• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX:
    CAIA:
    muzu hrat plynule na maximalni detaily, mam GTX 660 TI, ale nejak me nebavi poslouchat huceni ventilatoru a obecne ve vsech pvp hrach mam vzdy detaily na minimum, jedne co zapinam na maximum je distanc na zobrazeni postav a maximum postav v dohledu. ostatni grafika pro me zas tak dulezita neni.
    CAIA
    CAIA --- ---
    REFLEX: ma strasny detaily
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ta grafika teda sux :]
    CAIA
    CAIA --- ---
    druhou zahradku muzes leda koupit od jineho hrace jestli se nepletu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no chtel bych vic nez jednu zahradku .. vim ze budu platit vetsi dane, ale zaboha nevim jak toho panacu ziskat.
    co se tyce vetsi zahradky .. super dekuju, zacnu je delat
    btw uz se chystam na to udelat si farmu ... jen ty nekrestansky pocty surovin na to ..
    CAIA
    CAIA --- ---
    ELIDOR: ty myslis vetsi zahradku nez mas? postavil sis prece tu 8x8 a jestli chces vetsi, musis udelat traderun questy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    co jsem potkal na moři
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: jak vyrobit strašáka, nebo jak jej získat. V aukci není. Hledal jsem v encyklopedii tam nenacházím (zřejmě tam bude, ale opakovaně jsem ho přehlédl), tím spíš, že encyklopedie na webu nekoresponduje s tou ve hře ..
    CAIA
    CAIA --- ---
    nerozumim dotazu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    poradi nekdo prosim, jak na noveho strasaka (na pole)?
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    CHLASTAMPIVO: FIX : Oprava 15 GS stojí strašák 8x8. Domek stojí 50 GS ... Omlouvám se za případné potíže... Jinak když se mrknete na to video tak by vám to mělo být jasné ... :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ajta krajta, dekuju pouceni pro priste. nebyly ..
    btw noveho panaka si musim vyrobit?
    CAIA
    CAIA --- ---
    PRotoze si tu farmu nepostavil. Tu stavbu dokoncis prave tim drevem z batohu. Takhle sis to jen rozestavel a zacal tam davat veci. Byl to ale stale public pozemek a nekdo ti to vsechno sebral. Stopy po rkadezi uz tam nebyly?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lidi mel bych dotaz ...
    ve meste kde byl volny pozemek na jednoho strasaka jsem jej umistil, do vyhranene pozice jsem nahazel kurata, nejake stromy a kravu ... chvilku na to mi postou prisel pozadavek na zaplaceni, zaplatil jsem a sel jsem spat (02h rano), odpoledne se na to pole jdu podivat a krava nikde, stromy nikde, par kurat zbylo, ale ... hlavne ze strasaka byla jen drevena kostra (tedy kriz) .. jak je to mozne? opravit sel tim, ze jsem mel v batohu prkno .. a opet se obnovil, ale moc nechapu co se stalo ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: jj tohle je od lidi z facebooku
    ja jsem presel v ramci serveru Nebe z vychodu na zapad, je tam cca 20x tolik online nasincu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: ty hrajes ale jinde co? v guilde?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw paradni patch .. snad se zbavime spamerbotu

ArcheAge Version 1.2 Build 4.11: Patch Notes
    GAMEPLAY
    * Chatting in the Faction, Shout, Trade, Need Party, and Nation chat channels is now restricted to characters that are level 15 and higher.
    * The Kraken has toughened its tentacles and now can only be damaged by siege weapons (including ship cannons). Prepare for a harder encounter with the terror of the deep, adventurers!
    * Healer weapons have been added to quest rewards.
    * Healer weapons have been added to Hasla weapons, redeemable using [Faded Compassion Token]s.
    * Warehouses can now be expanded to a maximum of 130 slots.

INTERFACE
    * Only active trial participants may speak in Trial chat.
    * Some mount icons have been updated to differentiate them.
    * Added a space between the colon and text in whispers for better legibility.

UPCOMING
    * The [Seal-Point Sabrefang] battle pet is refusing to grow up and become an adult sabrefang. XLGAMES is teaching it that all little battle pets need to grow up some day. Be sure to hold onto your [Seal-Point Sabrefang], it's being fixed!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    kdo hraje healera, muze mi to zkouknout? http://arche-base.com/builds/generator/#10.4.9/txv3x5HZsC
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    ELIDOR: Tak když vím poradím ... :) V klídku :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    ELIDOR: Na barák/strašáka/farmu je potřeba mít status PATRON/VIP. Pokud tohle splňuješ musíš nazbírat 15 Guilda Staru. Ty jsou za Hlavní Dějové Guesty označené Zelenou šipkou z černým kolečkem dole na zemi + všichni kdo ti je dávají svítí zeleně OTAZNÍK/VYKŘIČNÍK. (Né Lísteček to je na vše okolo Farmy). Poté co nasbíráš 15GS. Portneš na Miracle Island a tam si vybereš ten nejmenší baráček co stojí 15GS je tam několik druhů. Potom se budeš muset proběhnou po lokacích kde se dají stavět baráky. Pokud najdeš místo 16X16 umístíš ho. Potom budeš potřebovat 1 STONE PACK (300Raw Stone) a 1 LUMBER PACK (300 Logů) dá se nést jen jeden je to obrovský batoh. Samozřejmě musíš mít odpovídající Labor. Doneseš to ke staveništi zmáčkneš "G" chvilku tam budeš mlátit kladivem do ničeho a potom ti vyroste o kus barák(zatím použe větší staveniště) Poté co doneseš druhý PACK zmáčkneš "G" VUALA GRATULACE Máš BARÁK. Když vlezeš do baráku je tam krb tam si to můžeš tzv. Marknout do Teleport Booku. Navíc každé tohle místo kde se stavý baráky mají osadu kde je taková Knížka d kde si můžes nastavit Recall ... Takže těch možností je víc . Upozornění: Při portu na marknuty krb je potřeba mít u sebe Hereafter Stone ale to musíš mít na každý port který uděláš. Neni to sice moc levná záležitost ale na větším LVLU ti to bude celkem jedno pokud aspoň sem tam kopeš Irony.

"Jedna vtipná věc co se mi stala"
    Borec v Guildě mi napsal zda li bych se pro něj nemohl stavit bo si zapoměl koupit HS a Recall si Marknul tam kde zrovna byl. Tak jsem za ním vyrazil. Až jsme se potkaly tak na nás naskákaly 2-3 červení. Borec umřel hned bo LVL 24. Tak jsem se tam s nima chvilku pral. Už jsem skoro ležel. Hodil jsem Port Stěnu a dohealovaval jsem se. Zatím se tam řešily naši s červenýma. Skončila Stěna / Magická bariera co je v Defense stromu. Naběhl jsem tam už jsem to tam začínal trošku řešit. Potom naběhly další červení a to už jsem si jaksi nedal. Takže jsme vstaly u resaře 6 Honor Pointu v ... ale hlavně že jsem borce dostal dom ... :D Potom jsme asi 2 hodiny řešily co a jak když člověk nemá Patrona atd... Celkem jsme se tu u toho pobavily ... :)

Pokud budete chtít něco vědět napište pokusím se vám odpovědět ... :P Badžadža

Dále přikládám video návod kdyby ti to nebylo moc srozumitelné... :D
    ArcheAge - Building a house guide - My first house!
    https://www.youtube.com/watch?v=tkfWfTKjK5A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam