• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    [Poslanecká sněmovna] "podporuje účinné pokračování dialogu mezi Jeho Svatostí dalajlámou a představiteli Čínské lidové republiky. Řešení situace v Tibetu by mělo vycházet ze závěrů tohoto dialogu,"

pro tento bod hlasovalo 105 poslanců, mezi nimi Bohuslav Sobotka, Lubomír Zaorálek a Jan Hamáček...

https://www.facebook.com/j.zlatuska/posts/658891957623682
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ARCAK: Jasný, taky mi tam toho hodně chybělo. Třeba "poctivost", opravdová čistá poctivost, upřímnost, že chce z lidí dostat to nejlepší a tak. A Veselovský nebyl vůc konfrontační, se podívej, jak Drtinová grilovala Pažouta...
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: Trefuje... to jako když roztřeseným hlasem pronášel, že omluva je slušnost?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    A jde to i bez koblihy
    Vítězem lovu na Zemana není rozbouřená ulice, ale paradoxně jeho spojenec Babiš | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...-lovu-na-zemana-neni-rozbourena-ulice-ale-paradoxne-jeho-spojenec-babis.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUB: Dlouho jsem se takhle nepobavil.
    Začít rozhovor otázkou "Lžete?", 25 minut se snažit o knouckout a soupeř z toho rohu vždycky utíká a ještě trefuje......
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    DIVER: tak to je dobrý, já jsem se bál, aby to nebyla tahle ženská:

„Pane prezidente, mám obavy z pražského Majdanu. Proto vás za sebe a mnoho mých známým prosím: kandidujte znovu,“ prohlásila jedna z účastnic mítinku.
    DIVER
    DIVER --- ---
    CHORCHEOS: nesmí nosit batoh, PET lahev, být homosexalistický, ekologista a nesmí jíst francouzský sýry. co si jen tak na první dobrou vybavuju... :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LONESTAR: docela by mě zajímalo, koho myslí Jakl tím "normálním českým člověkem", jestli to má být třeba ten normalizační ideál venkovského člověka se zdravým selským rozumem nebo koho?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Na dotaz jednoho z obyvatel Orlové, proč neudělil vyznamenání Jiřímu Bradymu, prezident odpověděl: „Odpověď je velmi prostá. Neudělil jsem státní vyznamenání panu Bradymu ze stejných důvodů, proč mu je neudělil přede mnou ani Václav Havel, ani Václav Klaus.“
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Kašli na to. To asi není jenom ve vedení.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: co?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Přešlapni si stojíš si na vedení
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: A tim myslíš co konkrétně?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: Ktery hlasa Ovcacek, potazmo Zeman.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: Forejt nepopřel, že Bradymu do Kanady volal.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Které?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Forejt někde někdy tvrdil, že mu nevolal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam