• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak fronta 2700+ est 2h... asi jen stacilo v makru snizit hodnotu "pohni se jednou za 10min" na "pohni se jednou za 5minut" a vse jede vesle dal beze zmeny .)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CAIA: ještě aby začali banovat boty a bude hej
    CAIA
    CAIA --- ---
    ale ten 5 min afk -> kick je fakt hodne oser. s patronem teda nemam frontu vubec a nedovedu si predstavit farmit LPcka bez nej.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MALY_BOBIK: noo, takze ve 22 kdy se dostavam ke kompu zas urcite 5000
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: fronta 1560 lidi :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: hmm ubdate, zatim to uz 5 minut pise ze to bude hotove za 15 vterin :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    du to testnout :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak rano normalne neni nic, protoze jsou lidi v praci/ ve skolach... ;]
    CUJO
    CUJO --- ---
    CARTMAN: no ranno nic, ted jsem mel 20 lidi :) .....snad uz nebudou tisicove fronty......
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CUJO: žádné fronty říkáš?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CUJO: no tak to jsem zvedavy :D dnes zkusim
    CUJO
    CUJO --- ---
    UPDATE 17: 10:30 PM PDT (GMT -7) on Tuesday, September 23

The AFK Timer is slightly more agressive than we'd like with the new update (currently EU only). We will be tuning the restrictions, but it should help with crowding in the meantime.

zatím žádné fronty, snad to vydrží, ale uplny konec afk, vyhazuji poctive :)))
    KURE
    KURE --- ---
    da se ta krabice vymenit i za goldy???
    CUJO
    CUJO --- ---
    CAIA: ale bez oslíka, je to pekny opruz .))
    CAIA
    CAIA --- ---
    Taky nosim krabice :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CAIA: kamos dela nejake krabice a ty nekam nosi a rika ze vydelava slusne jeden ma f2p a kupuje potky a druhej ma patrona. Ale rikam do craftu a jsem zatim moc nepronikl, vim ze ty potky jsou ale vubec nevim jak se jmenujou :D
    CAIA
    CAIA --- ---
    MALY_BOBIK: Muzes za goldy kupovat lektvary doplnujici LP, ale to se pak ten crafting vubec nemuze vyplatit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CAIA: presneji to skoro ani nejde :) pri aktivnim hrania rozdelavani baliku na prachy mam tak 150LP jeden kop krumpace mi sebral 50+LP takze asi tak a hlavne LP se doplnuji jen behem hrani
    CAIA
    CAIA --- ---
    CARTMAN: Ten sandbox vidim prave jen v crafteni a delat crafting a byt F2P v te hre pujde dost tezko.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CAIA: hele zadna hra ktera jela na mikrotransakce a srala na svoje f2p zakazniky to moc daleko nedotahla ;) Uvidime co z toho bude ale z toho co jsem zatim cetl jak funguje Labor system pro f2p z toho zacinam mit rozporuplne pocity... uvidime snad me bude bavit ten sandbox.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam