• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: konstruktivní mi přijde nevolit Okamuru, Zemana atd. Pokud Tě nějaké problémy pálí, svěř se, abychom věděli také něco o Tvých názorech
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DAJVEX: jasne pokud nekdo poukaze na realne problemy hodime ho do pytle s okamurovci,to je hodne konstruktivni... mel by sis vymazat to slovo "nektere" pak budes bliz realite :-)
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    LINKOS: Jestli nepoznáš kdo má kolik áček tak si kup lepší monitor, ideálně barevnej.
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: a abych Ti dal v něčem za pravdu, skutečně, v německu lze některé zboží koupit levněji než u nás, ale nejsem si jistý tím, že by mě zrovna tohle mělo nějak přesvědčit o tom, že je to fujky fuj ošklivý nepěkná věc, kvůli které se nevyspím, a půjdu volit Okamuru, aby nás vyhrabal z té prohnilé evropské unie
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: Určitě máš své rozbory dostatečně podložené, viď. :-) Poněkud zaujaté a neobjektivní myslím :-) A na to, že jsi ve své posledním příspěvku sdělil, že je Ti jedno co s námi do budoucna bude, si poněkud příliš zakládáš na tom aby o tom všichni věděli.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DAJVEX: ono tezko pausalizovat prostredi v eu. Napriklad nemuzes srovnavat nemecko a polsko,kde si urednik rikal o uplatek jen aby se s tebou bavil. To cesky uz je lepsi aspon v tom,ze si rekne o uplatek aby ti to pridelil... :-)
    On pokud by velky bysnis neplatil tak aby lidi meli jen na najem a chleba tak by byl jiste popularnejsi :-). Ale nutno poznamenat ze mnoho zahranicim vlasnenych firem tahne platy nahoru,treba skoda,ale na druhou stranu tam lidi delaji hluboko pod platy materske firmy a i minimalni mzdy pubodni zeme,za coz navic maji vyrobky drazsi,nez se prodávají v nemecku. Treba skodovka prodava auta u nemecku levneji nez v cr, pri naprosto rozdilnym mzdach.
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: myslím dost zjednodušující vidění problému... velký byznys je pravda nepříliš populární, zvlášť u lidí kteří musí vydělávat tím, že někde makaj aby měli na nájem a na chleba. Ale mně osobně pořád přijde férovější podnikatelské prostředí v EU než v rusku. Třeba se pletu, ale jsem o tom skálopevně přesvědčen.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DAJVEX: dobre vynechme to,ze neni poznak kdo ma kolik acek. Hele je ti jasny,ze rating vice mene moc nerika? Tydle agentury to maji jen jako nezavazny nazor,aspon to tvrdili kdyz se resilo jak muze vyhlasit krach banka s nekolika ackama...
    Nase kolonialni postaveni vuci nekolika zapadnim zemin neni vyhra a kdyz jsem teda v diskuzi Milose,tak je fajn pripomenout,ze on vesele je sem tahal,stejne jako sem ted tada investice cinske. Je smesne bat se odchodu z eu,ze by nas pak dojilo rusko,kdyz ted nas stejne doji zapadni firmy.
    GORG
    GORG --- ---
    CHORCHEOS: já jsem to taky viděl bez těch vysvětlivek... teď tam jsou, divné....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: aha, to vysvětlení tam krom těch barviček ovšem je, všechno je to tak jak to máš rád. Tak se měj.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: ne, to já si neuvědomuji, tak povídej...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    jinak uvedomujete si,ze nebyt Syrske valky,suchu a nasledne migracni krizy zeman by se nejspis mohl rozloucit s druhym obdobim... Byl ty to ten opilecky buran,co se ozral u korunovacnich klenotu,urazil kde koho, pral smrt abstinentum a vegetarianum, se svou oveckou marne hledal jakysi clanek, lezl do zadku cinanum, byl zprostej v radiu,cim se pak vsichni bali pustit ho v primem prenosu...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CHORCHEOS: nejsem barvoslepi,jen je fajn kdyz je tam krom ruzne barevnych zemi i nejake vysvetleni,ja tam mam jen cerny ctverecek bez popisu. Jinak ratingove hodnoceni zemi,bank atd. nebudu radeji komentovat...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GORG: vskutku relativně, proto Drahoš získal v zahraničí cca 85%
    GORG
    GORG --- ---
    PAD: Je to alespon, co jsem videl po internetech. Cisla k tomu nereknu, ale zrejme nejak vyhovuje podobne pulce populace jako tady v ČR ve vecech, ktery Zeman resi. Za tu "rebelii", co tu V4 predvadi.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: Jedná se o ratingové hodnocení zemí agentury Standard & Poor's, pokud jsi barvoslepý, pak se ti omlouvám.
    PAD
    PAD --- ---
    GORG: to je zajimave! s kym jsi tak mluvil? kde to bylo? ja se s tim nesetkal, ale je fakt, ze kdyz uz jsem se o ceske politice s nekym bavil, tak si porad myslel/a, ze u nas je prezidentem havel ...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CHORCHEOS: vidim jen barvicky a cerne pole...
    GORG
    GORG --- ---
    SEOMAN: No zajimavy ale je, jak mezi lidmi je Zeman v zahranici relativne popularni. Samozrejme jde o ty, kteri nemaji nadsenecke postoje z nucene imigrace apod. Podobne kolem kritiky EU. Ti nam ho zavidi resp. celou V4 a jeji postoje v tomhle smeru.
    Podobne tomu bylo s Klausem.
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: Rating je posouzení, je-li v tom daném státu dostatečně důvěryhodné prostředí pro investice a je-li stát schopen dostát svým závazkům. Odráží se v tom stav ekonomiky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam