• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: " za mesic " mas vsechno.. resp. kdyz tam ses mezi prvnima tak mas .. bo je tam este misto na domky kterej proste MUSIS mit .. Trioni nato mrdaj takze sou mapy zasrany nepouzivanejma zahradama takze si postavis hovno a ne domek tudiz si vypestujes hovno.. neudelas si lepsi brneni bo lvl 40+ uz potrebujes veci keresi muzes dat akorad tak do domecku .. Ano ano .. ve si muzes kupovat v aukci.. takze akorad tak muzes pustit boota .. a pak si to koupit .. ne fuj shit Trion at dou stouhle alfou a nasledne betou dohajzlu nechapu cotam budou ty lidi v bete delat .. leda tak se venovat zasranymu pvp ale nevim nevim bo staci rozdil dvou lvl a 50 te na 48 da na jednu az dve rany to pvp jetam hodne velkej shit ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak.. dochazim k zaveru ze veci curaci nez Trion Worlds snad uz nejsou.. po lvl 39 no uz i driv se na naky alfatest muze clovek smele vysrat.. totalni zklamani a muzu si akorat nadavat zesem vyhodil 3800 z okna..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak je potreba pochopit, ze ta hra neni planovana na "za mesic mam vsechno" .. pokud ma drzet hrace alespon pulku tak dlouho co wowko a ja doufam ze bude, tak je to hra na 5 let postupneho vyvoje ....
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem si koupil planek na traktor... to nepostavim nikdy lol na aukci ty veci nanej sou desive predrazene a hadam zese budou urcite dat pestovat jen na zahradce a tezit jen s hajlvl miningem.. :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak.. des .. stou tezbou zeleza atd.. veskery spawny tezce kempeny .. vjakoukoliv hodinu zacina me to pekne srat.. JInak ty new questy co rusaci nemaji sou daily .. pekny akorad sou zato penizky a jestesem nenasel cose zane da koupit ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak 31 po trech dnech hrani hm.. nato ze je levelcap 50 hm... ale po 40 to prej jde pomaleji.. Tak sem si chtel upgradnout to brneni z lvl 24 na lvl 30 a masakr .. v rusku sem si ten set na lvl 30 koupil za par goldu asi tak 10-15 celej hmm tady ikdyz je tu takova halda lidi.. tak necelej set asi bez dvou veci 27 goldu mi jebne si to radeji docraftim teda horsi je to z vecma nato ty moc nepadaji hlavne to archeum.. Jinak sem v tom prvnim meste na prvni pvp mape a koukam sou tu i nake questy co v rusku nebyli.. takze zmena :) aspon v necem seto tu trosku lisi.. Teda sem zvedavej jestli na ostrem budu mit aspon svoji zahradku v domecek ani moc nedoufam to bude bitka vo fleky...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Njn sem trosku trhlej no.... mno za ty kacky mas uz Trion 3 mesice no..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: ses ropnej magnat?
    135E je predplatny na rok u velky vetsiny her ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Trion je leda tak sracka !

The gods have disconned you ! Check your network status and read any recent alerts.

a nejde stim udelat nic lognu popojdu a bum.. lognu chci vykouzlit peta a bum.. po sestem padu uz me to zacina fak srat je to horsi jak vtom zasranym rusku tam sem to hral taky solo ale nestalo me to 4k a nepadalo to..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: 135E
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    copak to stalo v kc?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak.. zatim parada laboury se restujou i offlajn tak si muzu vklidu craftit .. ale je tu STRASNE moc lidi , sileny i v low lokacich takze ty respawny veci sou vcelku obsazena nejlepci sou ty pk 36 lvl a harvesti si tu mapu pro lvl 7 :))) Po 5ti lvlech dostava clobik darky coz je fain kdyz na 15 lvl dostanes treba bojoveho peta lbl 30 dost pomaha .. na lvl 20 sem dostal moc hezke fialove zbrane , parada na 25 dostanu zase glider :) vcelku bych ale rekl ze tu mobky nakladaj vic jak v rusku.. ale moznasemi to jen zda no..
    TOMISLAV
    TOMISLAV --- ---
    TAJEN: jsem věděl že neodoláš :D tak pak napiš dojmy ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: TAK ! A dese testovat.. koupil sem tu alfu :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak podarilo se mi najit klan http://znamenilva.cz maj tam na webu i lepci kalkulator s prelozenejme skilama co kerej dela :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ocovidne nakej tank bo ma 20 200 hp :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hm koukam na twitch na nekoho co ma lvl 55 !!! vzhledem ktomu zema klienta v rejzi to asi nebude v rusku nebo u Trionu :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cosem tak koukal na videa tak u rusaku mam za hodinu cca 12 ? labour pointu a u Trionu 120.. takze pri mojem hrani 16 hodin onlajn normal bych tam s craftem byl vcelku vpohode..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno nechcesemi davat 4k jen abych zistil jak to maj nastavene Trioni kde navic je to jeste v alfe a bude snad i nekdy beta dote bych se uz chtel podivat tam to snad bude uz jine ae tak podle lidi co na streamu sleduju tam maji ty lidicky workpointu dost a dost coz by clovek mel v rusku asi mozna taky , kdyby jim zato platil..Stim pvp a warama bych rek zeto tam bude nastavene asi stejne ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hmm treba to takhle pitome maj jen rusaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam