• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SYLVAEN: Mno jo, nechal jsem se unest. Ale uz peace s elinorem tak pohoda :)
    WASQ: Jj trion si mne ruce, a v podstate i lidi. Pac dopad na ceny trade runu tady je, ale neni to tak kriticke ve finale a da se pekne vydelat.
    LOBOTECH: ELIDOR: jaky bugovani? Ja nic nevim :D a vsechno sem si poctive vychodil v GHA :D

Jinak workery a apexy vylezly pac bughoax a vypnuty marketplace. Snad uz se to ted poresilo a bude lepe :) A musim se pochlubit, T3 hasla sword nafarmeny a po investici 550g jsem ho konecne dostal aspon na eternal :D Screenshot za chvilec :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Hmno tak prestanu hrat no :) Jako sorry, ale o tom bugu vedi uz jak dlouho a nic s tim nedelaj, pokud to budou resit mazanim uctu, tak muzou smazat 50 procent hracu. Tohle je lemplovstvi vyvojaru.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: bal bych se, ze za to bugovani GHA budou mazat ucty ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Greater Howling Abyss, ta instance v Hellswamp.

Jaky novy cash krabicky? Nic mi to nerika :)

A propo, je ve hre jeste nejaka dalsi instance na urovni GHA, nebo je tohle momentalne top instance?
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: Co je s GHA? Jsem tam chvíli nebyl

cena je u nás dost podobná. To je kvůli těm prašivejm novejm cash krabičkám no
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak kdy si myslite, ze ten GHA opravej? :) Ja lama teprve vcera zjistil, ze se ten set z GHA a vylepsovat pres Regrade armor scrolly :P

btw: Cena apexu v aukci uz je u nas na 175 goldu za kus :P Dycky si chci dva koupit a oni podrazej tak abych na ne nemel :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: seno sláma?
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: Narnie, Aurorie. Hodinky, holinky...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: jo asi jo, včera jsem to měl trochu hektické. Ještě teda budu muset najít tu Narnii
    WASQ
    WASQ --- ---
    Však jsem ti to už rikal ))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: tak asi dodělám traderuny ať je velká farma a pak to zasadím
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: Nezkoušel jsem to, ale kolem mojí farmy to pár lidí pěstuje. Koukni, až pudeš okolo. Za GSka na Mirage Islandu nakoupíš sazeničky, až vyrostou, sklízíš z toho archeum (nevim v jaký podobě), cokoliv jinýho. Ještě je potřeba to zalejvat kanistrem živý vody, kterou najdeš kdesi v Narnii. Viděl jsem jich tam pár povalot po lesích. Ale přesně nepovim :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Sunlight archeum dust a ty další jsou jen z pytlíku a rozebíráním nebo i ještě nějak jinak?
    Bylo mi řečeno že jsou ještě nějaké archeum stromy za gs ale nevím zda to je ono a pokud jo co je na to ještě potřeba?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Sunlight archeum dust a ty další jsou jen z pytlíku a rozebíráním nebo i ještě nějak jinak?
    Bylo mi řečeno že jsou ještě nějaké archeum stromy za gs ale nevím zda to je ono a pokud jo co je na to ještě potřeba?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: krom sundat mám vše na craft zbraní kde se ti roluji staty.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já bych strašně rád měl nějakou high craft dýku / katanu. PLS Bobo, craftni mi! :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Vyplatí se jako craft weapobsmith?
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: Je mi jasný že si Trion mne ruce, ale včera jsem nakoupil 7 těhle krabiček, z toho 8 sazenic a ani jeden counterstrike strom :D Sakra já ten wagon chci! Vydělávání trade runama mě fakt baví
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    je nemozne mit ultimatni pvp build. archer zabije maga, mag plecha, plech archera .. k tomu nutno pricist 120 zakladnich forem a az x tisic variant jak si buildy sestavit .. to je prave na tehle hre dokonale.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LIQUIDFREAK, ELIDOR: Ale notak, mládeži. To není ani tak "poloodborná" diskuse spíš jako "poloblbá". :) Co třeba zkusit víc rozepsat konkrétní věcné argumenty a debatovat o nich, namísto flamování?

Samozřejmě je obtížné udělat úplný respec. Ale ne nemožné, narozdíl od jiných MMO her. Jenže už ta samotná možnost kompletního respecu je dost unikátní. Co by za ni třeba WOWkaři dali, ne? :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: tak si udelej jinej build ... a nebrec
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: ty dementku? Kdo tady breci? Jen jsem poznamenal ze to neni prilis koser napr pro tanky.. tydle "nebrec" miluju. Chytry jak radio, s pokrivenymi nazory ktery na zacatku nikoho nezajimaly ale vi vsechno nejlip. Picusum jako ty bych rozkrajel drzku.. Pac na nebrec sem alergickej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam