak měli na Vládě ústní dohodu a všichni ji dva roky dodržovali, tak jsem si s úsměvem vzpomněl na jinou dohodu, na Hradě s Haškem, Škromachem, Zimolou....že o schůzce nebude nikdo mluvit :-) ale člověk chápe, že odříznul nějakou větev, která spadla na zem a on sám se díky tomu dostal až skoro k těm nejsladším jablkům na špičce stromu, ale co z tohodle všeho získá(-l) Herman? Podělal svý kolegy z Vlády, zas ukázal, co jsou černoprdelníci za partnery, a voliči? Pro Karly je jen figurka, která zas posunula jejich věc o kousek blíž k vysněnému cíli, ale nic zásadního.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: to je takový kostrbatý... On u toho byl, ale neslyšel, protože neposlouchal.
    Jisté je jedno, zatímco oba ministři se odpovědi na otázku, jestli to Zeman řekl, vyhnuli, jednoznačně se k tomu coby další svědek vyjádřil Ovčáček.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: :-) aha, tos pochopil z toho mýho příspěvku?

Jinak:
    Oba svědci (Mládek i Ťok) potvrdili, že žádné vydírání neslyšeli, tzn potopili Hermanovo tvrzení, že "slyšelo to více lidí, ano, dokonce 2 členové vlády".
    Ano, můžeme se bavit o tom, že to, že to nikdo neslyšel, ikdyž se tím jeden oháněl, nemusí znamenat, že se to nestalo, nebo že všichni kolem ministra Hermana lžou, jen on mluví čistou pravdu, dokonce lhali i další dva ministři dneska v přímáku na dvou televizích kvůli jiné záležitosti.....
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIOBOID: teoreticky si to mohl Herman vymyslet, ale jestli veris spis Zemanovi tak lol.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: leccos z toho, co uvádíš, jsem vůbec nezaznamenal. Doplnil bys svůj post o odkazy na příslušné zveřejněné maily a konverzace?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    pamatujete si Zemanovu operaci Olovo? Vetsina informovanych a slusnych lidi veri vice Hermanovi nez Zemanovi (ještě po tom vsem) a zejména jeho vazbam na prasivou a zanedbatelnou Tvrdikovu Cinu. Nebo ne? Zeman ho sice "nevydiral", ale zcela pravdepodobne mu řekl ze metal nedostane když se setka oficialne s Dalajlamou.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ARCAK: Nejen navrhl, ale průběžně informoval strýčka o stavu (viz zveřejněný email ze září), dotazoval se Forejta na stav (další zveřejněná korespondence sms, kde ukazoval odpověď), plakání do médií, že strýček nedostal, vláčení strýčka všude, kde byly zapnuté kamery, vůbec ten přílet, kdy on osobně věděl, že vyznamenání nedostane, ale že ho využijou jako maňáska k vnitropolitickejm tyjátrum atd.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BIOBOID: Tak ono to tak chodí, sám jsem stejnou akci, teda zařizovat někomu ocenění (za vyjímečný čin) z pozice rodinnýho příslušníka zažil, zprvu mi to přišlo blivný, ale když jsem viděl, že jinak po tom ani kocour nemňoukne, nic jinýho nezbejvá (a teda dal jsem to na první dobrou, a to nejsem lidovec). Akorát jsem to přímo nenavrhoval, to už mi přišlo moc ekl.
    Když se to očistí od toho čehosi, co se na to připlesklo, tak mi z toho furt vychází jedno zpopularizování (v dobrém smyslu) člověka, kterej si to zaslouží, čímž myslím ..plus holt ta hromada čehosi, která se dá na základě toho, jak to kdo chce vidět a hlavně využít vidět značně flexibilně v rozmezí růže-hovno. Nejlíp si s tim se všim poradil Bureš, kdo umí, umí :-)
    Vítězem lovu na Zemana není rozbouřená ulice, ale paradoxně jeho spojenec Babiš | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...-lovu-na-zemana-neni-rozbourena-ulice-ale-paradoxne-jeho-spojenec-babis.html
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: Ne, není. Tys psal, že je Zeman hlavní viník toho, že se snažil hasit diplomatický požár. Na to já reagoval, že je to lež, protože je viněn z něčeho jiného. Ono by pro Zemana patrně nebylo těžké veřejně upozornit na to, že Herman porušuje nějakou údajnou vládní dohodu, kterou se vláda patrně moc nechlubila, že?
    Můžeš mi říct, co ti svědci potvrdili?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: Ne. Přinejmenším Mládek konstatoval, že to neslyšel, ale že to klidně zaznít mohlo. Rozhodně nepotvrdil, že k tomu nedošlo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: No a tys mi psal, že lžu, protože Zeman Hermana vydíral a sám se k tomu přiznal.
    Takže summary: nepřiznal se nikdo, naopak od začátku tvrdí, že k žádnému vydírání nedošlo, a svědci to také potvrdili, je to tak?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: a v čem přesně spočívá ta velká až přehnaná angažovanost pana Hermana? Zaznamenal jsem pouze, že Bradyho navrhl. A pak že zveřejnil informace o vydírání.

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KOCOURMIKES: To je důkaz o tom, že o něm Zeman uvažoval a pak to skrečnul, ne, že vyhrožoval Hermanovi...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ARCAK: Spíš je naivní proto, že si myslel, že ústní dohody se svými partnery ve Vládě se nemusí dodržovat... Jsem zvědav, jestli slabost Sobotky v kombinaci s jeho nyní nabytou image dobrosrdečného mučedníka, co se postavil samotné Číně a zlému Zemanovi, ho zachrání od odvolání z funkce...
    A osobně vidím velkou až přehnanou angažovanost pana Hermana ve věci udělení vyznamenání svému strýčkovi....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    jo ještě je tu jedna Forejtova linie, když tvrdí, že nikoho z vyznamenaných telefonicky neinformoval, což popírají další lidi.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIOBOID: No tak dukaz ze to hovado Zeman udelal je prece ze volali z Hradu Bradymu ze dostane metal.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: Co jsem postřehl, tak Hrad drží dvě linie, jednu, že o to Hermana žádal, nicméně nemá to nic společného s Bradym a druhou, že Zeman nic takového nevyslovil.

Babiš: Zeman popřel souvislost neudělení vyznamenání s dalajlamou - Deník.cz
    http://www.denik.cz/...abis-zeman-poprel-souvislost-neudeleni-vyznamenani-s-dalajlamou-20161022.html

Ovčáček: Ministr Herman zásobuje média zkazkami. Ať jmenuje svědky, jestli se nebojí skandálu | Domácí zprávy
    http://zpravy.rozhlas.cz/...buje-media-zkazkami-at-jmenuje-svedky-jestli-se-neboji-skandalu--1662111
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: Já chápu, že Herman je podobné slovo jako Zeman, ale pokud je mi známo (a logika posloupnosti událostí to potvrzuje), tak Hrad dosud nic takového nepotvrdil, ba dokonce drží linii, že škrtnutí ze seznamu nemá s Dalajlámou nic společného.
    Máš někde odkaz? Asi mě to nějak minulo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam