• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mynář má slušnou žíni...
    asi je charismatickej :-)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    at zije mir
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Ušetřená práce se změnou názvu.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    KEMAL: mno, koně se odjakživa před handlem dopovali arsenem, aby se jim zaleskla srst a získali jiskru v oku...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Dneska byl Zeman každopádně v lepší formě. Že by to úplně stačilo na Drahoše si nemyslím, ale oproti té Primě nebe a dudy. Ať už mu dali cokoliv, chci to taky! :D
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Každopádně Zeman včera totálně bez koulí. Což mě docela zklamalo, čekal jsem větší show. Je vidět, že na to už nemá. Což je za mě jedině dobře.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jiste, bez lidi by to bylo lepsi. Ale vsichni vime, ze toto je format ktery vyhovuje prave Zemanovi.
    DUB
    DUB --- ---
    PAULMUADDIB: je to mozny, imho bez tech lidi by to bylo vic relevantnejsi
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DUB: Drahošovi příznivci hodně bučeli, když mluvil o islámských radikálech v Bataclanu a o muslimských imigrantech.
    DUB
    DUB --- ---
    PAULMUADDIB: kdyz mluvil Drahos, slysel sem vykriky typu "mas falesny brejle", kdyz mluvil Zeman priznivci Drahose nic takovyho nervali, pustim si to ale jeste jednou, ale takovej pocit sem z toho mel. po tom co domluvili tak oba tabory rvali tak nejak stejne s tim souhlasim, ale Zemanovi volici mi prisli vic nevychovany a ztotoznuju se s nazorem, ze to vypadalo jako kdyz sli na fotbal, obe strany
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PAULMUADDIB: Nebylo, protoze Zeman byl prerusovan mnohem mene.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    JAKKILLER: Pokud by člověk měl kritické myšlení, musel by vidět, že uřvanost a buranství obou táborů bylo naprosto stejné.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ackoliv nefandim nijak zasadne Drahosovi(radeji bych nekoho jineho), tak tohle je krasne nastavene zrcadlo ceske spolecnosti.

Prvni a druhe kolo nebyl zadny duel, nybrz monolog prezidenta.
    Zeman se v tom druhem duelu zdal silnejsi jedine diky tomu, ze tam mel bandu urvanych fandu, kteri si debatu pletou s fotbalem. Argumentacne nevyhral.

Jediny skutecny vysledek nakonec je, ze Zeman a spol. umoznili politicke kulture klesnout na uroven venkovskych hospod.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KYN: .ja navrhuji aby v ramci fair-play nejdrive uvhazeci ubehli 1500m a ten ktery to prezije muze klidne sedet na zidli...
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    KYN: morální flexibilita fpraxi

KYN
    KYN --- ---
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    OTAVA: ted teda neni uplne jasne, na co si vlastne stezujes. Z tveho usklebku jsem vyrozumel, ze ruske a cinske investice jsou "zavadne" a tudiz ze ty francouzske ci nemecke jsou tedy mnohem lepsi. ... a misto solidni odpovedi dostavam informaci, ze vlastne jakekoli jsou spatne .... oh wait, tak na co si vlastne stezujes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam