• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PREVIT: To je známá věc, že se Francouzská revoluce nikdy nestala. Nebo snad máš internetové odkazy na tehdejší tweety, a fotky od očitých svědků? Tak vidíš...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    COWBOY: Nějaké fotky, odkazy? Takovýhle kecy nemaj cenu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    „Páter Halík by už opravdu měl přestat naslouchat hlasům z pekla,“ reagoval na Halíkova slova Ovčáček.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    COWBOY:
    Samozřejmě,viz slavná storka z Rybárny anebo celá delegace na kaši apod.
    O tom ses ale v mainstreamu nedočet protože v jistý době v TV při rozhovoru na dotaz moderátora ohledně český politiky stačilo odpovědět že ten jedinej kandidát na prezidenta je už docela nuda a rok jsi měl na ČTčku totální utrum,viz např. nebožtík Sahula :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TALPENNY: No co si pamatuji a co jsem slyšel z vyprávění, tak Havel se taky uměl ztriskat pod obraz. A to i na zahraničních cestách.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    tou hlaskou o pobihajicim teroristovi se definitivne znemoznil
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Báječný,dojatě vzpomínám mj. "uadau huezd a pvuhů" od Vlastičky.
    Každopádně je užitečný vědět že jinak poměrně soudně se tvářící učitel ze ZŠ v Modřanech obdivuje americký velvyslance
    (teda mimo jiný se mu nevědomky poved výbornej vtip když prohlásil že něco jako vrávorání nad klenotama by se za Havla stát nemohlo:))
    Zajímalo by mě jestli si tyhle figury i jen minimálně uvědomujou že tyhle hrůzný servilní odrhovačky,vyjádření,petice apod. kdejakýho vola Milošovi VELMI pomohly.
    Teda kromě nemožnosti jeho protivníka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK:
    To dost záleží na tom kdo by tam měl eventuelně sedět místo něj,já s tim co řekl souhlasim každopádně už teďka :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: On se někdo, kdo tyhle zjevy vytěsní, vyskytne, aby těm, kdo prosazovali přímou volbu v iluzi že se jim tam tak povede kličkou mimo parlament narvat nějakýho krasoducha, taky znechutil život. Jirka se blíží.....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PLANDAK: to sedí, musí se hodně snažit, aby tu republiku dokonale odrážel jako takovou :))
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: jestli znovu vyhraje tak budu souhlasit s tim co rekl

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: kdyby se rozhod nekandidovat, tak to nejspíš za něj vezme Klaus. Od těch nám pomůže už jen zubatá.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK:
    Aby ses nedivil,pokud bude kandidovat má to celkem pravděpodobně předem vyhraný nemluvě o exotech co tam můžou přistát místo nej-u některejch si nejsem úplně jistej jestli by byli to pravý ořechový,namátkou
    zatim poslední trumf antiZeman kliky s minulostí něco ála "lepší" vesklák co si zřejmě zadal s aparáčiky víc než je zdrávo plus Pospíšil,Stropnický apod. ,o dream teamu Škromach,Halík,Kohout anebo Okamura nemluvě :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: ale kdepak, prezident prece jenom dokonale odrazi celkove republiku jako takovou nebo ne? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Tak snad uz jenom rok s timhle exotem

MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Je rafinovanej, ví, že pokud ho budou podporovat nemá šanci :-).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED:
    Tak to je konečná,tímto výrokem na adresu božského Karla (toho druhýho) přišel odhaduju tak o polovinu případnýho elektorátu :D
    Přemejšlim kdo bude kromě Zeleného Matěje kandidovat dál-odhaduju že to brzy ohlásí Kristelová anebo třeba Quentin Kokta.
    DIVER
    DIVER --- ---
    Jiří Ovčáček
    19 hod ·

jsem zass zustal sam .. dobrdele v"anoce :/ :( ... to soufur t slova žesem tvuj vyceprzident ... HOVNO !!! nechamně vož Rat sam otnýho... koktta mu dělam celLERJ ROK A VON SENA mš vyserERE""!!! dohajzl u :"( hlvaně že imr vere malzli toto kreten mInaře a hazja ruskího ! DOPIČE JÁ TADI ŽDŘU NEJ VÍC VOLE !!! a teť tu chlastam nad rbaramborovim salát em z teska SEM SÁM!!! UŽ NATEB E SERU TI KUNDO PREZEDITEN Ská!§ !!!! iýž ti deBYLA DĚLad nedudu!!! durprič!!! :( :( :!( forejt tady fetuke ad ostane velvislancE A JASEM Na štšděrej večer assaam jak PÍÍÍČA A TI SE PELEšííš s tou kraaavou IVANou cio tti jen zKAKAZUJe chlasta§t!!! kurwo!!! bože můúúj jak mi chib íš : ( :( (:( jja cci k toě ja ýžuž budu hodnej :( (( a vi hovada oco ně sleduuujete vi" ja VIMŽ E SEM Vjam pros smícj. se,ěmějici se bestie češi HAIJDRICH MĚL PRAVDU!! Já chchi na hrad za tebou nilošku :/ :/ _( :( chišiš... mi. ..
    DIVER
    DIVER --- ---
    Jiří Ovčáček
    21 min ·

A máme tu Vánoce. Čas dávání i braní. A proto jsem si pro vás, moji věrní fanoušci, připravil malý dárek. Je to pexeso s panem prezidentem. Kancelář prezidenta republiky ho vydává v souvislosti s připravovaným zákonem o hanobení prezidenta. Hrou pexesa se naučíte, co příští rok neříkat, abyste nešli do vězení. Veselé Vánoce!

(Tiskněte oboustranně a následně stříhejte podle obrázků s panem prezidentem; na pozadí je připravený vzor s docela maličkými kundičkami).

Pexeso s panem prezidentem
    https://www.scribd.com/document/334980002/Pexeso-s-panem-prezidentem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam