• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PREVIT: Třeba Santiago de Chile někdy kolem roku 1996 nebo Velikonoční ostrovy. Tam spolu s Vondrou vypadali hodně "upracovaně".
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PREVIT: To je známá věc, že se Francouzská revoluce nikdy nestala. Nebo snad máš internetové odkazy na tehdejší tweety, a fotky od očitých svědků? Tak vidíš...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    COWBOY: Nějaké fotky, odkazy? Takovýhle kecy nemaj cenu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    „Páter Halík by už opravdu měl přestat naslouchat hlasům z pekla,“ reagoval na Halíkova slova Ovčáček.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    COWBOY:
    Samozřejmě,viz slavná storka z Rybárny anebo celá delegace na kaši apod.
    O tom ses ale v mainstreamu nedočet protože v jistý době v TV při rozhovoru na dotaz moderátora ohledně český politiky stačilo odpovědět že ten jedinej kandidát na prezidenta je už docela nuda a rok jsi měl na ČTčku totální utrum,viz např. nebožtík Sahula :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TALPENNY: No co si pamatuji a co jsem slyšel z vyprávění, tak Havel se taky uměl ztriskat pod obraz. A to i na zahraničních cestách.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    tou hlaskou o pobihajicim teroristovi se definitivne znemoznil
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Báječný,dojatě vzpomínám mj. "uadau huezd a pvuhů" od Vlastičky.
    Každopádně je užitečný vědět že jinak poměrně soudně se tvářící učitel ze ZŠ v Modřanech obdivuje americký velvyslance
    (teda mimo jiný se mu nevědomky poved výbornej vtip když prohlásil že něco jako vrávorání nad klenotama by se za Havla stát nemohlo:))
    Zajímalo by mě jestli si tyhle figury i jen minimálně uvědomujou že tyhle hrůzný servilní odrhovačky,vyjádření,petice apod. kdejakýho vola Milošovi VELMI pomohly.
    Teda kromě nemožnosti jeho protivníka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK:
    To dost záleží na tom kdo by tam měl eventuelně sedět místo něj,já s tim co řekl souhlasim každopádně už teďka :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: On se někdo, kdo tyhle zjevy vytěsní, vyskytne, aby těm, kdo prosazovali přímou volbu v iluzi že se jim tam tak povede kličkou mimo parlament narvat nějakýho krasoducha, taky znechutil život. Jirka se blíží.....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PLANDAK: to sedí, musí se hodně snažit, aby tu republiku dokonale odrážel jako takovou :))
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: jestli znovu vyhraje tak budu souhlasit s tim co rekl

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: kdyby se rozhod nekandidovat, tak to nejspíš za něj vezme Klaus. Od těch nám pomůže už jen zubatá.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK:
    Aby ses nedivil,pokud bude kandidovat má to celkem pravděpodobně předem vyhraný nemluvě o exotech co tam můžou přistát místo nej-u některejch si nejsem úplně jistej jestli by byli to pravý ořechový,namátkou
    zatim poslední trumf antiZeman kliky s minulostí něco ála "lepší" vesklák co si zřejmě zadal s aparáčiky víc než je zdrávo plus Pospíšil,Stropnický apod. ,o dream teamu Škromach,Halík,Kohout anebo Okamura nemluvě :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: ale kdepak, prezident prece jenom dokonale odrazi celkove republiku jako takovou nebo ne? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Tak snad uz jenom rok s timhle exotem

MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Je rafinovanej, ví, že pokud ho budou podporovat nemá šanci :-).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Tak to je konečná,tímto výrokem na adresu božského Karla (toho druhýho) přišel odhaduju tak o polovinu případnýho elektorátu :D
    Přemejšlim kdo bude kromě Zeleného Matěje kandidovat dál-odhaduju že to brzy ohlásí Kristelová anebo třeba Quentin Kokta.
    DIVER
    DIVER --- ---
    Jiří Ovčáček
    19 hod ·

jsem zass zustal sam .. dobrdele v"anoce :/ :( ... to soufur t slova žesem tvuj vyceprzident ... HOVNO !!! nechamně vož Rat sam otnýho... koktta mu dělam celLERJ ROK A VON SENA mš vyserERE""!!! dohajzl u :"( hlvaně že imr vere malzli toto kreten mInaře a hazja ruskího ! DOPIČE JÁ TADI ŽDŘU NEJ VÍC VOLE !!! a teť tu chlastam nad rbaramborovim salát em z teska SEM SÁM!!! UŽ NATEB E SERU TI KUNDO PREZEDITEN Ská!§ !!!! iýž ti deBYLA DĚLad nedudu!!! durprič!!! :( :( :!( forejt tady fetuke ad ostane velvislancE A JASEM Na štšděrej večer assaam jak PÍÍÍČA A TI SE PELEšííš s tou kraaavou IVANou cio tti jen zKAKAZUJe chlasta§t!!! kurwo!!! bože můúúj jak mi chib íš : ( :( (:( jja cci k toě ja ýžuž budu hodnej :( (( a vi hovada oco ně sleduuujete vi" ja VIMŽ E SEM Vjam pros smícj. se,ěmějici se bestie češi HAIJDRICH MĚL PRAVDU!! Já chchi na hrad za tebou nilošku :/ :/ _( :( chišiš... mi. ..
    DIVER
    DIVER --- ---
    Jiří Ovčáček
    21 min ·

A máme tu Vánoce. Čas dávání i braní. A proto jsem si pro vás, moji věrní fanoušci, připravil malý dárek. Je to pexeso s panem prezidentem. Kancelář prezidenta republiky ho vydává v souvislosti s připravovaným zákonem o hanobení prezidenta. Hrou pexesa se naučíte, co příští rok neříkat, abyste nešli do vězení. Veselé Vánoce!

(Tiskněte oboustranně a následně stříhejte podle obrázků s panem prezidentem; na pozadí je připravený vzor s docela maličkými kundičkami).

Pexeso s panem prezidentem
    https://www.scribd.com/document/334980002/Pexeso-s-panem-prezidentem
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    A...
    Stropnický nevyloučil, že bude kandidovat na prezidenta. Chce Česko udržet na Západě | info.cz
    http://www.info.cz/...yloucil-ze-bude-kandidovat-na-prezidenta-chce-cesko-udrzet-na-zapade-1908.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam